Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Arwen, sa stii ca chiar iti simtisem lipsa, dar nu-mi trecuse prin cap ca esti in spital. Ai grija de tine

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

alexutzaa....................esti tare..............

adevarul e ca nu suntem noi amatori si nici nu am fost niciodata...asa..........sa nu mai putem..................

dar.............acu mai bine lipsa.................

avem vreme dupa...o viata intreaga....................nu?

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani vikinga!

La multi ani malina_mircu!

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

fetele da ce-om fi avut cu sexu' azi? parca presimt activitate burticoasa la noapte la atatea discutii

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

arwen, bine ai revenit. imi pare tare rau ca s-a deschis colul. bb sigur nu e grabit, ca e prea devreme, cine stie de ce s-a deschis. cumnata mea are si ea deschis 1-2 cm, dar e inca lung, nu s-a inmuiat. asa ca i-au zis fara efort/ridicat etc. asa a avut si la sarcina 1, de prin luna a6-a si pana dupa termen (a nascut la 42s).. asa ca stai cumintzica si tine-l pe bb la caldurica pana in ianuarie, macar.

dicutziile noastre despre sex sunt normale, avand in vedere hormonii jucaushi si ...lipsa lui la unele dintre noi. ideea de baza ce am prins-o de la dr. e ca daca nu sunt probleme (ei zic mereu daca e interzis), e ok sa faci.

bea, plus alte fete care v-ati interzis singure: eu zic sa fcaeti totushi cate ceva ...din experientza mea d la prima sarcina hormonii ashtia se atrofiaza definitiv dupa ce nashtem,natural sau nu pur si simplu nu ai chef si pace, cel putin cateva luni. eu, una, am reluat la 3-4 saptamani sa fac, mai mult eu lui ceva, decat invers, ca deh, am sotz cu 3 ani mai tanar si e normal sa vrea. orice s-ar spune, dupa nashtere barbatzii se simt si chiar sunt dati mai la o parte, asa ca lipsa asta prelungita de sex mie mi se pare... periculoasa pentru relatie. binenteles ca exista sute de feluri de a face sex. atat timp cat macar ei simt ca inca esti atrasa de fizicul lor debordant, totul e ok, dar sa ii dai "doar pe la nas"...."suna periculos". e parerea mea, desigur, si nu judec pe nimeni.

inca un aspect, mai linishtitor, mai ales daca sunteti la prima sarcina: cand ajungetzi la 38-39 de sapt si bb nu da semne ca vrea out, recuperatzi intens lipsa, ca cica sexul pe ultima suta de metri ajuta la inia o pauzarea colului si declansarea contractiilor in mod natural. Na, ca e bun la ceva

hai ca m-a luat valul, dar incerc (impreuna cu alexutza) sa fac ceva sa prindem si noi odiseea de dec care are peste 150 de capitole!!

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

venim si noi la cafelutza, multumim

reincepem scoala, Ana cred ca s-a refacut bine, ca a dormit in noptile astea de we cate 12-13 ore neintrerupt, ceea ce e raar la ea

eu inca ma lupt cu usturime in gat, iau homeogene vox si imi dreg vocea mai des ca iliescu...

imi fac ganduri si am emotzii pentru intalnirea de miercuri cu dr. cel nou de la regina maria.sper sa ma primeasca si sa fie ok.
catalutza, poate ai timp sa intri si sa imi mai zici si mie de el, pleeease.

fetelor, voi cum stati cand mergeti la epilat?? mie mi se face rau pe spate, asa ca data trecuta (acu o luna) am stat pe parti si semi-pe burta. insa acum burtica e muuult mai mare si....faceti tratament facial?? ca la ala chiar numai pe spate stiu ca se sta si nu am idee, desi as avea chef de unul (mai ales ca acum nu mai am "probleme" cu tenul de la hormoneii de sarcina)

sa avem o saptamana doar cu veshti bune si bebei mishcacioshi.

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Cris, eu am fost la epilat acum vreo doua saptamani si am stat pe spate, insa nu intinsa total (atunci intr-adevar nu e foarte confortabil), ci a ridicat tanti de la cosmetica patul acela cumva, ca nu am stat perfect intinsa, ci cumva ridicata de la mijloc in sus si a fost OK. Bine, a fost un pic mai ciudatel cand sa ma faca pe gambe, pentru ca eu nu puteam de nici o culoare sa stau pe burta, imi da bebe instantaneu niste suturi... Si atunci am stat semni-intoarsa cumva. Cel mai dragut a fost la inghinal, ca tipa ma tot intreba: "cum e? mai iau? va place asa?" si eu nu vedeam absolut nimic de burta, dar nimic-nimic! Pana la urma mi-a dat o oglinda sa ma uit si a fost OK.

in ansamblu, a fost un pic mai dificil decat de obicei, dar am de gand sa ma duc pana la final pentru ca este un ajutor de nadejde pentru un psihic de graviduta cu neuronii in batista

Ratusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza da asa sunt si acum de slaba...cu balon in fata

arwen imi pare atat de rau...sincer chiar ma intrebam de ce nu ai mai intrat nici pe mess,nici pe forum...offf...sper sa fii ok kt mai curand si bb sa stea akl la caldurica kt mai mult

fetele si noi suntem ff activi dpdv sexual ,dar chiar foarteee..bea sincer chiar nu stiu cum puteti rezista amandoi eu muream si sotul am parasea...

Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel ok shefa! merci ca ai notat contributiile lungi si dese nu stiam ca aveam un scop comun, dar acu' macar ai dat tu o scuza logoreei mele

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ofe..ms mult,sper sa fie un ajutor de nadejde Mario si sa nu fie gelos

Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara burticute!

Am avut o zi lungaaa....abia acum ne-am linistit. Am fost la control azi si doamna doctor ne-a dat sa luam augmentin.....a mai luat cineva in sarcina? Pentru contractiile care s-au inmultit in ultima vreme mi-a zis sa iau uscosin supozitoare, la nevoie. Acum intrebarea mea este...pe mine ma apuca contractiile urate cand merg pe strada, deci ce fac cu supozitoarele?

Alexutzzza ce slabuta esti!! Am vazut ca avem acelasi nr de saptamani dar eu deja am luat 10 kg si abia imi mai car burtoiul.

burticile, bebelusii si bebelusele

Mirela 26+

Mirela, sigur Augmentin? De cat? Ca eu am mai luat la viata mea si imi spunea doctorul ginecolog ca e foarte puternic si omoara toata flora vaginala etc, deci mai bine verifica pe prospect sa fie OK in sarcina, asta stiu sigur ca este foarte puternic!

Ratusca 24+

Mergi la inceput