Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu face nimeni capitol nou????????????????????????????

si daca de ex am fi supuse unei boli grave??????????
atunci cum le-am putea dovedi iubire??????????
sau cum o sa stea langa noi sa ne ingrijeasca????????

ok eu ma retrag...................

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor salvati situatia asta tensionata de sf de capitol si faceti altulllllll

Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna seara burticilor!
Ma uimiti pe zi ce trece. Sunteti in stare sa scrieti un roman in cateva minute.
Azi am fost la spital sa ma vada doctorul, din cauza contractiilor groaznice pe care le-am avut in week-end. A trebuit sa astept vreo 4 ore ca a intrat dintr-o operatie in alta. In final mi-a facut eco si, multumesc lui Dumnezeu, colul este inchis. Asa ca mi-a recomandat cat mai mult repaus la pat, reducerea deastica a efortului si mi-a prescris utrogestan.Pana in 7 noiembrie sunt in concediu medical dupa care, in functie de cum ma simt, pot sa il mai prelungesc.
Saptamana viitoare am de gand sa incep sa imi pregatesc bagajul pentru spital ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si nu vreau sa fiu luata pe nepregatite.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Si vorbind de sex, mie mi-a interzis doctorul, din cauza contractiilor. Imi place sau nu rabd ca sa fie bebele bine.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

gratiana ma bucur ca este inchis colul si normal k trebuie sa rabzi daca asa spune medicul....si noi am avut o pauza de 2 saptamani pe la inceput tot asa am luat utrogestan... medicul a zs si noi am respectat

Mergi la inceput

aaa si felicitari ptr steluta si la mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

decenuela jos palaria ! f bine ai spus-o.eu i-am promis la al meu sex oral dar dupa ce nasc, in alea 6 saptamani insangerate de abia asteapta saracu...ca nu primeste prea des...tre sa am grija si de el cumva.si sincer mai bine il stiu golit langa mine decat prin alte parti, imi fac si eu datoria de nevasta cum pot, cum stiu.parerea mea
Beatrice e problema voastra cum faceti, de cate ori faceti...mai stiu gagici care nu simt nevoia si nu simt si gata.eu una nu as putea, si mai ales daca asa sunteti amandoi....
cris m-asi baga eu dar imi prind urrechile daca asi face cap nou.
carcei am aproape in fiecare noapte , inainte aveam numai dupa ce ma zbenguiam la vreun chef/nunta/club si stateam pe tocuri mult.ma lua noaptea la gamba.acum ma iau si fara tocuri, cand ma intorc si ma intind in pat.ma dau jos....calc pe picior si trec
eu ziceam de bisericute in sensul in care sa avem nr de tel de la 2-3 fete si apoi sa anuntam pe forum, Darr larisel a zis f bine cu datele pe mailul comun.mersi de idee nici nu mi-a trecut prin cap!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

acum imi pare rau de ce am scris, trebuia sa imi tin gura si sa imi vad dracu de viata mea, asa cum am facut si pana acum........

iar daca noi asa simtim, asta este si sper sa ne iubim si dupa ce vine bebe, si pana atunci ca si in prima zi....................................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Fetelor dragi, nu vreau sa va sperii. Dar de obicei, parul cade cam la 3 luni dupa nastere. Acum nu stiu, poate la cele la care a inceput sa cada de pe acum, nu mai cade dupa. Dar la mine asa s-a intamplat si asa am si citit. Eu la prima sarcina si acum la fel, am in perioada aceasta un par superb. Nu-mi cade, luceste, pacat ca nu prea are cine sa-l admire ca stau numai in casa
La discutia cu sexul nu prea-mi dau cu parerea ca eu am interzis de la dr de aproape 3 luni. Asa ca rabd, oricum "ma ajuta" contractiile mele zilnice, fac sa-mi treca orice chef.
Si cred ca in discutia asta toate aveti dreptate, daca aveti chef go on ca tare-i bine. Daca nu asa ca Bea care in perioda aceasta de sarcina chiar n-are dorinta, numai sa se forteze si sa faca cand n-are chef, nu mi se ok. Mai bine sa faca cu tot sufletul si tot corpul atunci cand va simti ea ca-i momentul.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Gagici, poftiti la capitol nou !!!!
Sa fie plin cu vesti bune!

Mergi la inceput