DURERI ZILNICE DE CAP

DURERI ZILNICE DE CAP | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 7 ani este in clasa a_I-a si se plange aproape zilnic(daca nu zilnic,macar la 2 zile) de dureri de cap.Asta se intampla de prin luna iunie2009 si de atunci nu-i dam de cap.
Am fost la pediatru ,am facut analize=au iesit bune deci nu e vorba de anemie,am fost la oftalmolog nu are probleme nici cu ochii,am fost la neurolog nici acolo nu am gasit nimic,acum m-a trimis la ORL sa vedem daca nu are sinuzita.I-am facut ieri o radiografie de sinusuri dar se pare ca nici acolo nu sunt probleme.La medicul ORL-ist ajungem joi ,atunci avem programare.
Va rog mult dati-mi un sfat ce sa fac?Unde sa mai merg cu ea?Ma bate gandul sa cer un RMN ca sincer nu mai pot o iau razna si eu.In fiecare zi asta aud,mami iar ma doare capul.Pana ieri starea ei de spirit nu se schimba aproape deloc cu toate ca avea durerile de cap insa de ieri imi spune ca se simte moale,fara putere si mai mult sta linistita .E clar ca ceva se intampla.Deasemeni Vineri mi-a spus invatatoarea ca a fost foarte palida si cuminte.

Va rog mult dati-mi un sfat ,incotro sa mai merg?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

fa orice este nevoie ca sa fiti linistiti si sa descoperiti cauza!
capul doare din cauza multor probleme:
stres
ficat/bila
coloana vertebrala
ochi
sinusuri
etc

poate este doar stresata tare la scoala insa merita s ainvestigati pana sunteti siguri ca nu este nimic grav!
Va doresc sanatate!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

la motive as mai adauga:
-deshidratare
-oxigenare proasta a celulelor (e cumva alergica sau cu astm?)
dar probabil astea le-au luat in calcul si dr. care au vazut-o.
si eu as zice un RMN sau tomograf.
Monica, multa multa sanatate la puiuta si sa nu fie nimic serios

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nu Maria nu e alergica si nu are nici astm.In ultimul timp are si o oboseala continua .Cred ca ii voi face o electroencefalograma intai i apoi daca simptomele persista ii fac un RMN.La noi in oras s-a deschis o clinica noua care are toate aparatele necesare dar nu inteleg de ce toata lumea imi spune sa merg la Bucuresti ca cei de aici nu sunt buni.
Ma gandesc ,ca aparatele sunt aceleasi chiar noi iar medicii nu cred eu ca nu stiu sa citeasca rezultatul.Dati-mi va rog un sfat in aceasta problema.O fi asa important sa merg la Bucuresti?
Centrul Euromedic in Focsani s-a deschis anul acesta dar nu stiu de ce toata lumea rae numai pareri negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

poate pentru ca au fost cazuri sa nu citeasca bine filmele?
e tare important asta si nu oricine poate sa o faca cum trebuie. mai bine faci un drum mai lung dar ai un rezultat in care sa te poti increde ca-i cel real.
din cunostintele mele EEG ar fi bun daca ar avea simptome gen crize de epilepsie sau simptome care redau o problema de in transmiterea semnalelor electrice la nivel cerebral (dezechilibre, probleme de mers) la ea fiind dureri acute si de durata cred ca RMN-ul sau tomograful te pot lamuri mult mai rapid daca ar putea fi o cauza 'ascunsa'.
poate intra si un medic sa te sfatuiasca mai bine.

eu una-s cu ochii pe subiect, sa ne zici cum e la ORL joi.

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Incearca si la un psiholog bun, dar bun, de copii.
Sanatate maxima!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

RMN - rapid. Este cel mai relevant daca este interpretat de un medic bun in aceasta directie. Unul bun, este unul bun...nu unul care zice ca e bun.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pentru sfaturi .Marti merg la pediatru si am sa cer trimitere pentru RMN si voi merge totusi joi si la ORl sa vada radiografia de sinusuri ,sa vedem exact ce spune medicul.
Inca odata va multumesc si am sa va spun exact cum decurg lucrurile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Pentru ca si eu aveam dureri de cap zilnice... si am descoperit cauza, sunt multe mirosuri care ma deranjeaza, poate si pe fetita ta o doare capul din cauza asta, la mine e asa, trece cineva pe langa mine cu un miros naspa de parfum, sau detergent de haine, sau sapunul de la baie, sau de mancare (ceva cu ceapa prajita, etc.), imediat apare durerea de cap.

aeriseste-i mai mult camera in care doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Fetita mea are 7 ani este in clasa a_I-a si se plange aproape zilnic(daca nu zilnic,macar la 2 zile) de dureri de cap.Asta se intampla de prin luna iunie2009 si de atunci nu-i dam de cap.
Am fost la pediatru ,am facut analize=au iesit bune deci nu e vorba de anemie,am fost la oftalmolog nu are probleme nici cu ochii,am fost la neurolog nici acolo nu am gasit nimic,acum m-a trimis la ORL sa vedem daca nu are sinuzita.I-am facut ieri o radiografie de sinusuri dar se pare ca nici acolo nu sunt probleme.La medicul ORL-ist ajungem joi ,atunci avem programare.
Va rog mult dati-mi un sfat ce sa fac?Unde sa mai merg cu ea?Ma bate gandul sa cer un RMN ca sincer nu mai pot o iau razna si eu.In fiecare zi asta aud,mami iar ma doare capul.Pana ieri starea ei de spirit nu se schimba aproape deloc cu toate ca avea durerile de cap insa de ieri imi spune ca se simte moale,fara putere si mai mult sta linistita .E clar ca ceva se intampla.Deasemeni Vineri mi-a spus invatatoarea ca a fost foarte palida si cuminte.

Va rog mult dati-mi un sfat ,incotro sa mai merg?

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Monica, daca toate simptomatologia s-a instalat din iunie nu trebuie sa excluzi o eventuala muscatura de capsua.. atat de multe simptome nu apar deodata fara un motiv, cu atat mai mult cu cat medicii inca nu au gasit o explicatie.
analizeaza putin si in directia asta..

Mergi la inceput

La chestia asta nu m-am gandit nicicum.Si ce sa fac?Unde sa caut eu muscatura de capusa?Despre asta chiar nu stiu nimic,absolut nimic nu stiu despre capuse.Ce-ar trebui sa fac?

Mergi la inceput