DURERI ZILNICE DE CAP
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
daca a fost candva muscata acuma numai vezi nici un semn! iti aduci aminte ca prin plimbarile voastre ( in general zona de foioase) sa ii fi aparut vreo roseata, buburuze, alergie?
Oricum bine ai fost sfatuita sa-i faci un test si pt asa ceva. O capusa o poti rupe de exemplu din cap simplu prin scarpinare...
Dar nu dispera sansele sunt mici, nu intra in panica, doar investigheaza clar.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
CorinaDani spune:
buna,
pentru eliminarea suspiciunii muscaturii de capusa se poate face testul elisa, din sange.
durerile de cap zilnice pot avea multiple cauze, din pacate
in ce banca sta la scoala ? invata dimineata sau dupa-masa ? cum este iluminatul in clasa ? poate ca ochisorii ei nu se adapteaza la distanta/modul de iluminare
mai pot fi probleme de natura hepato-biliara (diskinezie biliara, de ex)
mai poate fi nevralgie de trigemen...
desi fetita are doar 7 ani, luati in calcul si o eventuala infectie dentara; de ce spun asta : cunosc 2 persoane care, din cauza infectiilor dentare (mai exact granulom, la radacina unor dinti/masele de pe maxilarul superior) aveau zilnic dureri de cap; dupa operatiile de indepartare a granuloamelor persoanele respective nu au mai avut aceste dureri de cap.
multa sanatate fetitei si sper sa decoperiti cat mai rapid cauza acestor dureri de cap...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Mariaa spune:
Monica, cum se simte fetita ta?
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
IuliaAG spune:
Buna
am si eu o fetita de 5 ani si care la fel se vaita de dureri de cap.Am fost la medic aseara si mi-a spus ca tre sa fac niste investigatii, aceleasi pe care le-ai facut si tu, fetita mea nu este apatica, este chiar energica, dar ma sperie foarte tare. Ea are probleme si cu dantura si ma gandesc ca poate de acolo. O sa incep investigatiile si o sa vad ce mi se va zice.
Bratu Monica spune:
Am fost la Orl in seara asta si diagnosticul a fost urmatorul:rinoetmoidita cu drenaj posterior.Mi-a spus medicul ca poate da dureri de cap,ii fac tratament de maine cu Pivalone,Axycef,Nurofen si aerosoli si vedem daca peste 7 zile mai are durerile respective de cap.Am sa citesc si eu pe net despre rinoetmoidita ,pentru ca sincer nici nu auzisem pana azi despre asa ceva si sper din suflet sa fie totul ok.
Maria ,multumesc de intrebare sper sa fie asta cauza durerilor ei de cap si nu ceva mai grav.Daca nici asa nu trec ,mergem la RMN,dar ORL-ista crede ca asta e cauza.Vedem peste o saptamana.
Bratu Monica spune:
Iulia cum se simte fetita ta?Ati inceput investigatiile?
La noi de cand am inceput tratamentul ,o singura data mi-a mai spus ca o doare capul ,dar era si foarte tarziu ,dupa o zi foarte incarcata si am banuit ca si oboseala isi spunea cuvantul.In rest suntem bine.
Multumesc inca o data pentru sfaturi!
lore_la spune:
Buna! Monica , spune-mi te rog ce ai rezolvat cu fetita ta? Copilului meu de aceeasi varsta i s-a pus acelasi diagnostic de rinoetmoidita acuta si sincer, nu prea stiu la ce sa ma astept. I s-a dat un antibiotic si niste picaturi pentru nas . Fetitei tale ii este bine? Copilul meu in afara de febra nu prezinta nici un alt simptom. La fel ca si tine sper ca asta sa fie motivul si sa nu mai fie nevoie de altceva, caci mi-au trecut prin cap tot felul de lucruri.Sanatate!