Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am scos majoretele pt Lavinia, mai ales ca facea cafea buna!

Bafta multa Lavinia!
Suntem toate cu gandul la tine.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
monis5 cu multa placere. Si eu multumesc de noul "afisaj". Dr Cata este femeie sau barbat?

My dear, barbat, of 'cors'

(numele e de fapt ca~ta - al doilea a este a~ ca in catelus)

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

SAL.CE MISTO DE VOI TOATE AVETI 37,38 SAPTAMANI!!AM O INTREBARE,A NASCUT VREO UNA DINTRE VOI RECENT?EU VREAU SA NASC NATURAL.LA UN SPITAL DE STAT.HABAR NU AM CUM STAU TREBURILE.NICI CE SA IAU CU MINE.NIK.IS IN PLOP.LA PRIMA SARCINA

alina 34 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

nu vrea nimeni sa-mi raspunda? clar k v-a deranjat intrebarea lansata de mine...poate ca nu trebuia sa aduc in discutie asa ceva...va pup
Cosmina, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

SAL.CE MISTO DE VOI TOATE AVETI 37,38 SAPTAMANI!!AM O INTREBARE,A NASCUT VREO UNA DINTRE VOI RECENT?EU VREAU SA NASC NATURAL.LA UN SPITAL DE STAT.HABAR NU AM CUM STAU TREBURILE.NICI CE SA IAU CU MINE.NIK.IS IN PLOP.LA PRIMA SARCINA

alina 34 saptamani marie rebecca ayanna

mai suntem si la 31-32 sapt... sau 34 ca tine
Ce mai exact vrei sa stii? Lista pt spital difera de la un spital la altul... unde nasti?

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

nu vrea nimeni sa-mi raspunda? clar k v-a deranjat intrebarea lansata de mine...poate ca nu trebuia sa aduc in discutie asa ceva...va pup
Cosmina, 32+

Nu cred ca a deranjat intrebarea ta, doar ca fiecare spital e cu taxele lui, iar in interiorul lui...fiecare dr are alte tarife...cam asa sta treaba.
Probabil nu a intrat niciuna care naste la Pantelimon si de aceea nu ai primit raspunsuri.

34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cosmynik, nu cred ca se supara fetele dar cred ca variaza situatia de la un spital la altul. Si in cadrul spitalului de la un doctor la altul si apoi de la pacient la pacient. Practic, cred ca fiecare se descurca la fata locului, intreaba alte paciente sau asistente, infirmiere samd. Pana la urma tine si de buzunarul fiecaruia si de disponibilitate, nu-i asa?

Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Cosmina, 32+

Si eu nu ti-am raspuns ca nu nasc in Bucuresti deci nici la spitalul Pantelimon. Din ce m-am uitat pe listuta , nu am vazut nici o fata sa nasca acolo, doar daca nu a spus cumva..Ce sa iti spun, la noi aici, o cezariana costa 200-300euro, anestezistul cica 150ron, si restu...dai cat ai si cat poti. Daca vreau sa nasc la privat ma costa 50mil cezariana si 45 nastere normala. Cam astea sunt preturile la Constanta...sa iti faci o idee..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

My lady, spune ce anume vrei sa stii..uite aici o listuta pt spital, una din multele care au circulat pana acum aici pe la noi:
Pentru mamica: - vata (2 pachete mari!)
- Bephanten, aici eu recomand Garmastanul - pentru eventuale rani la sani
- servetele nas – batistute
- stick
- crema de fata si de maini - eventual gel de dus, sampon, burete
- lapte de corp - adio vergeturi!
- strugurel de buze - obligatoriu!
- elastice de prins parul, clame
- bila de cauciuc - sau ceva de strans in mana in timpul travaliului si a nasterii
- aparat foto - o sa vrei poze in fiecare secunda!
- carte de citit usurica pentru dupa - cine poate!
- chiloti cu burtiera
- sutiene de alaptat
- sosete - 3 perechi
- slapi pt. dus

Pentru bebelus: - body
- pantalonas
- caciulita
- salopeta cu maneci
- botosei
- paturica
- pampers
- prosopel moale
- servetele umede
- ulei de corp
- cosulet sau landou pt. cand il scoateti din spital (cu asta poate sa vina tati la externare!)

Acte: - Buletin (copie si original)
- adeverinta de salariat
- dosar de analize din perioada sarcinii
- carnetul gravidei

Altele: - telefon mobil
- incarcator

Acum depinde de fiecare daca isi mai pune ceva in plus, ceva in minus, depinde de spital ce cer pt bebei, poate nu te lasa cu hainute de acasa ...
Daca mai vrei sa afli ceva, intreaba si sigur se gaseste cineva pe aici sa iti raspunda!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Intentionez sa ma duc la cumparaturi si sa cumpar toate cosmeticele necesare pt bebe. Ati putea sa imi spuneti si mie ce ati cumparat voi? Si, bineintels ce marca?
Dupa ce am citit si am aflat de la curs, cosmeticele nu trebuie sa contina parabeni si oxid de zinc. In rest, liber. Stiu ca Bubchen nu are parabeni. Dar are oxid de zinc?
Ce cosmetice ma sfatuiti sa iau? Eu, de la prea multa informatie pe acest domeniu, am ametit si nu stiu ce e mai bun sa iau.
Am vazut ca au tot felul de creme, cremute, lotiuni, uleiuri. Chair trebui sa iau de toate???
Multumesc pt raspunsuri.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput