Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, multumim pentru vestile de la Lavi.

Lavi, hang in there! O sa fie bine! Bebe e bine oricum, chiar daca vine acum, dar tinem pumnii sa-l astepte pe dr tau. Doamne ajuta!

Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, multam tare pt informatii, chiar mi-au prins bine, sunt scurte si foarte la obiect!

Lavinia, sper ca bb sa nu se grabeasca pana marti, si sa nasti cu doctorul tau!

Fetelor, la noapte dormim mai mult, ora 4 devine ora 3!!!se schimba ora , asa ca sa nu va dati peste cap!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laurairina bine ca ai adus aminte de schimbarea orei. Eu uitasem
Sthephy ma bucur ca ai venit numai cu vesti bune de la dr. Ce baietel ascultator ai...s-a asezat cum trebuie Sper sa primesc si eu aceeasi veste luni.
Camy nu te intrista. Sigur te suna dr si te cheama la spital.
Lavi tinem pumnii sa vina dr tau din concediu si apoi sa apara bebe.

Noi am reusit azi sa luam patut+ saltea din cocos de la babycomfort. Pana in Crangasi si inapoi am obosit rauuuu.Cand ma gandesc ca luni tre' sa merg la Coltea de dimineata si apoi seara la gine...ufff
Azi am facut 34 saptamani.

34

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Laurairina, multumim pt.ora, si eu uitasem.

Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara

Nimic nou la mine, am intrat doar sa dau binete , sa zic Dankutzei merci de eforul de a ne scrie (punem si dr la panou si speram sa nasti cu el, ca doar deh, e pacat de el cat e de simpatic ... dar sa stii ca sunt si rezidenti misto pe acolo... iti recomand eu unul... dr. Cata ), sa-i trimit Laviniei un gand bun si 1 si voua toate .

A si sa nu uit, bine ai dat pe la noi, te asteptam mai des

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07
Fetelor sunt cu ochii pe voi ca pe butelie ca acusi incep nasterile si poate nu apuc sa va fac galerie la toate ca asa mi-am propus sper sa imi si reuseasca.
pupici la toate gravidutele
alexia_07

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor , sunt foarte fericita . astazi am spalat si calcat rufele bebelusului nostru drag . mai mult mama , dar si eu pe acolo ... si el ca un scump se juca de zor in burtik .
am pregatit trusoul de scos din spital , doar sa il ia sotul , si restul de hainute . ma uit la ele , ce frumos stau asezate si nu imi vine sa cred . nu realizez inca .
noi am fost mai intarziati cu cumparaturile , caci am fost un pic in buget de austeritate, insa acum ne-am revenit ...si am recuperat
sa ne ajute doamne , doamne , si sa stea cumintel bebelul nostru cum am mai spus , macar pana pe 04 nov ,sa mai creasca si apoi sa vina , ca noi il asteptam cu drag . sa ii aduca noroc cele cumparate de noi .doamne ajuta

bineinteles ca soacra (care ca un facut a venit tocmai azi..zici ca are radar.. ) m-a suparat , facand o afirmatie , asa cu o fata rea si socata , cum ca pe vremuri nu se cumparau lucruri dinainte , insa i-am spus si eu ca nu mai suntem pe vremuri ...si copilasul meu se va naste cu bine , caci doamne doamne ne vegheaza . oricum m-a enervat rau . nesuferita asta chiar ma uraste !!! nici acum nu suporta ca fisu s-a insurat ....trebuia sa stea cu ea ..nene... pana la batranete .
s-a carat imediat , chipurile tare ofuscata .

Camy , numai bine si nastere usoara . mai ai foarte putin .

Multumim Dankutzei pentru informatiile de la scoala de mame . sunt extraordinare

Legat de "incercatul cu palma " poate vreuna dintre fete , care e mai aproape ne spune daca se verifica .

pupici si numai bine tuturor . tinem legatura

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetelor am aparut si eu pe aici
ieri am facut tratamentul am stat aproape 9 ore in perfuzii, aprcus totul cu bine nu am avunt nici o reactie la medicament bebe a fost cam agitat ca sa miscat toata ziua dar in rest a fost bine.acum sa dea Domnul sa isi faca efectul bine si cum trebuie si sper ca in cel mult 2 sapt poate vine si bebe al meuu ca nu mai pot

Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 21 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ma duc sa citesc din urma ca am o groazaaaaaa

Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 18 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik , cred ca stii ce asteptam ,nu?pozici la achizitii!
Evy, bine ca ati pus toate la locul lor, cat despre soacre si conceptiile lor, am si eu una in dotare care la fel zice..sa nu luam /sa nu facem/ sa nu dregem pana nu nasc..degeaba imi fac eu nervi, ea continua sa le comenteze..in fine, am dat ignore, si noi ne-am luat ce ne-a trebuit
Camy cred ca se tot oglindeste de la amiaza in oglinda cea noua, chit ca il mai cearta pe Pustache
Katy, bine ca ai luat tratamentul, acum sa ai noroc ca bb sa mai stea inca min 2 sapt la caldurica!
RamonaC, ti-a mai trecut supararea?
Ancutza, dupa simptome, matale vad ca te pregatesti serios de nastere..Doamne ajuta!

bei..plictiseala mareeeeee mareee..nik la tv, nic de facut prin casa...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

magdaz_ina nu cred ca sunt foarte multe reguli. Cred ca e prea multa informatie de o data. Eu nu am perceput-o asa pt ca am fost de fata. AM incercat sa scriu ficare lucru ca sa nu uit mai tarziu si sa va dau si voua toate detaliile. Interesant a fost ca a venit cu o papusa si ne-a aratat tot ce trebuie (cum dezbracam copilul, cum ii facem baie, cum il imbracam, etc).

crissa13 de ce or fi retras astia termometrele cu mercur? Eu inteleg ca poate fi destul de periculos pt un copil, dar la fel pot fi si cele electronice, atata timp cat lasi copilul nesupravegheat (ceea ce nu are cum sa se intample). Noroc ca mai am unul de cand era bunica fata, din ala rusesc.

Flavours intr-adevar mi-a luat mult timp sa scriu tot ce s-a predat la curs. Dar si eu, la randul meu am aflat multe informatii pretioase de la voi si de aceea am considerat ca trebuie sa dau si eu inapoi ceea ce stiu. Cursul s-a tinut la Spitalul Filantropia de catre o moasa (primele 3 module) si de catre o asistenta de la neo-natologie (ultimul modul). Amandoua aveau in jur de 40 de ani, dar erau foarte dedicate meseriei lor, ceea ce greu mai vezi asa ceva in zilele noastre, mai ales la cineva care lucreaza la stat.

dienutze stiu, si pt mine sunt foarte utile informatiile si banuiesc ca mai ales pt cele care sunt la primul bebe si sunt la fel de speriate ca si mine.
Nu as putea sa iti spun de ce nu recomanda batista bebelusului. Nici, sora-mea nu a folosit-o. SI ea tot cu serul fiziologic s-a descurcat. Daca Andrei era prea infundat, folosea o pompita.
Da, folosim aceeasi apa, cea din cadita. Unul dintre motive ar fi ca apa pe care ai folosi-o la clatit, ar putea fi mai rece sau mai fierbinte decat cea cu care s-a obisnuit bebe. Copilul se sperie, te sperii si tu. Un alt motiv ar fi, ca nu toate mamicile, au parte de ajutor si trebuie sa faca totul singure. Deci, ce sa faci? Lasi pe bebe in cadita, te intorci cu spatele sa iei apa sau il iei din cadita cu tine, pana la chiuveta/cada? Apa in care il speli pe bebe nu este murdara. Cosmeticele lor nu fac multa spuma. In afara de asta, bebelusul este destul de curat si inainte de baie. Este sters de cacalica. Sora-mea il clatea cu apa curata. Dar asta pt ca mama ii facea baita la copil, si ea avea timp sa se ocupe de apa de clatit.
Referitor la foen, nu am inteles de ce nu avem voie. Ma gandesc ca un motiv ar fi din cauza frontanelei deschise. Nu toti copii au parul valvoi. Majoritatea sunt cam cheliuta, sau au 2 fire de par, care se usuca foarte bine cu un prosopel. Nici Andrei nu a avut parte de foen.
Nici eu nu mai rabdare ca sa o vad. Teoretic mai am 57 de zile, practic ... Ma gandesc ca fiecare zi petrecuta in "clocitoare" este benefica pt bebe. Sa stii ca din cauza asta, ma mai duc inca la munca, pt ca imi ocup timpul cu multe alte tampenii si nu ma mai gandesc la frica de nastere si cum o sa fie bebe si cum... si ce... Am intrat in vacanta pt o saptamana si cred ca de abia o sa astept sa ma duc la scoala, numai ca sa nu imi mai otravesc mintea cu toate prostiile.
Am la scoala o fetita unguroica de vreo 6 anisori, de mor dupa ea. Este de-a dreptul superba: parul lung, saten si cret, ochii albastrii, niste dintisori frumosi. De cate ori o vad, ma gandesc sa imi dea si mie Dumnezeu o fetita asa frumoasa.

laurairina13, Evy30 cu multa placere. Ma bucur sa aud ca le considerati folositoare.

floricik ai putea sa imi spui cat ai dat pe patut si pe saltea. Daca se poate si ai timp, poti atasa poze sau linkul catre patutul si salteluta alese? Stiu ca au site.

monis5 cu multa placere. Si eu multumesc de noul "afisaj". Dr Cata este femeie sau barbat?

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput