Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

apropo de botez, fetele din Iasi, v-ati gandit unde faceti? la restaurant? cam cate persoane veti avea invitate?

la asta cred ca nu te pot ajuta. noi nu vom face petrecere... in mai cununam o verisoara de-a mea... si tot in mai face cumetrie varul meu pt fetita care se naste cam odata cu Mihnea. Sotul e posibil sa plece iar cu 1 ianuarie ( sper sincer sa nu fie asa) si ar fi prea mult pt familie atatea petreceri si prea aglomerat si pt noi. In concluzie vom merge la biserica si cei care ne vor insoti sunt invitati la o masa in oras... rezervam ceva... inca nu stiu exact unde. Nefiind petrecere petrecere... poate fi si in post. Depindem mult de programul lui tati... nu ma vad botezand copilul fara el... si asa eu nu vreau alt bebe... ( daca sotul mai vrea poate o gasi el pe careva s-o pacaleasca)

dymomo, si noi ( eu si Mihnea, ca tot se agita) iti tinem pumnii sa iasa totul excelent miercuri.... sa fiti sanatosi amandoi si sa veniti repede acasa

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Poze noi cu burtica de 35 de saptamani pe picassa.

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

roxyaly, felicitari de burtica :) ce sosete mari i-ai luat lu bebe!

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Multumim mult ionela si eu sper sa iasa totul bine si abia astept sa il vad pe comorica. Oricum am un medic jos palaria. M-am saturat eu de atentia lui.

38+ AMR 4 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna tuturor! eu nu prea am intrat in vorba cu voi decat pe la inceputul sarcinii asa ca multe dintre voi nu cred k isi amintesc de mine....
as vrea sa va intreb ceva...nu stiu daca fac bine k "aduc vorba" despre asa ceva dar chiar nu am pe cine sa intreb...aceasta intrebare se adreseaza mai mult fetelor care au nascut dar si celor care sunt in tema cu asa ceva...este vorba despre spagile care se dau pentru nastere...eu voi naste in decembrie la spitalul pantelimon si ma intereseaza acest aspect ca sa fiu pregatita cu cat trebuie...cred k voi naste prin cezariana caci fetita e cu capul in sus...orikm mai e timp sa se intoarca...va pup
Cosmina, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna fetele

...azi sunt nervasa..tare...nu am terminat in casa...iar eu chiar nu mai pot face nimic...bine ca s-a intors mama din Belgia, dar acum sa evdem cand vine la mine sa faca curat...dintre toate lucrurile care-mi lipsesc in casa...ce credeti ca vreau eu?????
Oglinda cea mare....si asa m-am certat cu Pustache ca a plecat de acasa in toiul noptii sa mearga sa-mi cumpre oglinda frate...ca eu am spus ca nu plec la spital pana nu am oglinda mare pe perete ...

...sunt intoarsa pe dos...vreau sa vina mama la mine, vreau sa-mi vad casa gata (asta nu se va intampla decat dupa ce ma intorc de la spital ), vreau sa fie curatenie, vreau sa nasc odata....si am chef de cearta....mi-e mila de Pustache...sincer nu-l asteapta zile bune langa mine

...ma duc sa ma asez confortabil in pat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 ZILE

POZE

Moaaamaaaa...zici ca ai descris starea mea in mesajul asta. Ieri am intrat in magazinul de oglinzi si am pus ochii pe una, la 130 lei si o vreau luni la mine in camera pe perete. Dar nu are nici o rama si nu stiu cum o sa mi-o fixeze in perete. Oricum am facut scandal ca nu mi-a luat-o de ieri...si aseara m-am certat iara cu el, ca nici sarmale nu mi-au mai trebuit .
Acum m-am trezit de dimineata, ca a plecat soacra la cimitir si mama cu Denisa la plimbare si eu m-am apucat de bucatarit. Am facut supa, salata de boeuf si orez cu legume si m-am apucat de spalat si ditamai geamurile la balcon/ bucatarie. Abia acum realizez ca eu m-am catarat pe geam in afara sa le spal ca lumea si se uitau vecinii la mine ca la maimute...
Am crezut ca e clar semn de cuibureala...dar cum o intrat soacra pe usa mi-o disparut orice pofta de a mai face ceva, mai ales cand am auzit-o " de ce te-ai apucat sa speli tu geamurile, ca le spalam eu saptamana viitoare" . Bineinteles ca a venit si raspunsul meu " asa ati zis si de Paste...si imediat incepe postul Crciunului."
Am draci pe toata lumea si nu-mi mai convine nimic. Gleznele ca de elefant de umflate de nu mi se mai vede pe unde or fi oasele .

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hihi, e ceva lume azi pe aici!

Am auzit de matze cuplate pe aici, burtica de Roxyaly care vad ca creste, creste , Ramonika care imparte patu doar cu motanu, si Camy care terorizeaza pe toata lumeaaa. Ma bucur ca sunt fete care apreciaza ritualul botezului la catolici, si eu sunt de aceeasi parere (deh, doar is catolica), e intradevar mai scurt si mai frumos, ca sa nu mai zic ca bb nu e traumatizat de nici un fel..
De botez, nu stim nici noi cum vom face, am vrea undeva a 2-3 zi dupa Craciun, sa fie intre Craciun si Revelion..dar depinde si de finante..ca tre sa facem undeva la un restaurant, nu ma vad in stare sa pregatesc mese intinse pt invitati acasa.. Daca nu, vom face botezul undeva in ianuarie, fie de ziua mea, fie de ziua sotului, iarasi in functie de finante..ca ianuarie e luna plina de plati

La noi e o vreme asa frumoasa afara, numai buna de plimbari, da eu is obosita rau ca am stat vreo 3 ore pe la bucatarie la gatit, sa imi spal rusinea ca toata saptamana nu am facut nik

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Fetelor sunt cu ochii pe voi ca pe butelie ca acusi incep nasterile si poate nu apuc sa va fac galerie la toate ca asa mi-am propus sper sa imi si reuseasca.
Camy_pus nu fii suparata ca acum trec zilele si te vei vedea cu bebelul in brate sanatos.Stiu ca te pregatisei pentru luni si e super nasol sa iti de-a cineva planurile peste cap dar nu dispera ca totul o sa fie bine.
pupici la toate gravidutele

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

cica "neatza" si de la mine...ca abia m-am trezit...

cand sa adorm si eu azi-dimineata pe la 4 ma apuca dureri de burta si de spate si da-i si foieste-te...am reusit eu sa adorm intr-un final, pe la 11 ma apuca iar...am vreo 2-3 zile de cand burta mi-e pietroi mai tot timpul si contractiile dureroase sunt mai dese.

la horoscopul Uraniei pe B1, la Capricorn (fiti atente gagicoaselor dn club) zicea ca saptamana viitoare vine o surpriza si o petrecere

o fi vreun semn?

va pupacesc

Anca 37+ Sabina Ioana

POZE

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Uitasem, pentru fetele de la iasi.
La internare putem avea de acasa capotul si papucii de plastic, mai nou se da voie cu hainute la BB cu conditia sa fie spalate si calcate(dezinfectate). Bagajul consta in maxim doua sacose(nu mai e voie cu geanta) si separat cutia pt recoltare celule stem.

38+ AMR 4 zile Dan Mihail

Mergi la inceput