Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata

shtephy , cred ca ti-ai revenit oarecum (dupa mesajul cel lung pt fiecare persoana) . Nu m-a intristat ce citisem... m-a socat... asta ar fi cuvantul.

magdaz_ina, miramar, multumim pt cafeluta si mic dejun

Evy30, interesant testul cu palma... dar o fi adevarat? daca as avea 1,80 inaltime... cred ca ar incapea relaxat palma si fara sa fie burta lasata... iar la 1,50... cu toata burta lasata... tot am dubii ca ar incapea... dar mai stii?

dymomo77, sa dea DD ca toate sa iasa asa cum v-ati propus

Ramonika, ce face printesica?

camy_pus, inspira, numara pana la 10.... expira. Ufff... te cred ca nu mai poti... dar sotul tau nu are nicio vina... calm.... cauta loc pt un zambet. Vorbeam la un moment dat cu o prietena de-a mea, insarcinata in 40 sapt. Imi imaginam ca abia asteapta sa scape. Eram studente si era sesiune... si nici nu stiu cum se descurca ea pe ultima suta cu burta aia mare. La care ea imi spune zambind si mangaind burtica: ba nu vreau sa scap deloc... nu e confortabil... dar azi, fetita mea e numai a mea... nu o impart cu nimeni... dupa ce o nasc... toti vor vrea putin din ea. Acum mi-e asa de bine. Am ramas socata pe moment... acum incep sa inteleg ce spunea. O mai si sunau toti sa o intrebe daca a nascut... parca voiau sa i-o fure.

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata neata

Am schimbat semnaturica si am intrat sa va anuntam ca suntem bine.
Simonette nu iti fa griji pt. greutatea lui bebe.o sa fie ok vei vedea.

Stephy bravo pentru asa vesti bune.La ce medic esti?

Camy lasa stresul si nervii.ori ca mergi luni, ori miercuri acum ce mai conteaza, ca de nascut tot nasti.

Monis ai o burtica ffff frumi.nu mi se pare ca e lasata.

Dana.n sa faci poze sa vedem burtica, petrecerea si tortul.aaaaaa si pe Eva poate o cuplam cu Toto al meu daca ii plac pufosii.

Va pupam

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

stephy, ma bucur sa aud ca sunt parinti care lasa copilul sa mazgaleasca pe pereti. opera sterge-o doar daca ea zice ca i-a venit din nou inspiratia.
coquelicot, multumesc de sugestii o sa caut sa vad ce gasesc, dar de lacuit abia dupa bebe. cu botezul catolic - sper sa gasesc vreun cunoscut catolic sa il punem pe el nas. si eu am auzit ca ceremonia ar fi mult mai frumoasa si mai scurta

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

suntem bine.
barbatu-miu s-a mutat in pat in sufragerie deja, cica nu se mai poate intinde calumea de burta si de foiala mea. adevarul e ca ma foiesc mai mult ca inainte.
macar dorm cu motanul, nu chiar singura de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

suntem bine.
barbatu-miu s-a mutat in pat in sufragerie deja, cica nu se mai poate intinde calumea de burta si de foiala mea. adevarul e ca ma foiesc mai mult ca inainte.
macar dorm cu motanul, nu chiar singura de tot...

oups, la asta nu ma gandisem... eu dorm mai mult pe diagonala patului acum... si ma foiesc si eu... oare ce va face sotul cand va veni?
. Probabil va incerca o noapte sa doarma in patul comun ( avantaj ca e din ala maaaaare) apoi va incerca si el canapeluta din sufragerie

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

la noi patul din dormitor nu e asa de mare, de asta nu incapem plus ca mai vine si motanul intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Stiu ca pe 17 dec suntem in postul Craciunului dar cumatria o facem in ianuarie la inceput. Dar dc am face botezul in februarie si sa amanam cumatria pana in mai mai bine nu o mai facem. Asa ca...
Noi tocmai am venit de la maternitate unde am facut o monitorizare. BB e bine si la masuratori parea ceva mai mare 2.900 dar oricum e in urma cu doua saptamani. Probabil placenta mea imbatranita de la medicamente cedeaza asa ca miercuri ma internez si probabil ca tot miercuri ma si opereaza. Am facut si o ciudatenie de monitorizare(habar nu am cum se cheama). Mi-au pus niste dispozitive legate cu o cordelina pe burtica si i-au verificat frecventa cardiaca si au zis ca e ok. Marti dimineata ultima vizita la ginecolog si miercuri la taiat.

38+ AMR 4 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

dymomo - iti tinem pumnii pt. miercuri. probabil testul ala era pentru a vedea daca bebe e stresat sau nu.

apropo de botez, fetele din Iasi, v-ati gandit unde faceti? la restaurant? cam cate persoane veti avea invitate?

Mergi la inceput

Camy nu te mai intrista. Daca ai veni la mine in casa sigur ti-ar trece supararea. Al meu sot e plecat cu scarbiciul si azi si maine la Botosani si sapt viitoare cand vin cu BB acasa la Vaslui. Casa e cu susul in jos iar al meu tata spala peretii(noi am renovat tot acum 2 ani iar al doilea dormitor l-am facut exact bleu, iar acu cand am scos vechea biblioteca in spatele ei era alta nuanta asa ca spalam. Deci se poate si mai rau dar eu trag nadejde sa fie gata pana vin din spital.

Mergi la inceput

Ramonika despre botez habar nu am inca dar oricum vreau ceva intre prieteni si rude. Adica nu fac nici un fel de calcul gen la colegul X am fost la nunta si la botez el nu a fost la nunta la mine deci il invit si tre sa vina. Nup... Nu invit pe nimeni doar de dragul de a fi multa lume ci doar parinti, nasi, fini, verisori si matusi apropiate si prietenii cei mai buni. Eu una ma gandeam la Ramada ca are si hotel dar al meu sot cam maraie asa ca ne mai gandim.

Mergi la inceput