Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Buna dimineata! O cafeluta aburinda doreste cineva?! ...o dau cu drag.

Laura Garner spor la treaba - noi suntem gata cu camera lui si cu tot de altfel. Ieri am montat ultimele lucruri si mama mi-a calcat si ultimele lucrusoare pt. bb. Vorba Kreliei ma abtin cu greu sa nu pun asternuturile in patut dar sin cauza prafului o sa o faca mama cat sunt eu in spital.

Ei si uite acum incepe plictiseala...oricum nu mai am mult - ori saptamana asta ori daca bb e cuminte saptamana viitoare pe 4 iese la lumina.

ps: mmm da' chiar ca e enervanta reclama de la Tnuva

36+

EDIT: Danan sa-ti traiasaca sotul! Sa va bucurati impreuna de familia marita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

[b

Evy, am vazut ca ai mai primit raspunsuri, dar hai sa te “incurajez” si eu- daca mai intai se rupe apa, ar trebui sa ai timp suficient de cosmetizat. Eu am avut alta experienta decat Shtephy la primul meu copil: mi s-a rupt apa pe la 1 jumatate noaptea sambata sper duminica, pe doctor l-am sunat abia dimineata pentru ca nu am avut contractii intre timp, m-a vazut, nu eram deloc dilatata, asa ca a inceput sa-mi dea antibiotic preventiv si ne-am intalnit regulat la fiecare 6 ore; abia luni pe la 4 dupa-amiaza au hotarat ca sa-mi aplice un gel pentru declansare, am plecat din spital cu promisiunea ca revin cand am contractii cat de cat, ceea ce s-a intamplat doua ore mai tarziu. Sper ca la a doua nastere sa fie totul mai rapid, insa tot nu ma astept la ceva atat de rapid incat sa nu mai apuc sa fac un dus luung inainte de a merge la spital… (Simonette, ce bine ar fi sa fie totul mai rapid- Doamne-Ajuta!)

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

saru'mana .
asa da , mai zic si eu . 15 min imi trebuie ...ras+dus rapid
insa vom vedea ce soarta avem pregatita .
preventiv am pus in bagaj o lama noua .

Monis , burtica ta nu pare lasata , doar ca bebele cred ca s-a intors si acum e mai jos si se tuguie burta mai jos . la mine asa e . il simt altfel decat pana sa se intoarca .
cica testul se face asa (la cine merge ) . daca pui palma sub sani (fix pe mijlocul burtii ) si incape toata fara sa stea deloc un pic mai curbata , sa te pregatesti de nastere ....nu stiu cat e de adevarat sau nu . la mine insa mana mai sta curbata .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Are cineva idee daca un bebelus poate fi botezat la catolici in cazul in care parintii si nasii sunt ortodocsi?

Flavours, in primul rand felicitari pentru talentul tau la pictat. SI eu ma indeletnicesc cu ceva margele, cercei, brose, decoratiuni prin casa, dar clar tu ai talent cu carul....
Stiu ca exista un lac pe baza de apa pentru acrilice, ar trebui sa fie ok. Nu strica pictura:)! Cred ca il poti comanda de la kreativhobby.ro, un magazin din cluj. Chestii nice pentru hobbiuri mai sunt si la casa retro.ro, un magazin prin zona Victoriei, in bucuresti.
Cat despre a boteza copilul la catolici... eu am participat la o botezul fetitei nasilor nostri care sunt din Tg Mures si mi s-a parut o ceremmonie atat de frumoasa si "interactiva" cu toti participantii .
Foarte frumoasa ideea ca toti participantii binecuvanteaza bebele, apa se foloseste in cantitate simbolica, nu am avut senzatia aia de ruptura intre preot/altar si participanti, etc.
SI buna dimineatza tuturor...
Ma bag si eu la cafea....

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Magdaz merci pt cafeluta. E tare buna.
In sfarsit am mutat si noi calculatorul dintr-un dormitor in altul. Casa e insa cu susul in jos si sper ca sa ternmine familionul(sot, tata, soacra) pana ma intorc eu din maternitate(ca pana miercuri cand plec nu cred ca am sanse sa fie gara mai ales ca pe mine nu ma lasa sa fac mare lucru).
Despre botez, noi chiar aseara am stabilit data cu nasii. Am vrea sa fie pe 17 decembrie ca pe 11 are tati sustinerea finala la doctorat iar eu am o pata pe creer sa nu intru in noul an cu BB nebotezat. Desi ar fi fost tare frumos de ziua sotului in februarie(anul asta exact de ziua lui am aflat ca vom fi parinti) dar parca e prea mult pana atunci si tare cred ca e si post.

38+ AMR 4 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata!

Magda saru-mana pt cafeluta......ce buna eee

WE linistit tuturor si sper sa "aud" numai vesti bune!

Stephy, nu-ti face griji...nu ma stresez. Nici Iannnis n-a fost mare, doar 3200g la 38+, Luca 3300g la 38+ si amandoi au fost niste bebei grasani si falcosi Deci un 3000g m-ar multumi destul Cum isi face ea temele in fiecare seara

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata si de la mine,
eu inca is somnoroasa ca nu am reusit sa prea dorm si sper sa recuperez azi...

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Magdaz merci pt cafeluta. E tare buna.
In sfarsit am mutat si noi calculatorul dintr-un dormitor in altul. Casa e insa cu susul in jos si sper ca sa ternmine familionul(sot, tata, soacra) pana ma intorc eu din maternitate(ca pana miercuri cand plec nu cred ca am sanse sa fie gara mai ales ca pe mine nu ma lasa sa fac mare lucru).
Despre botez, noi chiar aseara am stabilit data cu nasii. Am vrea sa fie pe 17 decembrie ca pe 11 are tati sustinerea finala la doctorat iar eu am o pata pe creer sa nu intru in noul an cu BB nebotezat. Desi ar fi fost tare frumos de ziua sotului in februarie(anul asta exact de ziua lui am aflat ca vom fi parinti) dar parca e prea mult pana atunci si tare cred ca e si post.

38+ AMR 4 zile Dan Mihail

Ce post e in februarie? Si oricum pe 17 dec. suntem sigur in postul Craciunului so!!??

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe 17 decembrie suntem in postul Craciunului, iar pe 17 februarie suntem deja in postul Pastelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele

...azi sunt nervasa..tare...nu am terminat in casa...iar eu chiar nu mai pot face nimic...bine ca s-a intors mama din Belgia, dar acum sa evdem cand vine la mine sa faca curat...dintre toate lucrurile care-mi lipsesc in casa...ce credeti ca vreau eu?????
Oglinda cea mare....si asa m-am certat cu Pustache ca a plecat de acasa in toiul noptii sa mearga sa-mi cumpre oglinda frate...ca eu am spus ca nu plec la spital pana nu am oglinda mare pe perete ...
Pe la ora 11:00 am vb cu medicul meu care mi-a dat o veste de-mi vine sa merg pana la Tg Mures sa-l bat ...ca sa nu merg luni la spital...marti sa-l sun sa vedem exact..ca pot sa merg miercuri si ma opereaza atunci ....dar eu nu mai am rabdare
Dupa 10 minute ma suna Pustache sa-mi spuna ca mi-a cumparat oglinda..si ca nu plec la spital pana nu o am pe perete ....sa vedeti cand o afla ca nu mergem luni la Tg Mures

...sunt intoarsa pe dos...vreau sa vina mama la mine, vreau sa-mi vad casa gata (asta nu se va intampla decat dupa ce ma intorc de la spital ), vreau sa fie curatenie, vreau sa nasc odata....si am chef de cearta....mi-e mila de Pustache...sincer nu-l asteapta zile bune langa mine

...ma duc sa ma asez confortabil in pat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si am schimbat AMR-ul...care nu stiu daca mai e asta exact...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 ZILE

POZE

Mergi la inceput