Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
dana n. spune:
Stephy draguta ca de obicei.
Imi dau seama ca puteam face si eu foarte usor treaba asta...sunt cam dusa la ora asta....
------------------------
38+ David
Albume foto
shtephy spune:
La multi ani sotului tau Dana,sa te iubeasca si alinte toata viata si a fie un tatic perfect .
Ma bucur ca esti bine.
Mihamora iti multumesc,Doamne ajuta sa fie bine pentru toate din noi pana la capat ...si dupaSomnic dulce
A mai aparut o reclama enervanta raaaaaaaaaaaaauuuuuuu la Tnuva
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
dana n. spune:
Acum vad...avem inca un fulgusor.
Danangie, felicitari! Sa iti traisca minunea.
------------------------
38+ David
Albume foto
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy La multi ani sotului tau Dana,sa te iubeasca si alinte toata viata si a fie un tatic perfect . Ma bucur ca esti bine. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+ |
multumim mult!
------------------------
38+ David
Albume foto
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Stephy draguta ca de obicei. Imi dau seama ca puteam face si eu foarte usor treaba asta...sunt cam dusa la ora asta.... ------------------------ 38+ David Albume foto |
Lasa ,stai tu cumintica acolo
Sa faci pozici maine cu tortul si cu burtica si cu sotul
_
dana n. spune:
Ma duc la culcare acum. Baiatul meu si-a facut programul de seara. Acum la relaxare.
Pupici!
------------------------
38+ David
Albume foto
shtephy spune:
Si acum temele pe ziua de azi ,de fapt ieri
Floricik abia astept sa termini o data cu analizele si drumurile astea,sa te linistesti si tu
Andreutza las ca ne dai tu de veste sau poate intra chiar Miany sa ne zica ,stiu ca e greu sa iti alegi un moment optim pt a da telefon,oricum sunt sigura ca asta e prima noapte a lor impreuna in casuta lor
DianaR sanatate multa si tie si piticutilor.Aveti grija de voi si sa va faceti repede bine.Multumesc de sustinere,a fost foarte bine
Monis iata-ma,sunt in forma si ma bucur sa te gasesc si pe tine la fel.
Uau ,vad si o pozica sexoasa si recenta.Chiar nu imi dau seama daca a coborat burtica dar se vede bine diferenta,a crescut fata de acum 2 saptamani
La plimbarica a fost tare fain,a fost o seara frumoasa si calduta...ar fi super sa mai ramana vremea frumoasa.
Ralia nu ne mai dai nici un semn?Daca s-a nascut finuta ta,sa fie sanatoasa si mancacioasa
Simonette deci esti hotarata sa-i arati viitoarei nurori isprava lui Yannis
Sper ca de aceasta data sa te ajute corpul sa nasti usor
Ia lasa benga la o parte ,se stie clar ca bebeii au perioade cand cresc mai mult sau mai putin.Vin cu batul daca te mai stresezi cu asta.
Doamne ce tare esti cu furatul amr-ului.
Hai fi serioasa,Nicholas va veni atunci cand va fi mai bine pentru el,ok?
Rebebebe ai trecut prin multe dar Dumnezeu te va rasplati cu un dar minunat in scurt timp.
Siminaaaaaaaaaaaa ai pus pozici noi cu Mayutza.Doamne cat e de frumoasa .Se vede bine ca a crescut fata de pozicile din spital.Ce mai face mancacioasa scumpa?Trage din tzitzici? Va pup pe amandoua
Flavours foarte frumos desenul din bucatarie.Stefania mea a desenat toata casa de la Sinaia si nu vrem sa zugravim sa stricam operele de arta.
Many_Bani eu am pierdut dopul treptat,timp de o sptamana gaseam hartia igienica cu chestie gelatinoasa.
LauraB ce bine imi pare ca te vad atat de activa
Sunt sigura ca avem multe de invatat de la tine.
Uau dar ce mult a durat de la ruperea apei pana la nastere.Tin pumnii sa nu se mai repete.
Si eu am burta mult mai mare decat la prima sarcina ,parca vad ca o sa crape pielea de data asta,dar asta sa fie necazul.
Deci ai cam ramas cu sechele dupa raceala aia groaznica...or sa treaca ...nasul infundat e destul frecvent intalnit in sarcina,poate asta e si la tine si scapi de problema asta dupa ce vei naste.
Multi pentru o fata draguta si activa pe forum.
Tinonino da,eu zic ca e un semn precis.Sper sa ne tii la curent.Multumesc de felicitari
Iti multumesc mult draguta mea Andreutza.Ma bucur cand aflu ca m-am stresat degeaba,dar mai bine o facem inainte decat dupa ,ca deloc nu cred ca se poate,adica la mine sigur nu
Krelia si masa asta ginecologica e smechera,cu clapeta,norocul nostru,al burticoaselor
Clau dia scrie repede mesaje ca pana la al 12 lea esti moderata si se pier in urma.Te asteptam mai des.
Laurairina moamaaaaaaaaaaa ce te invidiez pentru baita aia .sa mai zic ce ii duc si eu dorul?
Hai sa-ti fie de bine
_
shtephy spune:
Ionelamaria eu nu stiu ce ai scris in mesajul acela,dar sper ca nu te-a intristat prea rau
Acum fug in patuc.Pup fetele
_
BoboMom spune:
Felicitari noilor mamici! Sa le traiasca bebeii!
Bun venit noilor burtici!
Voi sunteti gata cu toate pregatirile? Noi mai avem de aranjat (spalat, montat, pus la locul lor...) ce am primit la baby shower si ce am mai cumparat zilele astea. Sper sa le terminam la timp. Am avut ghinionul sa se strice masina de spalat acum cateva zile, dar a reparat-o sotul meu si acum e ok se pare, asa ca maine putem sa ne punem pe spalat la greu. Eu mare lucru nu prea fac, ca nu prea pot... Ziceam ca am scapat de musafiri, dar maine mai avem o tura... Pe de o parte ma bucur, ca vine finul nostru pe care il vedem rar (desi stau doar la vreo 2 ore jumate de noi).
Mai avem maxim 16 zile pana la marea intalnire!
tuturor!
Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
magdaz_ina spune:
Facem cinste de dimineata cu si c-am schimbat semnatura si de acum suntem, dupa toate variantele in luna a 8-a!
pe burtici si pt. proaspete !
Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006