Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor,ieri am avut musafiri, asa m-au obosit de toata ziua am dormit si azi noapte si acum , cu alte cuvinte nonstop . Bebelusul meu asa de tare misca , cred ca nu mai are rabdare si vrea sa vina deja pe lume, sau cateodata se intinde sau se incoarda in burtica. Doamne si cand ma gandesc ca mai am o saptamana si apoi ma programeaza la cezariana parca nu mai am rabdare si mi-e si teama, dar sper sa treaca totul cu bine.
Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimi la amiaza si de la noi. Eu ca de obicei am citit din urma si iara am uitat aproape tot.
Ah...am vazut-o pe Sexy Mummy foarte activa si ma bucur nespus ca nu impartaseste si noua din experienta ei ca mamica. si multe .

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Azi e sarbatoare mare.... am schimbat semnatura , pt ultima data cred. Azi dimi a aparut pe protej slip si o scurgere mai maronie asa...acuma astept sa vad daca apare si ceva mai gelatinos, ca sa pot sa ma laud cu primele semne. Aseara m-a bantuit greata, dar nu am vomitat, deci zic eu...ca se apropie bebe sa iasa .

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata.
M-am trezit si eu la 12 ...adica 11 Azi-noapte nu puteam sa adorm din cauza caldurii deci am trecut la o rochita de noapte sexy ca altfel nu se putea. Sotul e racit rauuu dar sper sa nu iau raceala. El sta bagat in pilota si imbracat bine, iar eu mai mult in gol.
Fetelor vad ca vorbiti despre respiratie...ufff , am citit atatea articole pe net si prin carti dar am uitat tot. Ce e si cu nasterea asta...am impresia ca ma duc la un examen important fara lectia invatata. Asa am citit si despre alaptat si parca tot nimic nu stiu etc etc etc

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Ce mai fac fetele???

Le pup si le felicit pe ultimele mamici care au aparut. Sa fiti sanatoase si voi si bb-ii. si voi sa va rcuperati rapid

Vad ca lumea a inceput sa fie nerabdatoare.....

Si eu am o stare mai putin buna: nu mai pot sa fac mai nimic in casa, nici curat cum trebe, nu stiu nici o femeie care sa ma ajute... si soatza face saraca si ea cat poate..... am zis ca o sa mai fac eu dupa ce oi naste, asta e, daca nu va fi totul chiar perfect pana atunci......

astept sapt viit, mai pe la sf, mergem la doc, vom fi in 38 sapt, sa vedem ce ne mai zice. ma enerveaza ca nu ne-a luat culturi pt analize. am vazut ca fetele pe aici au facut, mai ales ca inca nu am exclus nasterea naturala...... asta e ce nu imi place dar o sa discut la control.... dar nu mi se pare normal sa intreb eu astea, ci sa vina de la doc

RamoC, vad ca te simti mai in forma, ma bucur tare, si mai ales ca vad ca esti mai avansata ca termen ca mine

Si ma intrebam, daca pana acuma am stat in pat ca sa mai stea bb si sa mai creasca, acuma, daca m-as apuca de umblat, oare vine imedit????? ma gandeam ca noi am aj la termenul dorit, dar bb ce o avea de gand?????

merg sa mai citesc din urma si mai revenim

va pup si nu fiti suparate ca nu intru prea des, dar, parca nu mai stiu cwe sa va spun, de cele mai multe ori. nu sunt cred in forma prea buna

cea mai fericita cu 35+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor credeti ca vom avea nevoie de www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/1799-perna-bebelus---calmare-colici-abdominali.html" target="_blank">asa ceva ?

De www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/1842-perna-bebelus-suport-gat-nickiplush.html" target="_blank">una din astea sigur avem nevoie ca dorm in carucior si se trezesc cu gatul stramb.

Voi o sa va luati www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/964-perna-bebelus-suport-lateral---siguranta-anti-rasucire-.html" target="_blank">din asta ? Mie mi se pare utill. Imi aduc aminte ca il culcau pe nepotelul meu cu prosop in fata si parosop in spate.

De www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/780-perna-occipitala-bebelusi-0---4-luni-anti-plagiocefalie.html" target="_blank">asta ce ami ziceti?

Am ametit deja si nu am deschis decat pagina cu pernute. Cred ca multe dintre astea sunt inutile, doar sa ne manance banii. Singura care ii vad utilitatea este perna pt gat. Daca adoarme in sezut in carucior sau in scaunul de masina, ar fi destul de util, in rest ....

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999
RamoC, vad ca te simti mai in forma, ma bucur tare, si mai ales ca vad ca esti mai avansata ca termen ca mine

Si ma intrebam, daca pana acuma am stat in pat ca sa mai stea bb si sa mai creasca, acuma, daca m-as apuca de umblat, oare vine imedit????? ma gandeam ca noi am aj la termenul dorit, dar bb ce o avea de gand?????

Se pare ca statul in pat la mine a facut minuni. Si de o saptamana si ceva am umblat aproape in fiecare zi, m-am jucat non stop cu nepotica, am mai ridicat-o si in brate, ca nu scapam de ea si nu a iesit bebe asa repede cum am crezut eu. Ah...si am rezistat si la bagatul "dejetului" de catre nenea dr de 3 ori pana acuma si nimic. Dar asta e la mine, nu stiu daca o fi regula...
Vad ca incepe sa se risipeasca si ceata si se intrevad ceva raze, asa ca o sa ma plimb azi un picut sa mai culegem castane prin parc si sa le aducem acasa, spre disperarea soacra-mii . Bebe e inca miscacios si Denisa cred ca simte ea ceva ca numai pe langa burtica mea sta si ii face lele si o pupa, asa ca nu o sa-l sun pe dr imediat sa-i zic de culoarea la scurgere, mai ales ca a fost putina.
Voi ce ziceti, ar trebui sa ma ingrijorez, mai ales ca nu am nici un fel de dureri si bebe e miscacios??

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata la pranz, fetele, Monis sunt prezenta, dar nu foarte ca ma chinuie arsurile de-mi sar capacele. Poate nu mosteneste Chiara a mea paru'lu ta-so dupa cat ma arde ca o mananc de vie. Am retinut doar ca azi maine scoatem pompoasele la Ramo , maroniul ala cam suna a dop. Ce curajoasa esti! Iti tinem pumnii.Si am mai vrut sa o pup pe Dancutza pentru efort, multumim frumos. Sa aveti duminica frumoasa, inteleg ca la Camy inca nu ii facem urari, mai asteptam putin. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

RamonaC imi place semnatura ta. Mai e putin si vine bebe

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONAC tinem pumnii sa fie bine daca bebe o sa vrea sa vina.

Mergi la inceput