Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor credeti ca vom avea nevoie de www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/1799-perna-bebelus---calmare-colici-abdominali.html" target="_blank">asa ceva ?

De www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/1842-perna-bebelus-suport-gat-nickiplush.html" target="_blank">una din astea sigur avem nevoie ca dorm in carucior si se trezesc cu gatul stramb.

Voi o sa va luati www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/964-perna-bebelus-suport-lateral---siguranta-anti-rasucire-.html" target="_blank">din asta ? Mie mi se pare utill. Imi aduc aminte ca il culcau pe nepotelul meu cu prosop in fata si parosop in spate.

De www.babycomfort.ro/produse/283-articole-copii/289-perne-bebelusi-speciale-/780-perna-occipitala-bebelusi-0---4-luni-anti-plagiocefalie.html" target="_blank">asta ce ami ziceti?

Am ametit deja si nu am deschis decat pagina cu pernute. Cred ca multe dintre astea sunt inutile, doar sa ne manance banii. Singura care ii vad utilitatea este perna pt gat. Daca adoarme in sezut in carucior sau in scaunul de masina, ar fi destul de util, in rest ....

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Nu stiu de ce am impresia ca toate is cam inutile . E adevarat ca is atractive si mai ales acea pernuta de gat cu figurina, de care vroiam si eu neaparat, dar am avut noroc si am vazut la prietena mea ca nu e utila deloc. E destul de larga la gat si capul oricum si-l suceste el cum vrea.
Perinuta aceea occipitala...nush mai cum...mi se pare sf. Cica ii permite sa i se aeriseasza/oxigeneze creierul...hai mai, chiar asa????
Peninuta/ suportul antirasucire parca, parca e ceva de capul ei si ma gandesc ca e utila pt copii care regurgiteaza mult si atunci e nevoie sa ii culci pe o parte pt a evita sa se incece cu voma. Dar asta se poate achizitiona dupa, ca poate bebe nu vomita si atunci poate dormi linistit pe spate.
Astea is parerile mele, dar poate sunt mamici care imi schimba parerea cu alte argumente decat cele din descrierea lor. Ceva mai real asa...

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Iar in legatura cu perna aceea de umplut, pt calmarea colicilor abdominali...hmmmm...eu parca nu as pune asa greutate mare pe burtica unui bebe care are cu totul 3 kg. Mi se pare mult prea mult. E adevarat ca nu trebuie sa o umpli, dar totusi... Ca o alternativa, probabil se pot folosi prosoape calde sau am mai vazut prin framacii forme din acelea umplute cu gel care se pot si raci la congelator si incalzi in apa fierbinte si tin mai mult decat apa simpla incalzita. Alea sunt mult mai usoare si pe putem folosi fara sa fie o greutate prea mare pe burtica bebelului.

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Fetelor multumesc de vorbele frumoase. SI mie imi place la nebunie semnatura mea . Am ajuns si aici! Merci de sustinere si la toate.
Lidiuta ma bucur tare sa te vad si pe tine pe front! .

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Ramona , numai bine si nastere usoara in caz ca se hotaraste bebe sa vina .

pernutele sunt tare atragatoare , insa eu zic ca e mai bine sa vedem cum ne descurcam cu bebe la inceput si apoi sa luam aceste accesorii .

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Feteleee, m-am uitat aici: http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/, si am vazut ca bb Niko e fix cum scrie la lista!!! Adica la 31 sapt si 5 zile avea 1635g deci........ Mancal-ar mama pe el!!!!

RamonaC ceea ce descrii tu pare a fi parte din dop, deci..........se apropie momentul!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Buna fetelor!
Felicitari noilor mamici si curaj celor care sunt f aproape!

Incerc sa finalizez bagajul si cumparaturile necesare pentru inceput cand ajungem acasa...asa ca daca ma puteti ajuta: vreau sa iau si laptic formula, in caz ca vine mai greu lactatia .
Eu nasc la Giulesti, aveti idee ce laptic formula se foloseste acolo?

Merci!

35+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

RamoC, ce putin mai e! Super! Eu cred ca l-as suna pe dr sa-i zic de scurgere. Nu cred ca-i motiv de ingrijorare, dar l-as anunta. Bafta multa!

Am avut un somn agitat. V-am zis aseara ca am pus patutul de panza (sau ce-o fi aia...) la noi in dormitor si a trebuit sa mutam un pic patul nostru sa aiba loc. Totul e altfel acum si n-am dormit bine deloc. Nu stiu daca de emotii, un pic si de lumina, pt ca ceasul sotului meu are alt loc acum (ca a trebuit sa-si mute noptiera) si face multa lumina, dar vreau sa ma invat sa dorm cu ceva lumina (ba chiar o sa bag si una de veghe in priza), ca vreau sa-l pot vedea pe bebe noaptea daca tot o sa doarma cu noi la inceput. Tare mi-e greu sa dorm cu lumina. Sper sa ma pot intoarce in pat in curand si sa mai dorm.

La noi nu s-a schimbat ora. Se schimba weekendul viitor. Dar calculatorul si vcr'ul au schimbat-o deja. Asa ca avem ore diferite prin casa (adica ceasurile arata diferit )

Andre si eu am arsuri, mai ales noaptea - iau Tums cam de doua ori in timpul noptii si beau apa f des. Noua ne-a zis la eco ca se vede ca are par De fapt am vazut si noi.

Despre apa si ceai in timpul alaptarii, noua la curs aici ni s-a spus sa nu-i dam in primele 4-6 luni. Acum o sa vad ce mai zice si pediatrul pe care l-am ales, dar cred ca asta e ideea generala aici.

Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

dankutza, eu am luat perna din aia in forma de inimioara si vreau sa ii iau si anticolici. aia anticolici nu o pui pe burta si o lasi acolo. o tii pe burtica asa, il masezi.... eu asa am vazut in linkul ala cu sfaturi pt tatici postat de floricika... doar ca ei acolo aratau o perna umpluta cu samburi de visine... nu exista pe la noi.

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

De mai multe saptamani uterul se antreneaza prin dureri "nedureroase" si neregulate. Gravidele simt doar un fel de "tragere" in zona orificiului vaginal. Cand mama si fatul sunt pregatiti la cota maxima, incepe nasterea: cu una sau doua zile inaintea travaliului adevarat, cand orificiul vaginal devenit moale se scurge putina mucoasa insangerata. Aceasta picatura de mucoasa a izolat orificiul vaginal in timpul sarcinii, pentru a proteja fatul de infectii. Ceea ce intr-adevar declanseaza nasterea nu este inca cunoscut cu exactitate. Un rol extrem de important, explica ginecologii, il au substantele-mesager create in placenta si in membranele ce o inconjoara.

Putin inainte de nastere uterul este invadat de aceste asa-numite citocine. Ceea ce este clar astazi este ca procesul nasterii este dirijat de mai multi hormoni: estrogeni, progesteron, citocine, prostaglandina si oxitocine - se influenteaza reciproc. Intr-o colaborare perfecta, aceste substante pun in miscare forte care, o data ce si-au dat drumul, aproape ca nu mai pot fi oprite. Neobosite, ele ajuta pe fat sa vina pe lume.

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

LAura Garner si in brosura pe care mi-au dat-o de la spital tot asa scrie ca nu e nevoie de ceai sau apa ca laptele amtern contine 92% apa si e cel mai bun pentru hidratare.

36+

Mergi la inceput