Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS faza naspa e cam am auzit de „moase” care fac remarci de genul: cum? ai ajuns aici si nici nu stii cum se respira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Lidia - am citit la fetele de la sept oct care au exersat celebrele respiratii din "laugh and learn...." ca unele au ajuns la maternitate si au fost invatate acolo cum sa respire. Si culmea! unele au fost invatate fix pe dos . Anyway, te invata moasele. Noi suntem o generatie care sta pe net, pe forumuri, citeste carti... pana acum cativa ani cine crezi ca avea de unde sa invete? Tot moasele

monis cu poze
sapt 38

eu consider statul pe net... si cititul din carti o chestie pozitiva. Mi se pare ok sa vrei sa te informezi ( spuse ionela... ca doar nu putea fi decat mandra de ea. Ce parere buna am despre mine !!!}. Dar majoritatea celor din generatia noastra inca merg "ca cizma" la nastere.... si foarte multe dintre ele nici la un control nu merg inainte sa nasca... cu atat mai putin sa se informeze. Culmea e ca si ele nasc. Trist e ca nu doar persoane fara acces la inforematie nu apeleaza la controale medicale... trist e ca stiu persoana care a terminat medicina, lucreaza ca asistent medical , e insarcinata in 6 luni si ..... dar inca nu a hotarat la ce medic sa mearga... asa incat nu a mers deloc. eeeeee..... ma doare capul cand ma gandesc ce fac altii din generatia mea. ( concluzia e ca.... iar sunt mandra de mine)

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

noua, la curs la Filantropia, ne-a spus ca ne invata ele cum sa respiram, cat timp sa tinem aerul in piept si alte alea. Inainte sa iesim cu bebe din spital, ne vor trainui cum sa avem grija de copil, cam ceea ce am invatat la ultimul modul.

DANKUTZA asa mai merge....

MONIS ce face Filip? Doarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

MONIS faza naspa e cam am auzit de „moase” care fac remarci de genul: cum? ai ajuns aici si nici nu stii cum se respira?

Lidia

pffff, alea-s belea! abia astept sa-mi cada una de aia in mana
ca la cat de zen am fost toata sarcina, poate-mi reamintesc in ce fel stiu sa urlu la cei care ma scot din minti cu lipsa de respect
(dar de obicei oamenii au "nas" si simt instinctual cui si in ce fel se pot adresa... nu cred ca o sa mi se intample mie dar promit sa va povestesc... if...)
In plus, la Filantropia, asa cum zice si Dankutza, si eu am avut senzatia de moase destul de ... destupate... om vedea . Poate le mai destupam si noi

Ionela si eu am o parere buna despre mine. Cand nu e proasta

Lidia - nu mai doarme, dar e ca in restul zilelor de dinainte de cea de ieri... adica lent... sau o avea febra musculara dupa nebuneala de ieri

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

MONIS ai pup iu...Keep it like this

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

neata burtici!

lasati si pt mine un laptic ..il amestec cu cereale

parca parca am dormit mai bine.. noroc cu schimbatul orei ca altfel ma trezeam la amiaza.

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Fetelor cred ca de mult va doreati un balansoar din asta!!!Mai ales ca e si accesibil ca pret.

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=29263

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

monis, adica tu crezi ca bebe din burtica a facut febra musculara.... ei... imaginea asta inca nu imi trecuse prin fata ochilor. mi se pare foarte tare. Asa rau imi pare ca nu-i vad fatuca strambandu-se

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

monis, adica tu crezi ca bebe din burtica a facut febra musculara.... ei... imaginea asta inca nu imi trecuse prin fata ochilor. mi se pare foarte tare. Asa rau imi pare ca nu-i vad fatuca strambandu-se

asta m-am gandit si eu ieri, ca tare as fi vrut sa vad la echo ce anume face atatea ore?!?!?!
Dar nu cred sa mai am ocazia asta... ... cred ca urmatoare intalnire va fi live

Lidia - no comment

Gata, plec pe afara

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hallo!
Azi, am ratat cafeaua si aveam asa mare nevoie ca asa m-a borfait Iannis azi-noapte!!!!

Coque vroiam sa-ti raspund legat de apa la bebeii alaptati natural dar a facut-o Dankutza f explicit! Intr-adevar lapticul matern astampara mai intai setea si apoi foamea........nu-i asa ca e interesant??? Suntem adevarate comori

Daca nču stiati eu sunt la servici ca in fiecare duminik

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput