Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 16
Lidia74 spune:
MONIS faza naspa e cam am auzit de „moase” care fac remarci de genul: cum? ai ajuns aici si nici nu stii cum se respira? 

ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Lidia - am citit la fetele de la sept oct care au exersat celebrele respiratii din "laugh and learn...." ca unele au ajuns la maternitate si au fost invatate acolo cum sa respire. Si culmea! unele au fost invatate fix pe dos ![]() monis cu poze sapt 38 ![]() |
eu consider statul pe net... si cititul din carti o chestie pozitiva. Mi se pare ok sa vrei sa te informezi ( spuse ionela... ca doar nu putea fi decat mandra de ea. Ce parere buna am despre mine
. Trist e ca nu doar persoane fara acces la inforematie nu apeleaza la controale medicale... trist e ca stiu persoana care a terminat medicina, lucreaza ca asistent medical , e insarcinata in 6 luni si ..... dar inca nu a hotarat la ce medic sa mearga... asa incat nu a mers deloc. eeeeee..... ma doare capul cand ma gandesc ce fac altii din generatia mea. ( concluzia e ca.... iar sunt mandra de mine)
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui dankutza noua, la curs la Filantropia, ne-a spus ca ne invata ele cum sa respiram, cat timp sa tinem aerul in piept si alte alea. Inainte sa iesim cu bebe din spital, ne vor trainui cum sa avem grija de copil, cam ceea ce am invatat la ultimul modul. ![]() |
DANKUTZA asa mai merge....

MONIS ce face Filip? Doarme?
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 MONIS faza naspa e cam am auzit de „moase” care fac remarci de genul: cum? ai ajuns aici si nici nu stii cum se respira? ![]() Lidia ![]() |
pffff, alea-s belea! abia astept sa-mi cada una de aia in mana

ca la cat de zen am fost toata sarcina, poate-mi reamintesc in ce fel stiu sa urlu la cei care ma scot din minti cu lipsa de respect
(dar de obicei oamenii au "nas" si simt instinctual cui si in ce fel se pot adresa... nu cred ca o sa mi se intample mie dar promit sa va povestesc... if...)
In plus, la Filantropia, asa cum zice si Dankutza, si eu am avut senzatia de moase destul de ... destupate... om vedea
Ionela

si eu am o parere buna despre mine. Cand nu e proasta 
Lidia - nu mai doarme, dar e ca in restul zilelor de dinainte de cea de ieri... adica lent... sau o avea febra musculara dupa nebuneala de ieri

monis
cu poze sapt 38
DianeAli spune:
neata burtici!
lasati si pt mine un laptic
..il amestec cu cereale![]()
parca parca am dormit mai bine.. noroc cu schimbatul orei ca altfel ma trezeam la amiaza.
33+
Lorin Edward
Lidia74 spune:
Fetelor cred ca de mult va doreati un balansoar din asta!!!
Mai ales ca e si accesibil ca pret.
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=29263

ionelamaria spune:
monis, adica tu crezi ca bebe din burtica a facut febra musculara.... ei... imaginea asta inca nu imi trecuse prin fata ochilor. mi se pare foarte tare
. Asa rau imi pare ca nu-i vad fatuca strambandu-se![]()
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria monis, adica tu crezi ca bebe din burtica a facut febra musculara.... ei... imaginea asta inca nu imi trecuse prin fata ochilor. mi se pare foarte tare ![]() . Asa rau imi pare ca nu-i vad fatuca strambandu-se |
Dar nu cred sa mai am ocazia asta...

Lidia - no comment

Gata, plec pe afara

monis
cu poze sapt 38
simonette spune:
Hallo!
Azi, am ratat cafeaua si aveam asa mare nevoie ca asa m-a borfait Iannis azi-noapte!!!!
Coque vroiam sa-ti raspund legat de apa la bebeii alaptati natural dar a facut-o Dankutza f explicit! Intr-adevar lapticul matern astampara mai intai setea si apoi foamea........nu-i asa ca e interesant???
Suntem adevarate comori
Daca nču stiati eu sunt la servici ca in fiecare duminik
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!