Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephy,cred ca luam maine umidificator.
Laurairina,gandim la fel....nu vreau doar sa fim niste parinti disperati!

Mihamora,ma bucur foarte mult sa te vad!!!
Am facut abonament la Pedilife, pediatra care ne place se numeste Gavrilovici Cristina,pe cealalta nu mai tin minte cum o chema,nu prea ne-a placut.
Tu pe cine ai?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Shtephy,cred ca luam maine umidificator.
Laurairina,gandim la fel....nu vreau doar sa fim niste parinti disperati!

Mihamora,ma bucur foarte mult sa te vad!!!
Am facut abonament la Pedilife, pediatra care ne place se numeste Gavrilovici Cristina,pe cealalta nu mai tin minte cum o chema,nu prea ne-a placut.
Tu pe cine ai?

Siminiceanu, are cabinet langa Billa. Cat e un ab acolo? Vine si acasa dr?

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Am auzit ca Siminiceanu e foarte buna! Face vizite la domiciliu? Cum arata? Am cunoscut un neonatolog in spital,care am inteles ca ar fi si pediatru,mi-a placut mult,dar pe atunci eram prea imprastiata ca sa fi vorbit cu ea....

Abonamentul e pe 4 luni,e 240 ron si avem o vizila la domiciliu pe luna. Avem consultatii prin telefon(pot suna pediatra ori de cate ori am nevoie,zilnic de la 10 la 22), daca vrem extra vizite,ne vor costa 60 ron fiecare.
Si avem medicul de familie care ne viziteaza in fiecare sambata.
Atat pediatrul,cat si medicul de familie sunt tinere,deschise la minte si la nou, nu umbla cu `babisme`,ne plac mult amandoua.

Mergi la inceput

Shtephy,mai stii cand ma miram de cat de putin dormi? Acum sunt si eu mamica si ma multumesc cu 3-4 ore de somn.Nu-mi vine sa cred cat de mult m-am schimbat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

LauraGarner tare putin mai e si la tine,nu te ingrijora ca mai ai multe de facut,doar ai ajutor de nadejde.
Cu streptococul ala imi pare rau ca a iesit asa,dar stiam si eu ca e ok perfuzia cu antibiotic in timpul travaliului.
Magda vazut pozici cu burtica
Miramar felicitari ca ati pregatit totul pentru bebe.
Eu zic sa profiti de plictiseala ca nu cred ca mai apare alta perioada din asta in viata unei mamici ,poate doar la pensie.
Dymomo sunt sigura ca va fi gata casuta voastra sa il primeasca cum trebuie pe bebe.
Simonette bravo ca nu cauti un motiv de stres in greutatea copilului,important este sa fie la termen si sanatos.Atat
Roxyaly multumesc.Am vazut pozici cu fata si burtica frumoase.Voi trimite un PM.
Flavours am lasat-o sa se exprime intr-adevar,desi toti ne ziceau ca nu avem minte.De cele mai multe ori desenam impreuna.A trecut de la sine acea perioada dupa ce a pictat si sufrageria maica-mii.
Ramonika fain ca dormi cu motanul ,el nu cred ca o sa fie nemultumit ca nu mai are loc in pat .Ma bucur ca zici ca sunteti bine
Cosmynik in primul rand hai mai des pe la noi.Apoi iti zic sincer ca habar nu am,dar nu-i nici o problema sa intrebi,precis te vor ajuta fetele din Buc cu raspunsuri chiar daca nu nasc neaparat la pantelimon.
Ramona te cred ca iti este tare greu.Deja semnatura ta ar arata acum "saptamana 39 ".Eu nu am ajuns aici cu Stefania. si mult curaj si rabdare .
La soacra tare bine i-ai zis-o !
Ancutza fata nerabdatoare
Crissa sa ne povestesti cum a fost la nunta,poate ne arati si poze cu tine la petecere
Andre mesagerul (cam tacut astazi).
Lavinia ne rugam sa fie asa cum vrei tu pentru tine si bebe.
Dienutze eu am folosit batista bebelusului si a fost de mare ajutor la scoaterea mucozitatilor abundente.In Brasov la spitalul de copii ,oricum esti sfatuit sa aspiri nasucul ,sa nu lasi mucii acolo ca se duc in alte parti si dau infectii urate.
Floricik multumesc de felicitari,asa va fi si la tine, numai vesti bune.Sa siba numai vise frumoase dulceata ta in patutul cel frumos!
Monis imi pare bine sa te vad,chiar ma pregateam sa te acuz de chiul.Te las si maine asa un pic mai lejer dar de luni gata,te astept in forma maxima
Evy bravo ca ati fost harnicute si ati aranjat frumos lucrusoarele lui bebe.Soacra da-o-ncolo,nu vreau sa ma gandesc ce o sa iti tot zica dupa ce nasti ,asa ca ignor-o.
Poate ne pui si tu pozici sa te cunoastem
Katy tin pumnii sa functioneze tratamentul
My lady strictul necesar ar fi tampoane ,chiloti,apa plata,strugurel de buze,papuci,2 prosoape,hartie igienica, pasta si periuta de dinti,un antiperspirant,perie de par,gel de dus ,carte de identitate,dosar analize si echografii ,pampersi pt copil,poate spirt.Astea in prima faza mi se par suficiente.Poti sa le pregatesti in punga de plastic,majoritatea spitalelor nu te primesc cu genti de voiaj.Bineinteles bani .Apoi iti aduce familia tot ce ai nevoie in functie de politica spitalului.Sunt precis infirmiere dornice sa iti aduca un bagaj de la intrarea spitalului chiar daca tu esti inca in pat.Tu esti inscrisa la vreo odisee?
Dankutza iti multumim mult ca ai impartasit cu noi din nou ce v-a predat la curs .In general sunt detalii despre igiena,care oricum vor fi intotdeauna discutabile.
Este bine sa ne pregatim din timp,sa cautam informatii despre primele zile alaturi de bebelusi inca de acum,sa nu ne axam doar pe sarcina si nastere.
Mihamora vad ca tu ai folosit Sebamed si zici ca ai fost multumita.Sper sa ajung si eu la farmacie sa le studiez in liniste,asa in mare,am vazut pe net.
Lumi mi se par foarte bune serviciile de la clinica de care vorbesti.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Vad ca in seara asta nu au mai aparut reclamele alea idioate la milka si tnuva.De milka poate am scapat,dar de tnuva nu indraznesc sa sper doar dupa o zi de stres.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Shtephy,mai stii cand ma miram de cat de putin dormi? Acum sunt si eu mamica si ma multumesc cu 3-4 ore de somn.Nu-mi vine sa cred cat de mult m-am schimbat!!!

Stiu,stiu .
Nu va fi asa mereu,am avut perioade si cu 8-10 ore legate dormite.
Mamica draga te-ai schimbat si o sa te schimbi mereu,in functie de dorintele lui Annabelle

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi, merci pt sfaturi si info Cu glicemia cum mai esti? O mai masori? Ce ti-au zis? Cand repeti testul sa vezi daca ai scapat de DG? Mie parca la 6 sapt au zis ca il fac, dar nu mai stiu sigur.

Shephy Nu disper prea rau Avem multe pregatite oricum. Maxim luni o sa avem si scaunul de masina instalat.

Asta seara a montat sotul meu pack & play'ul (patutul de panza). L-am pus la noi in dormitor, pt ca vreau sa avem varianta sa-l tinem cu noi in camera noaptea la inceput.

Laura B, nu mai stiu ce ma intrebai de pack & play de la Graco. Intrebai de carusel cumva? E mecanic. Nu e cine stie ce. Dar in mare ne place. Instructiunile de montare sunt cam proaste, dar odata montat e misto. Oricum nu e patutul lui principal (probabil nu mi-ar placea sa fie), dar pentru ce l-am luat e bun zic eu.

Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Pt.Lumi_R: ce bine ca ne-ai spus si noua din experienta ta "pe viu"! Uitasem de apa de mare pt. nasuc care intr-adevar e f. buna.
Nu stiu daca e bine ce spun, e o parere personala dar e din experienta de data trecuta: desi papa san Iarina era mereu constipata si facea la 3-4 zile cu supozitor. Am fost atenta sa nu ii dau ceai pt. ca Baby Drink si alte ceaiuri pt. colici contin menta si menta poate sa constipe. Asa ca am ales ceaiul de fenicul sau un ceai amestec pt. bebelusi fara menta. Pt. colici ii dadeam si mi se parea ca merge Debridatul. Surpriza mea a fost vara asta cand, mergand la mare, cumnatul meu a facut insolatie. Printre manifestari: diareea. Tratamentul sugerat de farmacist a avut, pe langa altele, clorchinaldol si DEBRIDAT. Nu mai am acum in casa prospectul de la debridat dar sunt sigura ca il voi citi cand va fi cazul pt. ca ma intreb daca nu cumva era unul din motivele pt. care Iarina avea nevoie de supozitor. Iar efectul lui asupra colicilor era oricum relativ.
In cazul nostru totusi Iarina nu parea cu nimic deranjata in cele 3-4 zile fara activitate (nu se inrosea samd). Numaram noi zilele pt. ca ne spusese doctorul sa nu o lasam asa mai mult de 3-4 zile.
pe burtici si iar pt. proaspete mamici!

Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dam si , ceai sau laptic, dupa preferinte, ca tot suntem primele in dimineata asta!

Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput