Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
lylyana.ion spune:
eu ma pun la orizontala
o noapte linistita si fara evenimente deosebite 
Lili
37 cu
Alexandru
laurairina13 spune:
Alexia, si eu sunt la capitolul experienta= zero ..ca deh, e primul bebe, dar scriu si eu aici, imi mai dau cu parerea , ma mai hlizesc, mai bag o agitata, si trece timpul..ce sa facem...pana ne vom tine bebeii in brate si nu vom mai avea timp nici de mers la shusu
..ne tinem de urat..
Asa ca, atunci cand simti ca tre sa ne spui ce crezi tu, ce ai auzit, ce ai luat , scrie-ne!!!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Ioti, si Stephy e de aceeasi parere cu mine
..asa ca...stii ce ai de facut![]()
![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
DianeAli spune:
burtici! cred ca si eu o dau la
,ca mi se inchid ochii. al meu inca joaca fotbal
dar cand ma intorc pe o parte..se linisteste.
o noapte linistita tuturor burticilor!

33+
Lorin Edward
shtephy spune:
Laura eu m-am hotarat sa zicem 90% pe gama Bubchen dar cu siguranta produsele acelea le voi cumpara daca voi ajunge la 100%.
Mai vreau sa verific in farmacii gama Sebamed,sa stau sa studiez etichete si preturi ca am auzit ca -s fara chimicale si astea,ramane de vazut.
Daca nu trec testul,Bubchen va ramane
.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
laurairina13 spune:
Diane, te urmez si eu...
Noapte buna la feti! Pe maine!![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Somnic pufos Diane si Lylyana si lectura placuta Floricik.Las ca il certam noi pe dl sot cand l-om prinde ca nu lasa fata mai mult cu noi
.
fetele
edit
Somnic dulce Laura!
_
34+
mihamora spune:
Lumi- pune sub picioarele patutului carti,sa stea putin inclinata fetita, daca are probleme cu mucisorii, cum a zis Dancutza de la curs. Imi imaginez ce sperietura ati tras
La ce pediatri ati mers? Ma bucur ca e bine Anabelle. E f bine ca iesiti si va mai distrati.
Dankutza -multumim f mult pt informatii
Nici eu nu folosesc batista bebelusului. Termometru digital cu varf flexibil am folosit, am si cu mercur in casa, dezavantajul e ca dureaza prea mult pana indica temperatura.Si eu tot bubchen o sa folosesc, la Domi am folosit seba med am fost foarte multumita.
Dymomo =- multumim de informatiile despre spital si lucrurile necesare. Tinem pumnii si scoatem majoretele pt miercuri 
Ramonika - noi am facut petrecerea de dupa botez la "La Palia",doar cu prieteni si verisori, numai tineret ....si bunicii copilului, 30 de oameni.A iesit super.
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
bobocel_07 spune:
Ok, promit sa intru mai des dar nu cu sfaturi pentru ca nu ma pricep si pentru ca am facut parte din odiseea asta dar am pierdut sarcina asa ca nu stiu mai nimic.Acum sunt la prietene dragi si vreau sa va urmaresc pana la capat, pana cand va veti tine toate puiuti in brate si bineinteles sa va fac galerie.Nu m-am putut abtine sa nu va scriu de cateva ori sa felicit tinerele mamici pentru puiutii lor, sper ca nu v-ati suparat si nu va veti supara daca o sa mai intru dar doar cu incurajari si pentru a va felicita.
alexia_07
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_07 Ok, promit sa intru mai des dar nu cu sfaturi pentru ca nu ma pricep si pentru ca am facut parte din odiseea asta dar am pierdut sarcina asa ca nu stiu mai nimic.Acum sunt la prietene dragi si vreau sa va urmaresc pana la capat, pana cand va veti tine toate puiuti in brate si bineinteles sa va fac galerie.Nu m-am putut abtine sa nu va scriu de cateva ori sa felicit tinerele mamici pentru puiutii lor, sper ca nu v-ati suparat si nu va veti supara daca o sa mai intru dar doar cu incurajari si pentru a va felicita. alexia_07 |
Imi pare rau,nu am stiut prin ce treci,sper ca nu am zis nimic nepotrivit.
Eu ma bucur tare mult ca ne urmaresti in continuare si ca ne sustii si chiar mi-ar face mare placere sa stai de vorba cu noi despre orice ca ai vazut ca nu toate discutiile noastre sunt on topic.

_
34+