Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi pune-o si pe Annabelle sa pape de la san, se stie ca ce scoate un bebe nu scoate nimic altceva si acum daca e asa maricica are forta sa traga bine.Sa bei tu ceiuc de chimen,anason,fenicul si neaparat Galactogil,eu chiar cred ca nu e totul pierdut si lactatia se formeaza daca exista multi stimuli.
E bine ca v-ati putut relaxa,desi stiu ca ai stat numai la telefon cu mama ta.
Vorbeam acum cateva zile de umidificatoare,tu ai unul in camera?Ca vad ca e nevoie sa faceti foarte cald pentru fetita si precis se usuca tare aerul,de aici si greutatile in respiratie.
Tin pumnii la control la cardio ,asa e nu are ce sa strice desi stim sigur ca e totul bine.

No,te-am cicalit dar stiu ca nu te superi pe mine

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Buna seara Lylyana si Floricik

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

de Rony nu se stie inca nimic?
Shtephy, nu v-ati hotarat la numele copilului?

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Floricik, asa e si patutul meu, doar ca e culoarea natur, tot de la ei l-am luat cand am fost la babyexpo, iar salteaua am luat d-aia cea mai lata de 10 cm. si la pat nu am luat si rotzile, am zis ca nu e stabil...

Lili 37 cu Alexandru

Fara roti este si al nostru. Cand am vazut cum se misca cele cu roti...

34

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

de Rony nu se stie inca nimic?
Shtephy, nu v-ati hotarat la numele copilului?

Lili 37 cu Alexandru

Cred ca ar fi zis cineva ceva daca ar fi stiut,imi pare tare rau ca ne-a lasat fara vesti,dar asta e,vine ea acasa si ne anunta.

Nu,nu ne-am hotarat cu numele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Citat:
Buna seara

Nimic nou la mine, am intrat doar sa dau binete , sa zic Dankutzei merci de eforul de a ne scrie (punem si dr la panou si speram sa nasti cu el, ca doar deh, e pacat de el cat e de simpatic ... dar sa stii ca sunt si rezidenti misto pe acolo... iti recomand eu unul... dr. Cata ), sa-i trimit Laviniei un gand bun si 1 si voua toate .

A si sa nu uit, bine ai dat pe la noi, te asteptam mai des

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07
Fetelor sunt cu ochii pe voi ca pe butelie ca acusi incep nasterile si poate nu apuc sa va fac galerie la toate ca asa mi-am propus sper sa imi si reuseasca.
pupici la toate gravidutele
alexia_07

Mi-e asa de draga odiseea asta incat citesc toate capitolele fara sa ratez o pagina.Nu intru mai des deoarece nu am ce sa va spun util, nu am copil ca sa va impartasesc din experienta mea.Insa va urmaresc din umbra si va tin pumnii la fiecare in parte pentru orice.Acum ca incep nasterile o sa scot agitatele din dotare si o sa ma vedeti mai des.Sper sa nu ratez nici o nastere si sa va fac galerie la toate.Pupici

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

_

Ma bag la citit niste reviste...iar imi fura sotu' laptopul.

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

_

Ma bag la citit niste reviste...iar imi fura sotu' laptopul.

34

da-i peste manussa

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

uau..uite si o mamicuta care ne-a povestit din experienta ei! Lumi, ce emotii cred ca ai zilnic...din randurile citite imi imaginez si eu cum vom fi noi la randul nostru stresati in jurul bebelinei
Si ce frumos ca ati putut evada putin doar voi 2, sper sa reusesc si eu cu al meu sa avem momente de astea dupa ce vine bebitza, ca nu vreau sa ajungem doar niste parinti disperati..si sa uitam de noi doi..
Ca sa nu mai spun ca e super bun sfatul ala fara servetele umedee , si mai bine cu vata si apa..asa economisim banuti nu gluma!!!
Multumim de sfaturi!

Stephy, multam frumos ca mi-ai dezvaluit ce ii vei cumpara de la gama Bubchen, mi-am salvat listuta, si imi voi lua si eu cand ajung la Selgros!

Floricik, am reusit si am vazut patutul, e frumos, sa il stapaneasca ocupanta cu placeree!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07

Mi-e asa de draga odiseea asta incat citesc toate capitolele fara sa ratez o pagina.Nu intru mai des deoarece nu am ce sa va spun util, nu am copil ca sa va impartasesc din experienta mea.Insa va urmaresc din umbra si va tin pumnii la fiecare in parte pentru orice.Acum ca incep nasterile o sa scot agitatele din dotare si o sa ma vedeti mai des.Sper sa nu ratez nici o nastere si sa va fac galerie la toate.Pupici
alexia_07

Daca iti suntem asa de dragi cum zici iti propun sa incerci sa scrii mai des,curand te vei obisnui cu asta si sunt sigura ca nu vei mai considera ca nu ai nimic util de zis.
Inceputul e mai greu,dar cum tu ne cunosti deja,lasa-ne sa te cunoastem si noi .
Te astept sa stai de vorba cu noi cat mai des

PS la primul bebe sunt majoritatea fetelor,asa ca nu e o scuza asta.

_

Mergi la inceput