Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

SEXY MUMMY, multumim pentru informatii. Eu nu ma simt capabila sa tin minte nimic.... ma gandesm ca era frumos sa ma apuc sa iau notite... dar nici de asta nu am chef.
Ce bine ca printesa te lasa sa ne scrii... inseamna ca e cumintica.pentru fetita mica... si pt mummy

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi ma bucur tare mult sa te vad.
De ce zici ca nu mai ai laptic?Nu a avut putere sa suga Annabelle sau ce s-a intamplat?
Constipatia poate fi data de formula.
Cum sunt zilele si noptile voastre?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Ionela acum recunosc ca am citit un pic pe diagonala si mai stau si la barfa cu tati.Daca nu voi obosi prea tare,voi reveni cu raspunsuri detaliate.Multumesc ca imi porti de grija.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

shtephy, cred ca tocmai ne-a raspuns.... zilele si noptile sunt pline de griji.... sunt convinsa ca tu stii deja despre ce vorbeste Lumi. Dar, desi nu a scris de data asta.... sunt convinsa ca e fericita... cum vom fi si noi toate peste cateva zile sau sapt dupa caz.
( ce de ramone sunt in odiseea noastra.... Mie imi place numele asta)

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionela si Shtephy,multi pupici de la noi!!!

Te inteleg ca nu ai chef de notite,asa eram si eu....Mai bine sa stai relaxata,toate la timpul lor.

Probabil m-am stresat prea mult,nu stiu...nu am lapte! Am incercat sa ma mulg si ieri, am avut vreo 30 ml de la ambii sani....Vad ca sunt o idee umflati acum,probabil voi scoate vreo 30 din nou.

Pisicuta mea a luat bine in greutate,cate 45 g pe zi,ceea ce e mai mult decat in grafice(20-35/zi), avem 2800g acum, e lacoma la papat, doarme destul de bine,dar cred ca a inceput sa-i placa in brate!
Mi-e mila ca se chinuie cu durerile de burtica, are colici deja,dar asta este.

Pe noi ne ajuta mama,asa ca ieri am iesit la restaurant si apoi am fost un pic la discoteca( Richard mai are putin si pleaca,asa ca am petrecut putin timp ca 2 indragostiti!)

In rest....cand doarme ea,dormim si noi, facem schimburi la hranit, suntem toti topiti dupa ea,ziua suntem gelosi unii pe altii,care o hraneste,care o alinta,care o tine pe burta,care o adoarme

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna seara schimbul3!
Am aparut si eu pe aici pe ziua de azi...m-am mutat la mama azi, cat a fost sotul la inmormantare...ufff am scapat si de asta
Lavinia, tine-te tare, daca-i nevoie scoatem si agitatele
Dankutza, foarte utile informatiile de la curs , o sa le combin cu cele primite si de la Lumi, si de pediatru, ma gandesc eu...
Lumi, succes la cardiolog, mai bine sa previi decat sa regreti mai tarziu. e greu cu bebe, multe griji, dar sunt convinsa ca este si frumos si ai satisfactii, eu abia astept
shtephy, ionela, bine v-am regasit

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

shtephy, cred ca tocmai ne-a raspuns.... zilele si noptile sunt pline de griji.... sunt convinsa ca tu stii deja despre ce vorbeste Lumi. Dar, desi nu a scris de data asta.... sunt convinsa ca e fericita... cum vom fi si noi toate peste cateva zile sau sapt dupa caz.
( ce de ramone sunt in odiseea noastra.... Mie imi place numele asta)

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Da,cred ca am scris aproape in acelasi timp.
Pai asta asteptam sa scrie,ca dincolo de toate grijile este foarte fericita.
De griji in legatura cu copiii nostri nu mai scapam cate zile om avea

Suntem tare multe Ramone ,mamici de fulgusori

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

oh Lumi..ce romantic ..mi se face dor deja de barbatu meu ..

e foarte bine daca pot sa ajute si parintii. si mama mea va sta cu noi primele 6 saptamani. is convinsa ca va face o mare diferenta, suntem norocosi din punctul asta de vedere. dar cred ca toate mamele fetelor vor ajuta in primele saptamani.

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laurairina, Dankutza poze nu pot sa pun ca inca nu am patutul. Il livreaza marti. A costat 45o ron(cu laterala culisabila) iar salteaua (din cocos) 119 ron. Am innebunit acolo la cate patuturi aveau. Initial, pe site, am vazut unul la 399 ron cu laterala detasabila dar se dadea jos cu surubelnita si ramanea ca o canapea.
Sper sa mearga link-ul.

http://www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/258-saltele-copii/1584-saltele-copii-cocos---standard-120x60x5-cm.html

http://www.babycomfort.ro/produse/237-paturi-copii/252-patuturi-copii---pret-minim/1856-paturi-copii-lemn-paula-provence-laterala-culisabila.html

Este acelasi model de pat doar ca noi am luat cu alb si culoarea asta.
Abia astept sa-l monteze tati.

34

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Floricik, asa e si patutul meu, doar ca e culoarea natur, tot de la ei l-am luat cand am fost la babyexpo, iar salteaua am luat d-aia cea mai lata de 10 cm. si la pat nu am luat si rotzile, am zis ca nu e stabil...

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput