Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
nikolici in primul rand imi pare tare tare rau ca sunteti atat de bolnavioare si va doresc multa sanatate sa va treaca foarte repede 

Apoi vreau sa iti spun ca ai o fetita superba !!!!!!
Dar deja stii asta
Si mai vreau sa iti spun ca vrem drepturile de autor, pentru folosirea in montajul tau a jucariilor lui David
Finalul cu numele ei in inimioara m-a dat gata
Frumos facut, chiar si in 4 minute 
andreuta comanda o vom face de pe drugstore.com. Ai acolo si preturile 
alina eu nu am mai intrat de mult timp pe webshots. Doar cand a dat cineva link. O sa ma uit si eu la voi 
....Gata, am vazut pozele !!!! Ce frumos stau copiii in hamac 
Tare frumusei mai sunteti 

Pupici falcosului si motzatei !!!!! 

Laura multa sanatate si voua mami
Sa scapati de febra si de starea asta nasoala 

nushulica in zilele mai bune ( ma refer la ultimile 3 saptamani ) a papat 4 lingurite. In rest , refuz total. Mai putin cand a papat chiftelutele si acum vreo 4 zile a papat un borcanel. In rest nada
Si il incerc zilnic si cu borcanel si cu papa gatit de mine....si nimik. Arunc mancare la greu. Asteptam zilele bune
Oricum , bine macar ca restul papa si ca isi bea lapticul, ca altfel slabea rau pana acum ...
Ma bucur ca ati avut succes cu papa

claudina asa ma gandesc si eu sa fac .Maine ii bag in sedinta pe cei din casa sa nu ii "scape" nimik intre mese. 
Nocom
tare rau pustoaica fomista
Ma bucur ca v-ati distrat 
lidia 

Niko ooooooooooooooooooooof ![]()
![]()
![]()
Edit : Ada pupa baiatul din partea mea !!!!!!!!! 
Si noteaza in agenda ziua ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica ia zi-mi carliontatul ala mic e Ghe a lui sabinelu??moaaa ce dulce e!!!sa-l mananci nu alta |
exact el e in toata splendoarea :)
iar fetita e Sofia.
si da, noi facem pozele :D sabina a bagat microbul foto rau de tot in familie :)
angelynna, linkul e pe contul comun de yahoo

ziceai ca stii parola, nu? daca e ti-o mai trimit eu.
anamona spune:
Nocom, super tare Daria, ce mi0-ar place si mie o asa mancacioasa :)
Ada, eu cred ca o sa se mai repete faza :) s-au pus copii sa ne uimeasca cu noile lor cunostinte :)
T intrebata unde e o jucarie, mi-a adus-o din cosul de jucarii, s-a uitat mai intai in jur nu a vazut-o apoi s-a dus la cosul de jucarii si a rascolit acolo pana a gasit-o.
anamona spune:
Paula_Laura, asa stiam si eu de preturile recomandate ca se calculeaza ca pret maximal, dar conform legislatiei nu le poti impune decat la anumite categorii de produse dar nu la haine.
Noaptea asta va fi mai lunga cu o ora.....pacat ca T nu este absolut deloc interesata de informatia asta
angelynna82 spune:
Nocom bine ati revenit de la munte
, eu parca as mai fi stat p-acolo ![]()
Sa va traiasca mica crestina 
Ada super tare Radu 
Anamona
ce preturi au si imbracaminte ff buna 
Lidia mult succes la examene si felicitari Izabellei 

Nikolici ufff mama
, soata ce face? Ar fi bine sa chemati maine pe cineva sa va scape de soarece 
Supozitor cu Novocalmin si sosetute in apa cu otet
Paula-Laura ma bucur ca sunteti mai bine
si sa va traiasca crestina 
Alina ti-am vazut comorile, tare frumosi fratiorii si doarme asa frumos in hamac 
Nocom e de belea Daria 
Babytza sper sa isi revina soricelul cu papa 
Anamona pozele alea le-am vazut, ma refeream la pozele de pe webshots care le-am vazut mai devreme 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
mamidestefan spune:
you back...ah m-as baga si eu la comanda pentru hyland...dar inca mai analizez

...tu ai idee daca a functionat la toata lumea care a testat produsul..sau ma rog..la cei pe care ii stii tu?????si pe Izabella o cam chinuie maselutzele...dar eu am "cochetat" cu Chamomilla...adica in unele seri i-am mai dat..cite 2 bilutze...si parca o mai ajutau..dar in ultimul timp am renuntzat si se pare ca rezista eroic ..pentru ca in guritza ei e o umflatura uriasa..si maselutza buclucasa inca nu a spart..dar ea e destul de ok..
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
nushulica spune:
anamona pe sofia am recunoscut-o dar pe ghe nu l-am vazut pana acum...e un frumos,modest spus
nikoleeee nu pot sa cred!!!iar/??pe unde intra??cautati rpd ca sigur aveti o gaurica pe la gheu pe la tevi pe undeva....mamaaaa ii urasc sunt scarbosi rau:((
babytzu pai dai mama piftelute daca a papat...bine ca nu poti sa-i dai zilnic dar macar la 2 zile...stii tu foamea vine mancand,poate asa isi deschide iar apetitul
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nikolici spune:
angy extraterestrul meu cu un preten, acelasi de altfel de data trecuta de la primul soarece , asteapta in sufragerie sa iasa animalul, eu am camera lipita de sufragerie si nu se aude nimic....avand in vedere ultimul pamatuf din dotare al sotului, unul a fost distrus la primul mouse.
Se fac vraji cu soareci mai nou???Sa cred in asa ceva???
Come on, stam la etajul 3!!!O data am inteles...dar acum si-au facut carare spre casa noastra?
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici angy extraterestrul meu cu un preten, acelasi de altfel de data trecuta de la primul soarece , asteapta in sufragerie sa iasa animalul, eu am camera lipita de sufragerie si nu se aude nimic....avand in vedere ultimul pamatuf din dotare al sotului, unul a fost distrus la primul mouse. Se fac vraji cu soareci mai nou???Sa cred in asa ceva??? Come on, stam la etajul 3!!!O data am inteles...dar acum si-au facut carare spre casa noastra? Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |

tu faci haz de necaz
..eu cred ca eram un pumn de nervi in situatia voastraSANATATE MULTA .. sa va reveniti repede ..si sa scapati de intrus

LIDIA
mamidestefan spune:
angelina Multumesc mult
..chiar o sa fie nevoie..
Si eu "ratacesc pe forum"..pe considerentul ca oricum o sa dorm mai mult cu o ora ..deci imi pot permite..dar mi se cam inchid ochii de somn
LIDIA