Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

dar care e site0ul lor/?ca am cautat george.co.uk si apare un site in lucru

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Noi abia ne-am intors de la munte, Frate-miu si-a botezat fetita astazi la moeciu.... si noi ne-am gandit ca ar fi mai usor sa ne intoarcem tot azi acasa, dar rau am facut, ca era fff misto la pensiunea unde facuse rezervari....

Anyway, a fost ff frumos, copiii au fost ok pe drum, sunt bine sanatosi, iar Daria de vreo 7 zile mananca de sparge!!! Barbate-miu ma tot enerveaza sa nu-i mai dau ca lui nu-i plac copii grasi!!! Zilele trecute dupa ce a mancat Matei erau ceva bucatele de carne pe jos in bucatarie. Daria le-a vazut si le-a mancat. De atunci merge mereu in bucatarie si cauta pe jos, doar doar o mai gasi ceva de mancare!!

Bighideanu are zero puncte!!!!!
http://www.tamagochi.ro/pet-bighidel

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu a tras multi-steckerul de sub dulap si se juca cu el.
I-am zis sa il lase jos, ca nu e de joaca.
L-a lasat. Am ramas paf! Asa ca mi-am fortat norocul si i-am zis sa il bage la loc, sub dulap.
L-a bagat...

Nu cred ca mai pup eu asa ceva... de aceea merita sa va povestesc!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

uite aici, e pe situl lui asda
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/07,default,sc.html

eu sunt extrem de multumita de hainutele de corp de la ei, sunt si frumoase si foarte calitative o sa vezi iar in magazin direct oferta e mult mai mare.

Mergi la inceput

nocom :D:D:D rad de sparg,ce tare e daria!!! nu risipeste nimic:P

cum sa plecati voi de la moeciu/???eu as fi stat pana luni macar:D

votat bighideanu

de David
Poveste

Mergi la inceput

anamona merci mult,ce preturi bune!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare...remember us?

Intru din ce in ce mai rar..dar de citit ma straduiesc sa citesc.
Mi-e dor de vremurile cind mai avem timp sa mai stau la "o sueta pe forum"..mai ales seara..dar se pare ca s-au cam dus.Inca nu am inceput munca..dar incerc sa invat ..am niste examene de dat in decembrie.

Am vazut bobocei petrecareti ..si filmuletze aniversare ..si imi pare ca au crescut boboceii nostri ..de nu-i mai recunoastem..s-au facut deja mici juniori exploratori..cel putin asa e Izabella..care de citeva zile merge singura..iar eu nu imi pot lua ochii de la ea ..de drag cum se echilibreaza ea in mers..sunt .

Va pup pe toate

aa ..sa nu uit ..sanatate multa bolnaviorilor

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

anamona merci mult,ce preturi bune!

de David
Poveste

cu placere
si inca o chestie care imi place foarte mult: sunt ambalate ca lumea si sigilate ...mai e pana ajungem si noi la nivelul lor de civilizatie...cand te gandesti ca e un magazin absolut banal cu preturi faorte mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

DECI:

-avem temperatura;
-avem mucii;

si ca noutate avem un nou soarece....

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!
Moi am fost la botezul noii noastre verisoare. Petrecere la nasii mei acasa dupa model standard: multi copii, multa mancare, multa galagie A picat rupt Mihnea acasa. Febra nu a mai facut absolut deloc, dar nici nu ma lasa sa ma uit in gura lui...in continuare suspectez masea

Am vazut poze frumoase cu Theea, Razvan si marea adunare a boboceilor de la ziua lui Oadu si Andei...foarte frumosi cu totii Filmulete nu pot vedea ca am o conexiune proasta...poate maine

Sa ma bag si eu in seama pe un subiect initiat de Nausica - Mothercare are preturi atat de mari pt ca profita de mentalitatea noastra. Si pentru ca inchiriaza spatii doar in locatii scumpe. Eu nu am cumparat din RO nimic pana saptamana trecuta cand am luat un sac de dormit (nu am gasit in alta parte)
Acum legat de preturi recomandate - se pot recomanda /impune preturi maxime de vanzare, nu minime. Legat de garantie - din pacate cei de la OPC /ISC/ANPC/CJPC si alte institutii de control din romania vor sa fie mai catolici decat papa si au dus la absurd legislatia europeana. Vanzatorul in mod normal este responsabil de produsele vandute timp de 2 ani, insa asta nu inseamna ca ofera garantie de 2 ani, ci pur si simplu trebuie sa raspunda reclamatiilor / sa ofere punct de service, etc. Dar nu ai cu cine sa te intelegi cand vine vorba de amenzi pentru bugetele lor sarace din romania
(scuze ca m-am intins dar in ultimele 2 saptamani m-am ingropat in hartii din cauza unor controale la munca)

si acum ma bag sa un episod de greys anatomy si daca nu adorm un house si va urez noapte buna

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput