Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 7
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Nikole, multa sanatate va doresc! M-a impresionat f tare gestul Karinei mititica. Anamona, asa cum spuneam in cap trecut si intr-unul din cap de pe la sfarsitul lui aug, am pus cateva poze pe webshot-ul comun, dar nimeni nu s-a sesizat:(alexa, cipri si mami |
Alina, le-am vazut eu acum...super dulci sunt puiutii. Alexa s-a schimbat de anul trecut, acum e domnisorica, iar Cipri un zambaret mic.
CD, de regim poti sa-i mai dai Mikului mar copt, branzica de vaci, carnita simpla daca mananca, covrigei. Oricum e naspa, ca e super restrictiv regimul. Sanatate multa!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andy.p spune:
Buna seara si de la noi...am inceput si noi cu febra azi,pana in 38,kk a facut de vreo 5 ori,a vomat o data...sper sa treaca odata zapaceala asta:(
Ange fa-i baie linistita..sanatate surioarei
Alina ai pus poze pe mail?
si ma bucur ca afost bine la ziua Alexei.
Nikolici ff emotionant clipul
....imi pare rau ca e asa bolnavioara K,dragutza de ea stie ca pe tine se poate baza si ca tu o alini cel mai bine
Claudinna ff frumoase pozele,Razvanel un scump
..te-am intrebat de mucilagiu,da cred ca n-ai vazut..tu pui si zahar??Si in ce cantitate ii faceai laptic,in mucilagiu doar sau si apa??Adica daca sa zicem ii faceai 180 lapte cat mucilagiu si cata apa puneai?da LP??Cred ca te-am zapacit ..scuze![]()
Babytza imi pare rau ca nu papa David,maselutzele probabil nu-i dau pace
Dya
...Alexia manca un borcanel la o masa,asta inainte sa dea boala peste noi...acum mai nimik.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
anamona spune:
Alina, imi amintesc cand ai scris atunci, mai tin minte ca le-am si cautat acolo dar nu le-am vazut, cum nu le vad nici acum.....
e posibil sa fie private albumele respective? daca da, as vrea si eu parola sa le pot vedea.
nushulica spune:
buna seara bobocime!
am disparut ca magaru'in ceata,am fost f ocupati cu vreo 2 cumatrii,una din ele aseara la care david a dansat de-a rupt pana la 11 cand a picat lat
noi,slava Domnului,suntem ok sanatosi...imi pare tare rau sa aud de atatia bobocei bolnaviori...mi0e groaza numai cand ma gandesc cat chinuiti cu ei si cat trag si ei mititetii
babytza imi pare tare tare rau ca nu papa davidutzul,nush ce sa zic...chiar nicio lingurita?off mi-as smulge paru din cap
vreau sa-ti multumesc pt retetele pe care le=ai tot scris david a papat azi piftelute vreo 5 asta dupa 1 ardel umplut cu paine si smantana
nush ce a apasat david la laptopul meu ca nu=mi mai apare cand intru pe forum nicio maimuta de aia de hlizeste nici bara de sus cu pm reply...nik ma puteti ajuta voi?va pricepeti?eu habar n=am ce tre sa fac si e urat tare forumul fara maimute
astea de le vedeti in mesajul meu le pun din cap ca le stiu pe de rost
claudina am vizionat bascute si razvanel...adorabil,un adevarat barbatel
anamona eu cred ca astepti degeaba nextul ala,nu vreau sa te dezamagesc dar stii care e situatia,nu a mai primit nimeni comenzi de vreo 2 luni
cauta pe cineva in uk si comanda acolo,iesi si mai ieftin ca pe site-ul mama sunt mai ieftine cu 20-30%produsele si chiar si cu transport tot iesi bine...eu astept acum un colet baban:Dl=am imbracat pe dav de toamna-iarna
feli
si eu ii dau lui david ocazional porc...adik i-am dat de vreo 4-5ori carne adusa de la tara de la bunicii mei tot asa in ardei umpluti carne combinata porc cu vita,sarmalute,piftelte sau ciorbita...nu-i dau prajit sau condimentat...dar decat puiul ametit din supermaket crescut cu pastile si hormoni mai bine porcul de la tara care creste cu graunte si lucerna
va pup
aaa am uitat am vazut si montajele cu bbei f misto boboceul crin,karinutza pisicutza si...nu mai stiu dar am mai vazut 1...scuze
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
anamona vreau si eu s-o vad pe thea,nu am vazut-o de muuuuult tare
dar n-am parola
de
DavidPoveste
nushulica spune:
anamona vreau si eu s-o vad pe thea,nu am vazut-o de muuuuult tare
dar n-am parola
de
DavidPoveste
nushulica spune:
aaa si cu marimile la prod din uk stai linistita si lui dav ii sunt mari 9-12 ,,,adik unele ii vin altele ii sunt mari...inca poarta cu succes 6-9 si la mothercare si la next si la m&s
si are aproape 11 kile dar e scurtut are vreo 76cm
de
DavidPoveste
angelynna82 spune:
Nikolici multa sanatate puiului mic si tie putere si rabdare. Tine-o in brate cat poti de mult, Crina la fel se linistea 
Superb montaj,
am Karinutza pisicutza frumoasa si superba
Claudinna febra nu a mai facut, de zacut nici vorba, pana la urma i-am facut baita, tare fericita era 
Alina eu nu mai stiu parola de la contul comun, pune te rog linkul cu poze sa vada si oachea mea un boboc frumos 
Babymom multumesc
, ce au mai facut nazdravanii?
Andy.p multa sanatate si
ici multi trimitem. Speram sa treaca boala asta cat mai repede
Nushulica ma bucur sa vad ca sunteti bine,
am David dansatorul, sa va fie de bine hainutele
, trimis PM
LE: aseara dupa indelungi cautari prin memorie mi-am adus aminte parola de la contul comun yahoo...mai stau sa ma gandesc la cel de pe webshots
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
anamona spune:
nushulica, ti-am trimis PM
cat despre next, il am pe tata acolo, pana acum asa am facut dar am zis sa fiu si eu independenta ;)
am citit ca o ai pe vara ta acolo, vroiam sa iti recomand magazinul "george" ce tine de hipermarket-urile asda; hainutele de acolo sunt foarte convenabile la pret si de o calitate asemanatoare celor de la next si mothercare (bumbacul e foarte calitativ, e moale si nu se scamoseaza, nu tare ca cel de TEX de ex). Eu ii iau Theiei de acolo body-uri - 7 la 5 lire, pijamale 2 la 3 lire, sosete, treninguri...chestii in general pe care i le dau asa la terfeleala prin casa si curte.
Poti face comanda online, cu ridicare la magazin sau acasa...
LE: pentru ca oricum sunt relaxata la acest subiect, i-as mascari cumva pe babietii de la next cu privire la drepturile mele de consumator: adica eu am cont acolo, ma lasa sa fac comanda, imi fac sperante ca mai e un pic si ajunge in tara si zgang imi refuza livrarea din senin fara nici o scuza, fara nici un motiv aparent. Pai asta nu se numeste discriminare?
nushulica spune:
anamona saru'mana de pont! sa stii ca intru pe site sa vad ce au si sigur voi comanda,macar asa de test la inceput,ms si pt parola
de poze ce sa zic...am ramas paf
beyy thea e superba!!si pozele de o calitate extra...sunt facute de voi?suntei pasionati de fotografie?ca se vede ca nu-s din astea normale...m-am uitat si la pozele de la mare,superbe si alea si protagonistii la fel....ia zi-mi carliontatul ala mic e Ghe a lui sabinelu??moaaa ce dulce e!!!sa-l mananci nu alta
am vazut si pozele de la petrecerea lui oadu si a andei
ce de=a bobocei au petrecut acolo impreuna...va invidiez ca sunteti acolo toate si va puteti intalni
ange
ms
de
DavidPoveste