Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 6
anamona spune:
ada, vorbeam noi mai demult despre e-redears si imi spuneai ca tanjesti la un Kindle...ei bine de vreo 3-4 zile tot vroiam sa iti spun ca amazon il livreaza acum peste tot in lume inclusiv in romania.
dar am inteles ca nu merge decat pentru cartile de pe amazon/kindle?
babytza spune:
dYA al meu pui nu mai papa nici macar borcanele. Dar deloc. Sau maxim 3 lingurite si alea in scarba . As vrea sa incerc sa nu ii mai dau nimik dupa ca sa inteleaga ca ori papa pranzul ori nimik. Dar nu e chip. MA ia de mana si ma duce la borcanelul cu biscuiti si urla in fata lor pana se inroseste daca nu ii dau ; sau cere la mama in camera unde stie ca are piscoturi si alte prostii. Fructele sunt mai tarziu , in jur de 6-7.
Dr a zis ca o perioada, ca e si din cauza dintilor , si le-a mai zis fente de pici Ne-a dat Vi-sol . efectul la el se va vedea cand il voi opri , nu acum. Deci mai am de asteptat 2 saptamani cel putin pentru rezultate....
Sigur nu e rosu in gat , ca la cum aluneca covrigii si marul....
Fug ca ma cere
Babytza si puiiValentina David
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona ada, vorbeam noi mai demult despre e-redears si imi spuneai ca tanjesti la un Kindle...ei bine de vreo 3-4 zile tot vroiam sa iti spun ca amazon il livreaza acum peste tot in lume inclusiv in romania. dar am inteles ca nu merge decat pentru cartile de pe amazon/kindle? |
super! eu intrebam daca am unde descarca pe el carti. Ca am citit acolo (dar nu am inteles mare lucru) ca trebuie sa te conectezi si sa faci download, dupa ce ai platit pe amazon cartea in formatul Kindle...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Seara buna dragelor,
Noi din pacate iarasi nu suntem bine...azi parca e de oaie, a vomitat, a facut temperatura, are muci in nas, gura de ii curg siroaie si chiar in ochi, nu vrea san si pt. prima data ma ia in brate si isi pune capul pe mine istovita de boala, doarme numai pe burta mea si se pare ca numai eu o linistesc in vreun fel anume stiut de ea.
Si pentru ca mai am putin si innebunesc in casa de atata stat, am facut si eu rapid un montaj cu Karinutza mea ...insa e facut asa sa fie...am stat sa aleg poze...dar sunt mult mult prea multe poze toate mai frumoase ca altele...asa ca am luat ce mi-a picat la mana si in 4 minute juma, am reusit sa termin un modest montaj cu www.onetruemedia.com/shared?p=813a99ff4d721e97009477&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Karinutza de la inceputuri
Daca vreti sa ne vedeti cum am evoluat ...just watch us
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
babytza, eu l-as lasa sa faca foamea nitel,a dica du-l la plimbare, nu iida nimic si apoi cand vine acasa vezi cum se comporta
macar lichide sa bea, incearca sucuri de fructe
ange si eu i-as face baie daca nu are febra, nu zace...
dya, setul ala e facut cu fir ROSA, dar poti alege ce-ti place
iti spun cum se face pas cu pas, cu mare drag!
ma bucur mult ca va plac
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andreutac spune:
Fetelor, eu nu vad preturile pentru produsele Hyland si as vrea sa iau mai multe. Ma ajutati un pic?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
alexa si mami spune:
Nikole, multa sanatate va doresc! M-a impresionat f tare gestul Karinei mititica. Anamona, asa cum spuneam in cap trecut si intr-unul din cap de pe la sfarsitul lui aug, am pus cateva poze pe webshot-ul comun, dar nimeni nu s-a sesizat:(
alexa, cipri si mami
alexa si mami spune:
Feli, vreau si eu sorici. Ange eu le fac baie la copii zilnic, sanatosi, muciosi, tusiti, cu febra. Sarim peste numa' daca, Doamne fereste, zac de boala. Nu vad ce rau ii poate face baia.
alexa, cipri si mami
babymom75 spune:
Ange, baia nu e contraindicata in timpul perioadei de boala, ba e chiar indicata, mai ales daca are copilul si febra, pt. ca are efect racoritor. Nu-ti fie teama, fa-i baie linistita!
Claudinna, mi-au placut mult "lucrarile" tale! De model... ce sa mai zic! Razvanelu'-Frumuselu'! Ce aer de artist are cu bascutele si salurile acelea!
Alina, zau ca io n-am vazut nicio poza cu voi. Iertare. Ni le mai arati o data?