Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 5
felicic76 spune:
intr-o pauza de bucatareala, am vazut un boboc frumos transformandu-se intr-un crin superb Sa-ti traiasca fata, Ange, sa fie sanatoasa si norocoasa ca de frumoasa stim!
babytza spune:
Al meu cupil iar nu a mancat nimik la pranz....heeeeeeeeeeelp , ca nu mai stiu ce sa ma fac cu el ....Chiar nimik nimik Acum l-a scos tati la tura doi de plimbare , ca dimineata a fost cu mine . Si e asa de marait uoooof cu mancarea asta
Eu imi coafez si machiez prietenele, se duc la nunta Prima a iesit frumos , o incep acum pe a doua , ca tocmai a sosit
Musette cred ca s-a speriat si Luca de cat a tipat pe aici soricelul puuuuuuuuuuuuuup
cuscra vorbeste tu cu David , sa mai pape si el macar la doua zile Va pupacesc
Angelyna cred ca au iesit impreuna la disco
Roxi pup baiatul sa se faca bine, sa ii treaca stomacelul
Ma duc ca tipa fata aia dupa mine
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Cristina off mamico, va uram sanatate multa , ar fi bine sa te duci la dr
CD nu am niciun raspuns referitor la biscuiti, insa ar fi bine sa il tii in casa azi
CosmyB baga osccilo atunci mami
Claudinna sunt superbe pozele cat si Razvan , mai mai da’ ce creatii frumoase
Felicic multumesc mult de urare, ma faci sa rosesc
Babytza uofff, eu ii bag borcanele puiului cand nu papa sau trimite soricelul incoa si papa de la Crina
Mai mult ca sigur au fost la disco, poate mergem si noi incognito
Am terminat si eu curatenia, acum ne punem la masa ca suntem nehailiti de ieri , pitica spre surprinderea mea a mancat un castronel plin cu piure de cartofi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
felicic76 spune:
Vlad a mancat de pranz devreme pe la 13-13,30(rosie umpluta), pe la 16-16,30 a mancat un Tnuva cu biscuiti. Acum i-am dat un Danonino... si mai vrea.... ce le pun,frate, astia, in iaurturi? S-a vazut clar ca-i place mult....
ai mei au taiat un porc(au o microferma si maine primes carne proaspata) parca vad ca termita(recte Vlad) o sa saliveze langa sacul de carne si pe la sorici
Lala77: am nevoie de sfatul tau: stiu ca Anna este mancacioasa, Vladut este varianta ei feminina, tu le-ai dat dat porc, crescut in ograda proprie? Vaccinat, soi de carne, hranit cu nutret cultivat de tine? (ai mei pun lucerna, etc)
Ca stau si ma gandesc ca este cel mai natural, in cazul meu, la pui tata le da medicamente si concentrate, altfel mor pe capete, vitei nu cresc, cumpar eu din Carrefour, porcul este cel mai bio la mine in familie (plus ca pe afara se gaseste porc in borcanele pentru bebe) De fapt, eu am nevoie de o confirmare, este dracul chiar asa negru cu porcul, cel putin in cazul meu si avnd in vedere cele scrise mai sus? Adica o perisoara,etc.... o sarma?
preety spune:
Fetelor multumim mult de tot pentru toate urarile primite de ziua Sorinei. Va si va pe toate!!!
Noi nu am mai scris ptr ca nu mai fu timp si din pricina faptului ca suntem iarasi racite... acum insa tusim si de-abia acum vad ca incepem si cu mucisori...
In rest... toate ok... continuam sa mergem de zor
toata bobocimea si uram tuturor sarbatoritilor zilei si sanatate multa piticilor/mamicilor bolnaviori/bolnavioare.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
anamona spune:
Alexa si mami cand il mai vedem si noi pe Cipri?
claudinna Razvan e un baiat extraordinar de frumos
mi-a placut foarte mult setul alb de fetita, fularul alb mai incretit e in ultimele tendinte....nici nu am vazut asa ceva la magazinele de copii.
dyanira spune:
Imi pare rau ca sunt atatia bobocei bolnaviori.Multa sanatate le dorim.
Feli eu nu cred ca e dracu asa negru cu porcu mai ales daca e bio cum ai tu posibilitatea dar e doar o parere
Am vazut-o si eu pe Moni dansandeu nu rad de biata fata ca si eu la 1,76 ai mei cred ca arat cam tot la fel vb Oanei ma dezmembrez
Babytza nici Andrei nu papa la pranz nimic nu ii mai place decat supa de pui in rest gusta 2-3 lingurite azi a avut spanac nici nu a vrut sa il vada a mancat cas cu rosie.In rest mananca ok adica fructe, iaurt, lapte, branza, paine, cereale, biscuiti etc.Am inteles ca si voi la fel.Ai intrebat cumva dr ce crede?Ca sunt curioasa si de alta parere.Nu stiu de ce nu vrea mancare.Parca tu ziceai ca luati ceva de pofta de mancare.Sa imi spui daca si-au facut efectul?De fapt eu ma gandeam ca nu stiu daca e cazul la Andrei de ceva de pofta de mancare ca el are pofta dar doar de cevrea el si nu de mancare.Si apropo el nu vrea nici borcanele daca papa maxim 100g si astea cu chin se stramba pur si simplu.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Babytza mai vroiam sa te intreb tu cand nu papa nimic dar nimic ce faci ii dai altceva sau il lasi asa?Ca Andrei vrea altceva gen fructe sau iaurt sau orez cu lapte adica ce ii place lui dar nu vrea mancare deci foame ii eNici eu nu mai stiu ce sa ma fac cu el devine tare frustranta chestia in nici o zi nu vrea papa de la pranz
Diana
dyanira spune:
Inca una si ma duc... la mall cu piticu
Claudinna superbe pozeleMi-a placut tare de tot caciulita albastra.Da-mi si mie ceva indicii ce fire folosesti e un model special unde pot gasi detalii ca sa incerc sa fac si eu.esti tare talentata.
Ange ma bucur ca sunteti mai bine.Sper sa iti treaca si tie.Sora ta cum se simte?
Laura sper ca Alexia sa nu mai aiba probleme
CD Mikul sa se faca bine.
Cristina Raducu cum se mai simte.Mergi la dr ca e febra destul de mare.
Diana
angelynna82 spune:
Dyanira uneori o las in pace cand nu vrea sa pape…deja incep sa ma enervez si nu e bine pt niciuna..asa ca o las in pace o ora, apoi revin cu mancarea.
Azi de exemplu a mancat asa: 180ml lapte dimineata, pranz piure de cartofi un castronel, mai tarziu un ciocanel din friptura si mai devreme trei sferturi de para..eu zic ca e ok.
Sor-mea tuseste si o doare in gat sper sa ii treaca pana maine seara, altfel nu stiu cum va fi cu scoala.
Nici nu stiu ce sa fac, i-as face baie (mititica nu are baie facuta de cateva zile) insa tuseste inca…
Feli nu o fi foc si para sa ii dai o sarmaluta sau altceva, tinand cont ca porcul e bio, eu as incerca macar putin
Apropo de porc....uofff, o pomana porcului
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam