Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, piolica, giuli, nikolici, ange, laura, baby_boy, bitza, CD, felicia, babytza, cosmy, fce, multumesc mult pentru cuvintele frumoase!

laura, cum mai sunteti azi? eu nu i-as mai da furazolidon, mi se pare cam prea puternic, doar Smecta si ceai de menta. De asemenea, BIOTICS sau ENEROLACTICS, pentru reglarea florei intestinale. si saruri de rehidratare, ca tot zici ca a vomat si nu papa mai nimic... HIDRASEC sau HUMANA ELEKTROLYT. poate nu strica si niste analize de kk, sa stii sigur cu ce ai de a face... uff, sanatate multa, multa, sper ca azi sa fiti mai bine!

baby_boy, cum e Raducu azi? sper ca nu mai are febra....

ange, ff frumos si emotionant montajul Crinului! va si multa sanatate!

fce, multumesc, ma uit pe prospect si cumpar!ici!

ada, vizionat poze de la intalnire bobocei&aniversare, sunteti niste frumosi cu totii!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=9bb45c8a35a79104cb4fa3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL AN
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ada, pai ati avut super peterecere, mi=a placut ce ati facut voi acolo :)

nausica, chiar ca sunt haiosi si ii vin foarte bine Aniei.

fce, si Theiei ii dau pantaloni 9-12, ba chiar treningurile si pijamuletele luate din UK 6-9, altefl ar inota in ele.

mai vvroiam sa zic ceva dar nu mai stiu....scrisesem mai devreme un mesaj pe care l-am pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ange, Anca, Carmen, CD, Ramo, Lau multumesc pt urarile de ieri.
Lumi, vazut frumusete de huni pretiosi cit de mici au fost si ce barbatei sunt acum!!! Tre' sa fii tare mandra

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

fetele

Irina sunt ultra mega atomici cupii nostri

Laureta multumim

CosmyB ii poti da si Stodal si alternezi cu Panadol, multa sanatate si multumim de aprecieri

Giulianna ce superb clip

Fce multa sanatate si multam de cafea

Babytza ai nostri bebei s-au vorbit intre ei

Andy.p suntem ceva mai bine adica Crina, parca nu mai tuseste asa rau, eu in schimb tarai mucii dupa mine
Sper sa va simtiti mai bine

Oana drum bun sa aveti

300 multam de cafea, unde pot vedea pozele cu voi de la peterecere?

CD offf, speram sa va revenit cat mai repede

Bitza , cum va simtiti? Votat Bighidel

Lumi multumim de aprecieri

Azi suntem in treburi prin casa, mancare, curatenie si tot asa…parca nu se mai termina

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Noi n-am avut o noapte prea buna..iar temperatura 39, 1 .
Initial am vazut ca arde si nu i-am mai luat temperatura i-am dat panadol..apoi cand i-am luat-o si am vazut cat e..m-am speriat..ca nu-i mai scadea..pana isi facea panadolul efectul..am bagat supozitor..saracutul nu mai suporta nici termometrul.
Toata noaptea am stat cu mana pe caputul lui sa vad daca mai arde..a transpirat la greu..era balta in pat.
Astazi vad ca n-a mai facut . Are 2 pete mici pe gat..nu stiu daca sa ma gandesc la roseola..sau doar s-a iritat.
Stiti cum se manifesta si cu se trateaza?
Ma gandesc ca daca ar fii de la dintii n-ar manca nimic...offff
De fapt nu mai mananca cereale si iaurt..sa nu le mai vada.
Insa baga la greu ciorbita si orice alta mancare gatita.
Hai ca m-am intins...n-am apucat sa vad nici o pozica :(

Multa sanatate celorlalti bobocei bolnaviori: Puiuta de Laura, Milkul, Karinuta si mamica Nicole multi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ce liniste p-aici, eu nu il scot azi afara, mi se pare ca bate vantul prea tare pentru mucii lui
stiti cumva niste biscuiti sau ceva asemanator fara lapte, oua si zahar? oare exista? ca nu stiu ce sa-i mai dau de mancare, s-a saturat de orez cu pui, supa de regim si banana

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

300, fce, CD, cristinescu, Angy multumesc din suflet!
La farmacie mi-a zis ca nu pot lua numai oscillo Sunt ok, curge nasu dar f putin, cred ca e spre bine, am anihilat-o din timp trimit sotul la firma sa aduca echinaceea, Maya nu are nici un simptom, nu da semne ca ar durea-o ceva, mananca f bine..

Fug la bucatarie ici pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

CD biscuitii de la Nestle, nu au zahar din cate stiu, sunt indulciti cu suc de struguri. Nu mai am ambalajul sa ma uit.. La noi e soare, cald, 20 grade

Le: dar lapte habar n-am daca au sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

m-am delectat cu clipul Crinei (am vazut si o poza seminude)si cu cel al Hunilor, minunati! mie imi place tare mult fotografia aia in care tati le da la amandoi cu bibe si cea in care stau amandoi tinandu-se de marginea patului!
Ada si Ramo, super ideea ati avut cu locula cela de joaca. se vede din poze ca a fost fun! acolo m-as fi jucat si eu

anamona, e o frumoasa Thea si pozele sunt super!
asha pofta mi s-a facut sa am si eu o fetita!

avem si noi poze noi si veti vedea si ultimele mele creatii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Cristina, imi pare tare rau de Raducu! la medic ai fost?
posibils a fie roseola

CD, poti sa-i mai faci morcov fiert...eu ii mai dadeam orezul pasat amestecat cu banana...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput