Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Lidia din cei care au luat cu mine in prima tura, au functionat la toti . Dar sa stii ca la mine merge mai bine cu prafuri de chamomilla simpla. Mult mai bine ca la pastilute. Desi ne merge foarte bine si cu alea, el le prefera pe cele praf. Deschide singur gurita si asteapta sa ii curga prafuletul
Eu tocmai am primit inca doua cutiute de prafuri ( astea sunt din Anglia ) si am mai dat din pastilutele de la Hyland ca mai aveam destule si nu puteam sa las boboceii cu dureri ![]()
Am inteles insa ca nu la toti merge bine cu astea simple cu chamomilla. La noi sunt bune ambele si cele simple si pastilutele de la hyland.
Concluzia , zic eu, este ca totusi depinde si de bebe nu doar de ceea ce contine medicamentul. Daca te hotarasti sa iei si tu tura asta, sper sa va fie de folos 
nushulica eu i-as mai da , dar nu mai vrea nici de-alea ....
Babytza si puii
Valentina
David
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Lidia din cei care au luat cu mine in prima tura, au functionat la toti . Dar sa stii ca la mine merge mai bine cu prafuri de chamomilla simpla. Mult mai bine ca la pastilute. Desi ne merge foarte bine si cu alea, el le prefera pe cele praf. Deschide singur gurita si asteapta sa ii curga prafuletul Am inteles insa ca nu la toti merge bine cu astea simple cu chamomilla. La noi sunt bune ambele si cele simple si pastilutele de la hyland. Concluzia , zic eu, este ca totusi depinde si de bebe nu doar de ceea ce contine medicamentul. Daca te hotarasti sa iei si tu tura asta, sper sa va fie de folos ![]() Babytza si puii Valentina David |
multumesc mult

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
angelynna82 spune:
Nikolici uite de aici niste
, caci oricum ar fi situatia ai fost super amuzanta. Capu sus, sigur vor prinde soarecele
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
nikolici spune:
lidia dar eu sunt un car de nervi...numai ca ma ustura rau in gat si nu pot urla!!!![]()

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
Babymoooooooom pe unde esti??? 
Am si eu o dilema ..si poate imi dai o mina de ajutor..sau macar un sfat ...!!!!
Cit de nociva e o cafea tare (da tare
)..bauta dimineata..la o printzesa alaptata dupa amiaza ..seara si noaptea.???..am tot zis ca renunt la alaptat ..dar nu ma lasa inima..si nici Izabella nu vrea...dar eu nu pot sa invat fara cafea..dorm cu nasul pe carti
..asa ca nu prea am de ales ...si cafea si alaptat

..
cert e ca ea doarme parca mai bine noaptea de cind beau cafea ..cafea ..adica de asta reala ..nu decofeinizata cum am baut pina de curind.
da-mi si mie o parere..please!!!!
LIDIA
vdrag spune:
Mamici dragi, ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog? Cele care folositi batista bebelusului pentru puiuti, scoateti sacul aspiratorului inainte sa spirati nasucul puiutilor? Daca mucisorii trec mai departe de partea care aspira, cum ati curatat voi batista bebelusului pentru a o putea folosi din nou? Va pup si va doresc noapte buna si voua si puiutilor!
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
mamidestefan spune:
s-a vorbim la un moment dat de saci de dormit...(vorbesc din amintiri)...si am tot vrut sa scriu..dar nu am mai reusit
...noi avem PREMAXX - EASY MOVE de 110 cm...si Stefan si Izabella dorm foarte bine fiecare in saculetzul lui..doar ca la noi in casa e mai racorica..fiind camerele mari..iar caloriferele cam mici..
LIDIA
babymom75 spune:
Uite Lidia, sunt chiar aici. Tocmai "faceam inventarul" la ce-ati scris inainte de a merge la culcare.
Cafea tare, da' tare de tot, eu am indraznit sa beau de cand avea Dragos 6 luni, adica odata cu mutarea la casa, ca nu razbeam altfel - cadeam de somn. Nu am obesrvat nimic deosebit. Dupa o vreme am remarcat ca in unele zile e mai agitat sau adoarme mai greu, dar fara schimbari majore ale programului.
Sfatul meu e sa incepi cu cafea mai slabuta si sa cresti concentratia progresiv, astfel incat sa se obisnuiasca si Iza cu cofeina treptat. Oricum te poti astepta sa fie mai "vioaie", asa.
Te inteleg ca nu poti invata fara cafea. Si eu sunt la fel. Parca si puterea de concentrare mi-e mai mare dupa o cafeluta buna.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lidia dar eu sunt un car de nervi...numai ca ma ustura rau in gat si nu pot urla!!! ![]() Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
of..of..greu cu racelile astea...
si pe Stefan l-a cam chinuit ba mucii ..ba tusea ..si cu chiu cu vai i-am venit de hac..dar sper sa fi scapat pentru o perioada mai lunga...desi sezonul rece abia a inceput....
LIDIA