Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vdrag Mamici dragi, ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog? Cele care folositi batista bebelusului pentru puiuti, scoateti sacul aspiratorului inainte sa spirati nasucul puiutilor? Daca mucisorii trec mai departe de partea care aspira, cum ati curatat voi batista bebelusului pentru a o putea folosi din nou? Va pup si va doresc noapte buna si voua si puiutilor! mamica fericita de Alissa(22.09.2008) |
La prima intrebare nu-ti raspund ca am aspirator cu apa nu cu sac, cu care dorm in ac camera de 3 zile ca-l utilizez in draci.Dc mucisorii trec..ori cu un batz de ureche, ori apa direct in furtun si ies singurei .
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Va doresc noapte buna! Sunt franta; toata ziua am robotit. Pa-pa!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Vdrag eu nu scot sacul cand pun batista bebelusului la aspirator. La ce te referi ca trece de partea care aspira ? Vorbesti de tubuletul de sticla mai mare de la batista ? Nu mi s-a intamplat. Dar daca totusi la asta te referi , cand o bagi sub jetul de apa, trage tu putin cu gura din celalat capat ca sa intre apa bine pe tot tubul , apoi sufla cu putere si iese toata mizeria de acolo. Ai inteles ce vreau sa zic ? ![]()
niko lasa blestemele, nu te mai gandi la tampenii
Pune barbatii la treaba , sa il prinda pe "animalut" ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Uite Lidia, sunt chiar aici. Tocmai "faceam inventarul" la ce-ati scris inainte de a merge la culcare. Cafea tare, da' tare de tot, eu am indraznit sa beau de cand avea Dragos 6 luni, adica odata cu mutarea la casa, ca nu razbeam altfel - cadeam de somn. Nu am obesrvat nimic deosebit. Dupa o vreme am remarcat ca in unele zile e mai agitat sau adoarme mai greu, dar fara schimbari majore ale programului. Sfatul meu e sa incepi cu cafea mai slabuta si sa cresti concentratia progresiv, astfel incat sa se obisnuiasca si Iza cu cofeina treptat. Oricum te poti astepta sa fie mai "vioaie", asa. Te inteleg ca nu poti invata fara cafea. Si eu sunt la fel. Parca si puterea de concentarre mi-e mai mare dupa o cafeluta buna. Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
multumesc frumos

Da ..am remarcat ca e un pic mai vioaie...si au fost seri in care primul alaptat nu a fost la 5 dupa-amiaza..ci pe la 7 ..si atunci sa vezi ce mai zburda ea pe la 10..10jumate..dar cred ca s-a intimplat o data sau de 2 ori..
m-am gindit eu ca e posibil sa fie de vina cafeaua..

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Va pup si eu si va urez o noapte buna si linistita. Mai ales bolnaviorilor si discomanilor !!!! Somn usor 
Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
Angelynna, cum ai vazut pozele Alinei?...ca eu tot le caut si nu reusesc sa dau de ele....
vdrag spune:
Multumesc babytza! La tubuletul de sticla mai mare de la batista ma refeream. Ma intrebam daca este ok sa las sa vina apa bine pe tot tubul, avand in vedere ca acesta va ramane umed pana la urmatoarea aspirare. Dar asta este, trebuie curatat!
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
anamona spune:
nikolici, puneti o capcana si vedeti-va de ale voastre, altfel va faceti nervi aiurea....sunt convinsa ca il prindeti pana maine dimineata.
mai bine depistati gaura, astia se catara pe pomi daca sunt in apropiere de balcaon, prin ghene sau chiar puteati sa il aduceti in bagaj de pe undeva unde ati fost plecati.....
_irina_ spune:
Of, ce de puiuti bolnaviori. 

Multa sanatate puiutilor si multa multa putere mamicilor sa treaca peste momentele astea.
babytza spune:
Niko , e posibil sa fie mana vecinului aici ? Ma gandesc la cel care face mereu galagie cu renovarea...
Babytza si puii
Valentina
David