Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nici eu nu scot sacul de la aspirator cand trag mucii.
Iar noi cand avem muci... apai avem. In prima parte a racelii mucii trec de prima incinta, merg pe tub in jos, trec si de a doua... si direct pe teava aspiratorului se duc...

(si asta de 3-4 ori pe zi ). Mai trag si cu gura, dar clar eficienta nu e aceeasi, nu am patit niciodata sa "ajung cu mucii-n gura"

La spalat, scot ultima incinta (cea care intra in aspirator) si o spal separat, la fel si "racheta" aceea care intra direct in nas, iar tubul il lipesc direct pe robinet si se face presiune mare.
Mai ramane cate un incapatanat lipit pe ici pe colo in incinta aia dubla, dar insist cu presiune si apa fierbinte si se duce...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

anamona, de pe site-ul acela se poate comanda din Ro? Livreaza la noi?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Lidia, eu am baut cafea atat toata sarcina, cat si in perioada cat am alaptat, la ambii copii.
Nu am observat agitatie suplimentara. Cafea beam in perioada repectiva o cana pe zi (approx 200-250ml), dimineata, filtru.

Nici in perioadele cu greturi nu m-am putut lipsi de cafea, o vedeam la altii si varsam instantaneu... pe a mea in schimb... nici problema.
Si durerile de cap erau cumplite fara ea.

Apropos de pastilutele de dinti. La noi au mers foarte bine (la Radu). Ele contin Coffea Cruda, incredient care, cred ca stii, m-a speriat prima oara. Nu am observat insomnii la Radu, din contra... si i le dau doar seara la culcare, deci efectul de care ma temeam nu exista.

Lui Teo cand era la varsta eruptiilor dentare ii dadeam Chamomilla CH9. Era ok, cred, din punct de vedere al durerii, insa nu se odihnea mai bine. Era si foarte foarte plangacios, mai lipit de mine decat de obicei, ceea ce am auzit ulterior ca poate fi un efect secundar de scurta durata daca se exagereaza cu / sau remediul nu este cel potrivit.
Pentru Radu... ori este Chamomilla remediul potrivit, ori faptul ca in pastilute este o combinatie de remedii este motivul, dar efecte secundare nu am observat, in schimb doarme snur si nu mai plange de durere din ora in ora.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
si pentru cine doreste

vedeti ce harnica sunt? m-am trezit cu o ora mai devreme
facui si curat in bucatarie...acum imi beau cafeaua
sper ca ati domrit bine

nikolici, daca te consoleaza cu ceva, am descoperit ca am si eu un soarece in bucatarie am gasit punga de gunoi sfasiata in dimineata asta!
trebuie sa trecem la atac!

Laura, am citit atunci, dar am vazut ca ti-au raspuns fetele si eu am fost zilele astea ocupata, n-am mai stat atat pe forum
dar iti spun acum: la 1 l de apa se pun 2 linguri de orez. se fierbe bine orezul si se scurge apa, apoi se completeaza pana se face iarasi un litru. laptele i l-am facut numai cu apa din asta. deci seara fac un l de apa asha cum ti-am zis si-i dau toata noaptea din ea. ma rog, cat cere el. aceasta apa nu se pastreaza mai mult de 24 de ore. oricum mie mi se pare ca pute ingrozitor
am fost surprinsa ca Razvan a baut lapte mult mai bine in perioada aia, bine, dar mancare nu prea a gustat, asha ca s-ar explica.
cam dupa 3 zile nu a mai fost nevoie sa-i mai dau laptele asha
sper sa fiti mai bine!!

vdrag, nu se scoate sacul de la aspitrator. de spalat acea parte la care te referi, eu am pus pur si simplu apa pe furtun si am miscat furtunul ca la uta-uta s-a curatat destul de bine
la o adica, nu conteaza daca acea parte nu se usuca perfect, desi cu timpul se va usca, pentru ca nu afecteaza procesul ulterior, zic eu. e o parte f importanta, dar nu intra in contact direct cu nasucul si aerul tot circula pe acolo

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

anamona, de pe site-ul acela se poate comanda din Ro? Livreaza la noi?

Gaia, mumã pentru voi:

din pacate doar daca ai pe cineva in UK cum are nushulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ia uitati aici un concurs frumos http ://www . casa-gradina .ro /galerii/poti-castiga-aceste-lenjerii-si-prosoape/lenjerie1-1638

e despre camere de copii

am bagat cateva spatii, asha ca aveti grija sa le scoateti

bafta!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza,

Eu una nu prea am dormit mai toata noaptea, doar doar sa aud oala ca a picat peste soarece.Cel mai nasol pt mine este ca am ramas singura acasa, barbati-miu a plecat pe la 2 am si vine in dupa amiaza asta.
Noi avem trecere prin sufragerie ca sa ajung la bucatarie...ei bine nu pot sa ma duc in sufragerie...e ca si cum e balaurul cu 3 capete acolo care ma va papa imediat cum ma prinde.
Mor de scarba si frica...

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata!
Claudinna multumiri pt cafea!
Lucas doarme de aseara de la 20.30 Cred ca azi n-o sa mai doarma deloc ziua!
Nikolici offf,cat te inteleg,eu mor de frica lor!Nu poti chema pe cineva la tine?Cineva curajos?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Caudinna multumesc de rapuns,te-am intrebat ptr ca dr. mea a zis ca se pune in pati inegale,adica mai multa apa de orez si mai putina apa si numai in apa se pun masurile de lapte.

Nikolici ingrozitor cu sorecele...s-a prins pana la urtma sau nu?

Bitza

O duminica frumoasa tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Curaj nikolici
gandeste-te ca e un biet jerry

Mergi la inceput