Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 19
babymom75 spune:
Babytza, n-am nicio informatie despre laptisorul de matca. Dar daca mierea merge, poate merge si asta. Nu stiu cum o fi cu potentialul alergen
.
Anamona, program de 8 ore??? Ti s-a impus sau asa ai hotarat tu? cum se descurca Thea in lipsa ta?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
alexa si mami spune:
Anamona somnic pufos
. Eu zic ca si daca ai avea program de 10 ore timpul pt T este pretios si apreciat.
alexa, cipri si mami
andy.p spune:
Reusii si eu sa culc gaza,a baut vreo 30 de lapte cu mucilagiu,nu-i place si gata
Alina te mai doare gatul?
Babytza cat ma bucur ca ati scapat de decalotare...cat despre sotz,asa-s barbatii nu prea te potzi baza pe ei in momente din astea
.Ma bucur ca a si mancat azi soricelul.
Alexia sper sa-si revina dupa ce trecem de nenorocita asta de ...ce-o fi
Laureta doarme Bianca??
Anamona mult succes cu noul program.
Nikolici cum adica ganduri negre,vezi ca
..
gripatele.
Ada nici la noi tati n-a pus mana pe putza copilului,da' nici acum ca e mai mare nu discuta cu el despre igiena locului respectiv,macar atat.
Ei azi nu pot fi suparata pe el ca sufera...nu s-a dat jos din pat decat sa viziteze toaleta si atat,Am fost o sotzie dragutza(ce modesta sunt
) si i-am adus la pat cam tot ce i-ar trebui..putine lucruri ca sufera![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Laura nu m-a deranjat ca nu statea cu mine in momentul X . Ca stiam ca nu ar vrea sa stea, dar aveam nevoie de sustinere din partea lui , si mie imi tremurau gladiolele cu gandul la ce urma... nu ma gandeam ca zice sa o lasam pe maine si apoi sa se certe cu mine, sa spuna ca nu fac eu cum vrea el... In fine, a trecut , puiul e bine !!! Asta e cel mai important 
VA pup si eu , fug la nani
Noapte buna
Babytza si puii
Valentina
David
Piersicutza spune:
Buna seara si de la noi!
Am reusit sa pun cateva poze de la petrecerea de 1 an:
Poze Anna la 1 anisor
Nikolici ce mai face soricelul? Multa sanatate la amandoua!!! Karinutza cum se mai simte, tot lipita de tine sta? Mi-a placut mult fimuletzul vostru, sunteti ca 2 floricele.
Nausica o iubeste mult "jucaria" pe Ania sau asa cuminte e cu oricine?
Babytza 
kllemi eu stiu ca e voie sfecla rosie fiarta dar nu foarte multa. Noua ne-a recomandat-o pentru Anna la constipatie dar Anna nu a vrut deloc sa guste.
Multa sanatate tuturor boboceilor bolnaviori si o noapte linistita mamicutzelor!!!
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
Piersicutza spune:
Piolica a trebuit sa dau pagina cu pagina in urma capitolul trecut ca sa vad si eu despre ce e vorba cu bb2. Eu iti doresc sa te ajute D-zeu sa fie totusi o sarcina spontana fara prea multe pregatiri. 
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
laureta spune:
Biancu
, io am vazut un film fain cu tati. Dupa multe luni am stat si noi la un film, moamaaa ce ciudat![]()
Super filmu, am bocit amandoi si dupa aia ne am pupat cupii
Andy Bianca a inceput sa bazaie pe la 8 ca n am culcato la 5 si am tras asa cu ea pina pe la 9 si ceva si s a culcat. Sa vedem cum va fi. Va spun dim daca fusei sa nu la disko![]()
Tin pumni sa ai o noapte linistita si sa pape Alexia
Babytza multumesc de PM
. Ma bucur ca e ok piticu. Magarusul unde l ai luat pina la urma, unde zicea Giuli?
Alina vazut pozele, ai doi copii tare frumosi
Piersicutza frumoase poze
Nicolici lasa soricica si fa te bine, uf s au adunat toate
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CosmyB. spune:
Nikole daca nu se prinde Mickey trimite dimineata sotul la chimicale sa ia lipici pentru soricei
pui in multe parti si asa il prinzi repede cu putina sunca prajita sau cascaval prajit
Neaparat trebuie sa vada pe unde se strecoara..
Sa va faceti repede bine si alunga gandurile negre, te rog mult de tot 

pupa si fata frumoasa frumoasa 

Apropos de soareci: O cunostinta a pus lipici de soarcei sa prinda si ea un animalut ce zacea prin casa, dimineta cand s-a dus sa vada daca s-a prins, acolo in locul soricelului se prinsese o soparla! 

CosmyB. spune:
Laureta ce film ati vazut? 
anamona si pe noi ne-a prins filmul Flash Forward
multumesc pentru recomandare. Cand am vazut ca ai scris de film, seara i-am lasat un biletel sotului sa-l caute sa ne uitam, dimineata primesc sms de la el ca a vazut 4 ep din film
ca pedeapsa s-a mai uitat inca o data la toate episoadele impreuna cu mine ![]()
de-acum nu se mai uita fara mine la serial
Laura ma bucur ca e mai bine gaza, multi
ici!
Babytza se pare ca ii revine pofta de mancare soricelului, Doamne ajuta! Ma bucur ca e bine cu putzica. 

CosmyB. spune:
Nausica ce frumos se joaca Ania cu Pucca si ce cuminte sta catelusa 

Gata ma bag la nani, maine sper sa o gasim pe dr. homeopat sa o vada pe Maya ca altfel pediatra ne baga pe antibiotic ca au trecut cele 3 zile cu Nurofen...
Va
pe toate!