Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
si

si La multi ani pentru toti cei ce poarte numele de Dumitru (si derivate)!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neatza si de la noi!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Dau si eu si , ca de 2 zile ne trezim dupa ora veche, adica pe la 5,45, cu toate ca aseara am devansat ora de nani in speranta ca se va trezi si ea ca de obicei pe la 7.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

schimbarea de ora, prind niste timp doar pentru mine dimineatza!
Aseara am stat si noi la "Vagbonddul milionar", impresionant si trist

La 8 vine doctorul la vaccinuri, brrrrrrr, mi-l inteapa pe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Suntem mai bine,am dormit toti trei intr-un pat,eu si copiii,l-am lasat pe sotz singur sa se foiasca

Feli tin pumnii sa fiti k la vaccin

Andreuta matinala Eva

Nerantula ce plina de energie esti

Claudinna multumim de cafea

Cosmy sper sa gasiti homeopat si sa scapati de antibiotic

Anul trecut de Sf.Dumitru o botezam pe gaza

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE_SI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Dimitri

Feli, bafta la vaccin, sa nu doara si sa fie fara urmari!

Mergi la inceput

Laura, ce mai face gaza mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andreuta mai bine,aseara n-a mai avut scaun,sper sa se regleze ca tare ne chinuim cu papa.
Voi?Cum sunteti cu ochisorul?

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nikolici, m-am hotarat sa vorbesc din postura de fermier cu multa experienta in razboiul cu soareciiDeci:- aparatele cu ultrasunete nu sunt bune; eu am doua mii si degeaba,
- sunt atrasi de mirosuri puternice :peste, ciocolata, carne afumata;deci cand pui capcana tine cont de asta.
-incearca sa faci cumva ca accesul la alte surse de hrana sa-i fie imposibil; ascunde mancarea din bucatarie, pune-o in oale/ligheane mari cu capac, etc, sa-i ramana doar mancarea ta;
-nu folosi otrava, oricat de bine ai camufla-o; el moare la 3-5 zile de cand mananca si ar putea sa-l prinda moartrea prin sertarul tau cu chiloti si puteeee;
-ia in considerare si posibilitatea sa fi plecat deja; ei circula, nu stau intr-un loc;
-incearca sa-ti dai seama pe unde locuieste (bucatarie, baie, etc) si instalkeaza capcana acolo;
-la Practiker gasesti niste capcane mici si ieftine super eficiente; daca mai sunt si alti Gheza prin zona n-ar strica sa investesti intr-una.
-acum am citit: da, si lipiciul e bun.
Succes!

Babytza, bafta cu decalotarea in continuare!

Laureta, noi acum vreo 3 saptamani am plecat de acasa, am lasat copiii cu bona si ne-am dus la hotel...Si acolo am papat ceva de la room service si am zis ca avem toata dupa amiaza , bla, bla, hai sa vedem un film. SWi dupa 10 min dormeam amandoi.Am dormit vreo 3 ore si am plecat acasa ca deja se facuse tarziu.
Macar voi ati vazut un film.

Piersicutza, sa-ti traiasca soferita!

Cosmy, si eu sper sa scapati fara antibiotic.

Noi suntem ceva mai bine. Deja goleste cosul de gunoi si-mi aduce mie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andreuta mai bine,aseara n-a mai avut scaun,sper sa se regleze ca tare ne chinuim cu papa.
Voi?Cum sunteti cu ochisorul?

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Ma bucur mult ca sunteti bine. E important ca n-a mai varsat si n-a avut scaun moale. Noua, cand ne-am confruntat cu aceeasi problema, dr. ne-a recomandat revenirea treptata la regimul de viata normal, iar laptele fara lactoza l-am scos ultimul, de teama sa nu revina durerile de burtica.
Cu ochisorul e bine, am terminat tratamentul, vad ca nu s-au mai adunat secretii. Pentru siguranta vom merge totusi sa repetam analiza la inceputul saptamanii viitoare,pt. ca am inteles ca pneumococul asta e destul de pacatos si nu trece cu una su doua. sper totusi sa fim printre cei norocosi

Mergi la inceput