Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La noi tati nu a pus mana pe putele copiilor vreodata, inca.
Spune ca sunt prea mici, si nu stie ce sa faca!!!

Ce-i drept il iert, ca el s-a internat cu Teo cand cu operatia de fimoza, eu eram gravi in 8 luni... de aici a adunat niste buline albe...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nikolici spune drept pe cine simpatizai dintre tom si jerry

jerry mic nu iese ca aude zgomote din casa si ii e frica
la noi doar o singura data nu s-a prins peste noapte, dar a picat in ziua urmatoare cand eram la servici.

a mancat din capcana?
poate incercati si schema cu nuca....

nu are sens sa va certati faptul oricum e consumat....nu mai puteti sa dati o tura la breaza pana ii veniti de hac lui jerry?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anamona tot timpul de mica m-am intrebat de ce ar trebui sa simpatizez cu Jerry si nu cu biata pisicutza
La Breaza nu putem merge ca suntem bolnavioare, iar aerul din casa este f f uscat si nu riscam sa o dam in bara acum.
O sa ma gandesc la idei maine...o sa punem mai multe capcane, sper sa fim cat de cat ok, sa ma duc la un magazin veterinar, sa vedem cu ce idei vin ei sa-l prindem pe Mikey.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Atunci adu-l pe Tom la vanatoare :)

capcanele sunt eficace in locul unde l-ai vazut ultima oara sau acolo unde banuiesti tu ca ar avea gaura pe unde a intrat.

nu stiu cat o sa poti folosi otrava, ca o ai pe K mica umblatoare prin casa

mai sunt niste aparate cu ultrasunete care ii tine departe si care nu sunt sesizabile decat de vietati de talia lui Jerry.

ai putea sa iei unul din ala si sa il pui in sufragerie...ori il alunga de acolo si il prindeti repede ori il tine afara din ea si voi puteti sta cat de cat linistite.

tin pumnii sa il prindeti noaptea asta si sanatate multa Karinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Anyway am ajuns la concluzia...dc K vreodata isi va dori un hamster...acela va fii animalul interzis in casa noastra!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikol are dreptate Anamona cu pisica. Faceti rost de una si in cateva ore e prins. Multa sanatate va doresc! Lau, Nocom sunt pe tel si nu pot detalia despre poze. Fetele care sunteti pe faza va rog explicati pe pm la fete

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
Lau, Nocom sunt pe tel si nu pot detalia despre poze. Fetele care sunteti pe faza va rog explicati pe pm la fete

trimit eu linkul la nocom dar la lau...nu imi dau seama cine e mai exact... andy.p le-a vazut din cate imi amintesc, laureta ar fi?

explicatia e urmatoarea: albumul e privat, ca sa il vezi trebuie sa fii logat cu userul comun de webshots sau sa iti trimita careva linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom , Laureta aveti PM

Alina am fost pe faza

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

eu va zic noapte buna, mi-am propus ca ajutata de schimbarea orei sa ma culc mai devreme si ma trezesc mai devreme.

astfel pot pleca mai repede la servici si sa am mai multe ore dupa amiaza cu Tzuki.

...sau cel putin facem pregatire pt saptamana viitoare cand voi incepe programul de 8 ore si cand clar asta va fi solutia pentru a nu imi narui momentele in care sunt MAMA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Anamona, Roxi multu mult . Roxi ce bine ca ati scapat de grija decalotarii.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput