Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara...meyyy am si eu o intrebare: copii au voie sa manance sfecla rosie??? si daca da sub ce forma??? adica, cum preparata??? Eu tocmai am primit una de la tara si nu stiu daca sa ii dau si ei... va multumesc anticipat

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

FRESHANANA

SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA AI PRIETENII TOT TIMPUL ALATURI SI O FAMILIE FERICITA!

NE E CAM DOR DE TINE!!!! NU NE MAI IUBESTI?!?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Kllemi noi am primit verde la sfecla rosie de la 6 luni, sau cam asa, insa nu am avut ocazia sa ii dau...
I-as da ca si "salata" ori pasata, ori bucatele mici, cu un pic de ulei si un pic de lamaie.

Dya de unde a luat sotul tau magarusul si la ce scor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

seara buna dragelor

noi suntem cam la fel, adica 1, 2 scaune ok, apoi altul ko, incerc sa ma mentin pe linia de plutire, deja cand miroase a kaki ma apuca asa niste emotii, oare ce gasesc de data asta?!

Laura, vad nora se simte mai bine, ce ma bucur stiu ca intrebai daca se pune zahar in mucilagiu, noua ne-a zis ca in diaree nu e voie deloc zahar

Nikole am vazut montajul si e super, esti modesta, a iesit extraordinar, iar melodia e.......n-am cuvinte
ia zi, shori ce face? daca mai sta pe la voi ar fi frumos sa-i dati un nume noi am avut unul la birou, il chema Costica, l-am vazut cand era pe moarte si tare mila mi-a fost

kllemi, Mikul a mancat sfecla rosie toata vara, fiarta in supa, alaturi de celelate legume

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gata, m-am uitat in urma si m-am lamurit cu site-ul. Am si plasat o comanda deja. Intr-adevar sunt super ieftine; unele, nu toate insa destule.

Si noi mancam sfecla si ne place; eu ii dau ca salatica-fiarta , rasa si amestecata cu ulei si putin otet sau zeama de lamaie. O data a mancat de la mine din farfurie cu putin hrean si n-a zis nu.

Anna face aerosoli si nu prea sta ea intre-un loc 10 min, asa ca am rugat-o pe sora din dotare sa faca niste giumbuslucuri sa-i distraga atentia. Si Alice dansa dupa cum canta o jucarie. Si in seara asta mi s-a parut mie ca sta copilul cuminte, chiar isi tinea singura masca, asa ca n-am mai chemat-o pe Alice in ajutor. Si ma trezesc ca Anna se batzaia de una singura cu masca pe nas si tot arata inspre o jucarie cantatoare. Dehhh, era ora de dans.

Trage Alice de mine sa ma joc cu ea.Asa ca fug la joaca; poate oboseste si adoarme mai repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Gata, m-am uitat in urma si m-am lamurit cu site-ul. Am si plasat o comanda deja. Intr-adevar sunt super ieftine; unele, nu toate insa destule.

Si noi mancam sfecla si ne place; eu ii dau ca salatica-fiarta , rasa si amestecata cu ulei si putin otet sau zeama de lamaie. O data a mancat de la mine din farfurie cu putin hrean si n-a zis nu.

Anna face aerosoli si nu prea sta ea intre-un loc 10 min, asa ca am rugat-o pe sora din dotare sa faca niste giumbuslucuri sa-i distraga atentia. Si Alice dansa dupa cum canta o jucarie. Si in seara asta mi s-a parut mie ca sta copilul cuminte, chiar isi tinea singura masca, asa ca n-am mai chemat-o pe Alice in ajutor. Si ma trezesc ca Anna se batzaia de una singura cu masca pe nas si tot arata inspre o jucarie cantatoare. Dehhh, era ora de dans.

Trage Alice de mine sa ma joc cu ea.Asa ca fug la joaca; poate oboseste si adoarme mai repede.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

stai putin ca nu am inteles, adica o fierbi inainte?? sfecla..., eu nu i-am mai dat pina acum si sincer nu stiu cum sa i-o dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Da, o fierb inainte.O fierb intreaga, apoi o rad pe razatoarea mare, o amestec cu ulei, otet si hrean. Asa o fac pt noi. La bebe de obicei nu pun hrean si in loc de otet pun zeama de lamaie.
Si se mai poate pune si in ciorba ca alte legume.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Da, o fierb inainte.O fierb intreaga, apoi o rad pe razatoarea mare, o amestec cu ulei, otet si hrean. Asa o fac pt noi. La bebe de obicei nu pun hrean si in loc de otet pun zeama de lamaie.
Si se mai poate pune si in ciorba ca alte legume.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

merci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Noi am avut o noapte linistita , cu o trezire de 6.40 pentru laptic si apoi nani pana la 8. S-a trezit tati cu el si m-am mai lasat pe mine sa dorm. Am stat o gramada pe afara,am reusit sa ii dau papa la pranz Ciorbita cu vita blenduita f bine.
Apoi am umflat magarusul si nu am apucat sa ne bucuram prea tare de el ca l-a spart Tina S-a cocotzat pe el.... L-am peticit , abia maine il pot umfla iar sa vedem daca mai e bun de ceva David il pupa si si punea capul pe el. Ma bucur ca ii place , sa vedem daca il place si desumflat

Seara la baita l-am decalotat pentru prima oara eu. Era foarte rosu acolo, am dat cu crema pe masura ce decalotam. A fost foarte bine, nu a plans deloc piciul, nu l-a usturat/durut deloc. Am trecut cu bine peste aceasta interventie !!!!!!!!!! Tati era speriat de bombe, incerca sa ma convinga sa il mai las o zi fara sa umblu, desi dr a zis clar ca azi incepem sa umblam acolo. Degeaba incercam sa ii spun ca exista riscul sa se prinda la loc si mai tare sa il doar maine...el nu nene... ca nu fac niciodata si cum vrea el ... I-am zis sa iasa din baie daca nu il tin picioarele si sa ma lase sa imi vad de treaba. A stat pana la urma...sa nu cumva sa nenorocesc cupilul Acum s-a calmat cand a vazut ca nu zis piciul nici pas....uf , barbatii astia...
Pustiul doarme de la ora 19:47....ma intreb cand o sa dea alarma maine
Tina a racit, ii dau fervex si Stodal. Daca nu e mai bine maine , o tin acasa , facem o zi pauza de scoala. Nu cred ca o sa ii convina sa stea acasa, dar daca e musai, nu mergem.

La multi ani Freshnana !!!!!!!!! Sa fi fericita si iubita !!!!!

nausica m-am distrat copios cu jucaria Cipanului Tare dulce e printesa...ce palme ii cara si Puca nu zice nimik Si apoi o pupa sa ii treaca E mortala Ania

Laureta pupici discomanei

Laura sa stii ca si Valentina a slabit foarte tare cand era mica ( la 11 luni ) si a avut enterocolita. In vreo 4 zile a dat jos aproape 1 kg. Dar dupa ce si-a revenit a pus la loc. Asa sunt copilasii, dau jos in cateva zile cat pun intr-o luna-doua... Multa sanatate sa va inzdraveniti

angelyna multi pupici si voua sa va faceti bine !!

Lavinia vorbeau azi in parc niste mamici de laptisor de matca de la plafar , pentru pofta de mancare la bebici. Ce parere ai, ce imi poti spune de el ?
Uof , am citit acum si de Dragos cu fundicul iritat Imi pare tare rau...Sa stii ca am patit si eu cu David sa nu il simt afara ca a facut si s-a si culcat asa.... Multa sanatate , sa nu mai vomite micutul

Alina eu zic sa le impletesti ( de vene vorbesc )

Lala multa sanatate printeselor sa scapati de pneumococ . Mama lui .... Va pup

Roxi sper sa va treaca burtica ...ca tare mult s-a chinuit micutul Multi pupici si pentru voi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

NU AM PRINS ANIMALUL!!!
Insa am ajuns sa ne certam rau pe tema lui...ma rog, ii reprosez extraterestrului ca nu a astupat gaurile de la primul soarece.
Innebunesc ...ce ma fac , bolnava in casa cu soareci pe jos.Capcana nu a functionat, am mutat si sucit si pus in toate felurule mobila si nimic, nici urma, sta nemiscat.
Sunt scarbita...darmata fizic din cauza gripei...atat a mea cat si a K.
Am ganduri negre in momentul asta!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput