Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*
Raspunsuri - Pagina 21
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca Florinela, Aris va multumesc mult fetelor ![]() Mai am cateva intrebari, daca sunteti dragute: - la pireul de legume pot sa adaug lapte? Oare am mai mult succes cu el cu lapte? - pireul acesta de legume se poate tine in frigider de pe o zi pe alta, sau mai bine il fac in fiecare zi? Si ai mei se fac din cap pana la picioare de mancarica. "Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele." Les Brown de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Ca sa ai succes la piure de legume, pune jumatate lingurita glucoza (o face mai dulce, Victoras o mananca asa la recomandarea doctorului)nu stiu daca este indicat insa, dar in mod cert vei avea succes (pune un pic mai mult dovlecel si albitura mai putina)
Aris la fel face si Victoras cand mananca, am epuizat tot, carioci, marker, clesti de rufe(o mare distractie cu clestii colorati intr-o cutie.)
aris26 spune:
ilinca - da, asa se inroseshte si acum. cand era mic era mai vizibil(acum e mareee
)
la multi ani inca o data scorpioanco
si un
pt sofifi sa ii treaca supararea
saby - of, si la noi e la fel. dar stii ce ma gandsc eu? cred ca vreau eu prea multe de la el. poate ca se satura mult mai repede decat imi inchipui eu. pana la urma e ditamai copilul. m-am cantarit cu el in brate si se pare ca aimplinit 8kg
deci clar nu e flamand. la noi o masa inseamna cam jumatate de borcan mic+ un borcan de iaurt(cam 70% din el)+nishte suc de fructe. din toate asea multe sfarsesc pe pereti, pe mine, pe el.
oricum daca eu ma satur cu 100gr de carne si inca 100 de garnitura nu vad de ce un bebelush nu s-ar satura cu 100gr de ceva. pana la urma au si ei stomac de bebelush,nu?(alina.n ti-am raspuns si tie
)
iuca - da, poti sa pui un pic de lapte praf. dar ai grija sa pui si un pic de apa ca sa nu se constipe(parerea mea)
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Alina, merci de urari!; mie mi se pare ca nuanta ochilor e asemanatoare, dar ale "baiatului" tau (glumeeesc
e parca un albastru mai deschis, al lui Sophiphi ceva mai inchis.
A, bine ca mi-am amintit: in Ro daca nu are cercei e CLAR baiat, daca e in alb sau albastru...nici nu se pune problema, baiat, clar...Asa ca Sophiphi mereu e "baiat frumos" numa fiindca n-are cercei
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
aris26 spune:
ei, lasa...si daca are o bluza roshie clar e fata!!!

acum nu pe bune. mie mi se pare ca oamenii astia sunt cu capul. eu nu am greshit niciodata sexul copiilor pe care ii vad chiar daca aveau o luna.
cu asemanarea, ai dreptate, dar sa stii ca putini isi dau seama ca seamna cu anadoi. cu adevarat e o amestecatura din trasuturile noastre. ochii sunt ai mei, gura a lu' ta-su, nasul al meu si absolut toate expresiile fetei sunt ale sotului meu. de aia zic ca doar cativa prieteni apropiati si-au dat seama ca seamana cu mandoi. cei mai multi care il vad zic: aaa e 100% al tau. si asta doar datorita ochilor. dar si eu zic ca e mult mai rumos decat noi doi la un loc.
o sa scanez o poza cu mine de la 7 luni sa vedeti. eram dragutza..poate chiar frumushica dar Alucu e mai frumos mult ca mine![]()
cioara...![]()
a adormit, ma duc si eu sus, macar daca stau si citisc. ca imi pica ochii de somn. de 3 nopti ma culc la 3 si ma trezesc cu gainile(si cu piticul)
25 martie 2009
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Alina, merci de urari!; mie mi se pare ca nuanta ochilor e asemanatoare, dar ale "baiatului" tau (glumeeesc e parca un albastru mai deschis, al lui Sophiphi ceva mai inchis.A, bine ca mi-am amintit: in Ro daca nu are cercei e CLAR baiat, daca e in alb sau albastru...nici nu se pune problema, baiat, clar...Asa ca Sophiphi mereu e "baiat frumos" numa fiindca n-are cercei ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
mda cunosc

ma plangeam ca s-a trezit cu gainile (Aris
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
anca_nicolae spune:
Am avut si eu musafiri vreo 2-3 zile la rand, acum am recuperat paginile simultan cu marul+biscuite, a mers. Si sa si scriem cate ceva, nu?
In primul rand Sophiphi seamana cu "tat-so", pe care eu de altfel nu-l stiu
, dar am vazut-o pe mami [la multi ani
] si sincer, fata se arunca spre tati. Insa si aici s-ar putea sa fie ca la Alexandra din Deva, fatza lui tati, firea lui mami
. Ce insa ma frapeaza foooooarte tare este privirea lui mami, ati observat cat de underground lucreaza? Priveste aspru si sever [de asta cumpara soacra ce arata ea cu destu'], dar iubeste tinereste si tare sugubatz ne scrie!
Alina.n, mie imi suna a nisip la rinichi, asa ca iti recomand 3 litrii de ceai de cozi de cirese si/sau coada soricelului, fara zahar, of course. Si, in plus, un brau de lana si/sau perna electrica noaptea in pat. Si nu esti offtopic!
Olita... imi dati voi, umil si stingher, sa va intreb daca imi pot spune parerea?
In primul rand sunt 2 etape distincte: pisu de zi si pisu de noapte. In al 2-lea rand, este important si sezonul nasterii, cum pica vara. Pe Vero [nascuta in octombrie] am pus-o la 1 an si 8 luni, intr-o luna a invatat faza cu ziua, dar faza cu noaptea [adica sa se trezeasca din somn si sa ceara] abia pe la 2 ani. Si acum consider FB cum am procedat. La Tudor eee, "baiet" fiind si nascut in iulie, a invatat mai greu, desi stia ca ii vine, nu voia sa se imprieteneasca cu oala, cam pana spre 2 ani. Abia la cca 2 ani a renuntat la rasfat... Eu nu sunt de acord cu statul pe oala asa, ca pe canapea, ci doar din motive concrete, asa ca la bb3, sub 1 an juma nici nu ma ofilesc sa ma aplec de n ori pe zi la oala ca sa vad ce? un noroc sau ghinion, vorba Aylei? Cand va comunica bb, atunci imi pun problema.
Si vreau pe pm nr lui Gaza, eu mi-am pierdut lista, chiar a trecut prea mult de cand nu mai ne povesteste nimic... Si vreau si userul si parola de la yahoo...
Si despre noi, bb3 sta in fund asa: sprijinit de coltul patului destul de mult, minute in sir, spre 10-15, si singur pe covor vreo 2 min. Suntem happy! Si incepe sa dea semne clare de istetime, il privesc cum se joaca cu jucariile, ma imita destul de bine... dar ce te faci cu ma-sa? care azi de ex, i-am ascuns suzi in pliscul unui pelican, cu intentia de a-l determina sa caute IN plisc, intre timp i-am dar marul si apoi, cine cauta suzi prin pat, peste tot? mama... uitasem de plisc, cu greu mi-am dat seama
. Abia astept sa vorbeasca bb3, sa zica el: cauta in plisc, mai mama... ding ding ![]()
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Aris!!! 

LA MULTI ANI si sarbatoritelor de ieri Ilinca si Magdyi!!!
Petrean sa aveti si voi multi ani fericiti de acum incolo 
Am facut si noi ieri un an de casnicie, insa nu am sarbatorit prea frumos caci ne-am ales cu o sperietura zdravana. In drum spre Bucuresti am facut accident. Sunt fericita ca n-a patit nimeni nimic si ca m-a luminat Dumnezeu si am reactionat repede....altfel nu stiu ce se putea intampla
De vina: un tirist idiot, care s-a bagat pe banda mea fara sa se asigure si era sa ma scoata pe sensul celalt, de unde venea un alt tir. M-am strecurat la milimetru printre cele 2 tiruri. Masina nu este foarte tare avariata, dar sperietura a fost taaare mare. Si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem cu totii intregi.
Olga, mamica lui David iepurasul 

simina_kin spune:
Capitol Nou
fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
alina.n spune:
Olga bine ca ati scapat cu bine din accident
, La multi ani pt casnicie.
Anca merci mult de sfat
azi imi cumpar codite de ciresi sa vedem ce se intampla, ce bine ar fi sa treaca numai cu atata
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
Am vazut poze cu bebici tare frumosi.
Novus super bune merele primite
David a mancat cu mare pofta. Multumim inca o data 
Eu am fost cea care a facut-o pe Natalia baietel, dar nu pt ma mi-as imbraca baiatul numai in albastru (il imbrac des si in rosu si portocaliu, ba chiar am avut si bodyuri rozalii) si nici nu pot sa zic ca seamana Natalia cu un baietel, caci se vede clar ca este o fetite frumoasa cu mot, insa pur si simplu m-am incurcat ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul