Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Florinela, Aris va multumesc mult fetelor
Mai am cateva intrebari, daca sunteti dragute:
- la pireul de legume pot sa adaug lapte? Oare am mai mult succes cu el cu lapte?
- pireul acesta de legume se poate tine in frigider de pe o zi pe alta, sau mai bine il fac in fiecare zi?

Si ai mei se fac din cap pana la picioare de mancarica.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Iuca, si eu i-am mai amestecat legumele cu putin laptic. Si da, il poti tine de pe o zi pe alta, inchizi bine recipientul si este ok.

Aris, si la noi e balamuc cu mancarea, in afara de vita+morcov+orez nu-i place nicio alta combinatie. Ieri i-am facut curcan, a fost bleah. Azi am incercat borcanel de la Hipp - peste - bleeeeeeaaaaahhhhhhh. Tu ii dai in fiecare zi altceva, eu vad ca nu prea reusesc sa-l scot din aceleasi chestii. Si da, imi da peste mana, da din picioare, se ridica in scaunel sa se prinda de spatar.....

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aris ”welcome to the club”, si Maia mea face la fel, nu pot spune ca ii place ceva, are unele zile cand nu-mi accepta nimic chiar si laptele e cu scandal, acum de 2 zile la masa de fructe am gasit de la nestle niste fructe cu cereale, pe care vad ca le mananca, asta pana se plictiseste si de astea, iar la pranz borcanel de la Hipp de pui cu orez si legume, din care mananca cam 3/4, deci nici din ala tot (si e si mic)
â
Mamicile cu bebei muciosi, vroiam sa va intreb pe voi cat v-au tinut mucii????? Noi avem o saptamana de cant suntem cu muci si inca nu i-au trecut iar azi am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau 3ml Nurofen dimineata si seara si tot asa cate un puf de pivalone. DAr Nurofen nu se da in caz de febra???, noi nu avem, sa-i dau????

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

noi avem de o luna muci
nurofenul se da si ca antiinflamator preventiv!!!nu doar pt stari febrile

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Saby, si la noi au durat muculetii. I-am dat paracetamol preventiv, sa nu faca febra, ca in rest nu a avut niciun simptom de raceala. Si Osciloccocin.

sa treaca repede!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

piticul meu este pe prima pagina pe un site de fotografie
http://badorgood.com/

25 martie 2009

E superba imaginea, ca toate de altfel cu el la fotoshooting Eu zic s-o faci portret mare

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor

Fetelor am facut azi branzica calcica din 500 ml lapte si 4 tablete de calciu lactic si mi-a iesit destul de multa. Am amestecat-o pe toata cu 2 mere coapte si era mai multa branza decat mere. Trebuia sa pun mai putina? Cam care e proportia de branza / fruct?

Noi suntem bine in general, ne chinuim cu mancarica, cu Bogdan mai mult decat cu Bianca.
Parca nu le place sa manance cu lingurita, tot vor sa suga.

Si copii mei ma trezesc din ora in ora noaptea, cand unul cand altul. Ziua nu sunt asa mancaciosi.

Les Brown

Jumatate: la 250 ml lapte 2 tablete de calciu sau cateva picaturi de suc lamaie. Ianis nu prea se omoara dupa branzica, de aceea la fructe consistente ii mai faceam si doar 150 ml lapte+ 1 tableta de calciu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am uitat sa va atrag atentia ca am schimbat semnatura!
Anamariame, special pt. tine am pus poze unde sa se vada si cizmulitele, numa ca nu prea a iesit culoarea asa cum sunt in realitate.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Foarte frumoase pozele! fetele si pe Manole

Mergi la inceput

Citat:

Florinela, Aris va multumesc mult fetelor
Mai am cateva intrebari, daca sunteti dragute:
- la pireul de legume pot sa adaug lapte? Oare am mai mult succes cu el cu lapte?
- pireul acesta de legume se poate tine in frigider de pe o zi pe alta, sau mai bine il fac in fiecare zi?

Si ai mei se fac din cap pana la picioare de mancarica.

Les Brown

Eu ii fac proaspat in fiecare zi.

Mergi la inceput