Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aris ”welcome to the club”, si Maia mea face la fel, nu pot spune ca ii place ceva, are unele zile cand nu-mi accepta nimic chiar si laptele e cu scandal, acum de 2 zile la masa de fructe am gasit de la nestle niste fructe cu cereale, pe care vad ca le mananca, asta pana se plictiseste si de astea, iar la pranz borcanel de la Hipp de pui cu orez si legume, din care mananca cam 3/4, deci nici din ala tot (si e si mic)
â
Mamicile cu bebei muciosi, vroiam sa va intreb pe voi cat v-au tinut mucii????? Noi avem o saptamana de cant suntem cu muci si inca nu i-au trecut iar azi am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau 3ml Nurofen dimineata si seara si tot asa cate un puf de pivalone. DAr Nurofen nu se da in caz de febra???, noi nu avem, sa-i dau????

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

noi avem de o luna muci
nurofenul se da si ca antiinflamator preventiv!!!nu doar pt stari febrile

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

Aris ”welcome to the club”, si Maia mea face la fel, nu pot spune ca ii place ceva, are unele zile cand nu-mi accepta nimic chiar si laptele e cu scandal, acum de 2 zile la masa de fructe am gasit de la nestle niste fructe cu cereale, pe care vad ca le mananca, asta pana se plictiseste si de astea, iar la pranz borcanel de la Hipp de pui cu orez si legume, din care mananca cam 3/4, deci nici din ala tot (si e si mic)
â
Mamicile cu bebei muciosi, vroiam sa va intreb pe voi cat v-au tinut mucii????? Noi avem o saptamana de cant suntem cu muci si inca nu i-au trecut iar azi am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau 3ml Nurofen dimineata si seara si tot asa cate un puf de pivalone. DAr Nurofen nu se da in caz de febra???, noi nu avem, sa-i dau????

noi avem de o luna muci
nurofenul se da si ca antiinflamator preventiv!!!nu doar pt stari febrile

Andrei Luca -15.12.2006

de o luna????????. Atunci inseamna ca nu ma panichez. Pupici sa treca mucisorii mai repede.
Si la multi ani pt aniversare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Multumim Sabina...da..de-o luna..am ajuns sa facem aerosoli cu hidrocortizon..poate poate scapam

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani si voua, Bogdana!

Ilinca, poza cu Manole lenevind linga patutul Sophiphicai este MORTALA.
De Sophiphi nu mai zic nimic, ca stii deja . Tunde-o ca sa fie iar arici pogonici . Oricum, mie mi se pare ca dintre titi bebelusii de la odisee, ea seamana cel mai bine cu mamica ei. Cit despre evaluarea cu ocazia vaccinului, stii tu mai bine (ca mi-ai explicat si mie) cit de mult merita sa o bagi in seama pe doctorita; da eu zic de data asta sa o crezi, ca a zis de bine asa ca ii dam dreptate. Sa treceti usor si fara febra si alte moftureli peste vaccin!

Monica, sper sa nu te fi suparat parerea mea. Oricum tu ai toate datele problemei si stii sa alegi ce e mai bine pentru voi.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci mult fetelor

ayla - pisigri are dreptate intr-un fel...totusi eu inteleg si dorinta de a afla ce si cum. dpinde f mult cat de mult o sa te streseze gandul ca ar putea fi ecva in neregula cu copilul. si un stres prelulngit iti poate face rau. eu zic sa faci ceea ce te ajuta sa stai cat mai linishtita. daca te sperie amnio prea rau atunci mai bine pas, daca te macina gandul "oare e bine?" atunci mai bine faci testul. daca sunt amandoua(ceea ce banuiesc eu) atunci alege raul cel mai mic. bafta sa iei decizia corecta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

â

pe noi ne-au tinut 2 saptamani mucusorii iar daca nu avea temperatura eu nu i-am dat antitermice ci doar mult ser fiziologic in nasuc in timpul zilei, batistuta doar de 2 ori pe zi(dim si seara) si de 2-3 ori/zi aerosoli

125ml eu zic ca este o masa ok pt un bb(adica atata cat este un
borcanel)
a mea manca 200-250ml in perioada de puseu dar acum am revenit la normal adica pe la 100ml de pireut

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Florinela, Aris va multumesc mult fetelor
Mai am cateva intrebari, daca sunteti dragute:
- la pireul de legume pot sa adaug lapte? Oare am mai mult succes cu el cu lapte?
- pireul acesta de legume se poate tine in frigider de pe o zi pe alta, sau mai bine il fac in fiecare zi?

Si ai mei se fac din cap pana la picioare de mancarica.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Sigur ca poti sa pui laptic, uneori chiar laptele face sa le placa mai mult bb-ilor
Eu fac pireul de legume si branzica pt 2 zile, impart in 2 portia jumate papa in ziua respectiva si cealalta jumatate a doua zi(pastrez la frigider)

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa zici, Pisigri?!
Asta cu asemanarea e un subiect care pe mine ma baga-n ceatza! De ex, doctoritza de familie si prietenele mele zic ca "e 100% taica'so"; asta ma indigneaza in sensul ca ar trebui sa fii orb sa nu observi ca buzele-s ale mele! Booon...altii (in general elevii si fostii mei elevi) spun ca seamana cu mine (si stiu ca nu zic sa ma linguseasca). Eu cateodata vad ca seamana cu mine cand eram bebelush, cateodata ma uit si parca mi se pare mai frumoasa ca toata familia si nu vad nicio asemanare cu nimeni Asa ca o concluzie eu vad gura mea, ochii lu' tac'so (desi cu genele mele), urechile mele si nasul mult mai frumos decat al nostru!! Arici-pogonici e dupa ce-i fac baie, a doua zi de-acum i se lasa freza, ca i-a mai crescut:)
Asa mi se pare si cand vad poze cu altii copii: de ex. la Alexandros a lui Aris mi se pare ca seamana incredibil de mult cu amandoi(desi Aris cu sotul nu seamana!); la Ana de Pisik la fel (desi la ea 80% e sotzul), baietelul Ginei e identic cu sotzul; al lui Petra.Tudor mi se pare ca tot e maica-sa...dar ma gandesc ca sunt si unii carora li se pare altfel, nu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am uitat sa va atrag atentia ca am schimbat semnatura!
Anamariame, special pt. tine am pus poze unde sa se vada si cizmulitele, numa ca nu prea a iesit culoarea asa cum sunt in realitate.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

La multi ani draguta scorpioanca , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de micuta ta printesuca.
Cizmultitele sunt tare frumoase sa le stapanesti sanatoasa , apropo nu ne faci si tu o poza la colectia de cizmulite ?
Voiam sa-ti mai zic ceva am observat ca Sophiphi are nuanta ochilor identica cu cea a Nataliei ,cel putin asa par in poze cum este ?
http://family.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Alina iti multumesc mult . Azi am sa incerc cu laptic sper sa le placa mai mult la puiuti.
Fug sa fac supita de legume ca acum se trezesc copii si nu sunt gata.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput