Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Azi am fost si noi la pediatru.
Prima gafa a mea...am infofolit fata prea mult si cand am dezbracat-o acolo avea numai bubite pe ea.Nu-mi dau seama cand este suficient de imbracata, nici in casa nu stiu cum s-o tin...am mai auzit varianta ca tre sa aiba un rand de haine in plus fata de mine..pe drak..dc eu ma invelesc cu o pilota, ei ai pun doua??

Mi-a cantarit-o si nu mi-a venit sa cred, luni am iesit din spital cu 2.300 iar azi avea 2.650, da totusi m-i se pare prea mult 350gr in 4 zile...cred ca difera cantarele.
In schimb toate sunt bune
Acum, am niste probleme , si nu prea stiu dc sa fac cum zice ea sau nu:
1. sa-i dau vigantol incepand cu luna a 2-a, (da eu am iesit din mater cu vigantolul)
2. sa-i dau 6 mese/zi la interval de 2ore jum, iar noaptea doar una pe la 3jum-4...in rest ceai(baby calm)
3. s-o limpezesc la baie cu ceai de musetel(ala mai este limpezit????)
4.Mi-a zis sa iau Brocriptin ca sa intrerup lactatia, ca fata oricum nu mananca.La concluzia asta am ajuns eu dupa ce am tinut-o la san de nenumarate ori...nu trage suficient de tare si se plictiseste ff repede, si tot moarta de foame este!

Am zis ca mai astept ceva timp, o sa-mi impun sa beau apa mai multa, si toate cele, poate mi-o veni si mie laptaria, ca nu as vrea sa renunt asa usor.
5.sa-i dau sab-simplex cate 2-3 pic innainte de fiecare masa (asta-i buna, da parca nu corespund picaturile)

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Am vazut mesajul Marianei si vreau sa spun si eu:

mi se pare cam idioata pediatra, cum sa nu hranesti copilul si sa-i dai ceai?, de ce sa intrerupi lactatia cand Maya de laptele tau are cea mai mare nevoie?
0. De infofolit, nu e bine sa se supraincalzeasca, si Ianis facuse bubite de la caldura din masina. Imbrac-o ca pe tine (ex. pulover, geaca) + un body pe dedesupt, si poti sa mai iei o paturica in caz ca e frig.
1. Eu Vigantholul i-am dat dupa 10 zile
2. 6 mese pe zi mananca Ianis acum la 6 luni! In prima saptamana de viata statea numai la titi, iar dupa aceea cand s-a reglat programul papa la 2 ore dupa titi si 3 ore dupa biberon (era cam puturos si nu golea tot sanul, adormea la san si trebuia eu sa ma mulg). Iar noaptea manca la fiecare ora la inceput si dupa aceea din 2 in 2 ore, dupa care a trecut la intervale de 3 ore si tot asa. Cum sa tii fata nemancata??, mai ales acum cand ea inca nu face distictia intre zi si noapte? In cel mai rau caz, daca zici tu ca nu se satura si daca observi ca nu ia in greutate, poti sa-i introduci maxim 2 biberoane de lapte praf pe zi, dupa care sa reduci la 1/zi, dupa care cand vine la tine lapte mult il scoti complet.
3. Si mie imi adusese maica-mea o punga cu tot felul de ceaiuri (de musetel, de galbenele, de coaja de stejar si nu mai stiu ce), dar ea turna direct in cadita unde ii faceam baie, de clatit il clateam cu apa curata.
4. In nici un caz nu intrerupe alaptarea! Sa stii ca ea trage mai mult decat ti se pare tie, in plus cat este foarte mica este normal sa manance foarte des, pana se regleaza si stomacelul si programul. Foarte mult ajuta o pompa electrica la desfundarea canalelor si la alungirea sfarcurilor. In plus bea ceai de chimen si anason si in general foarte multe lichide, papa bine - la mine am observat ca cel mai mult lapte produceau carnea, pepenele si berea fara alcool -, dormi suficient si in timpul zilei, nu face munci grele, fara efort fizic sustinut. A! foarte important, si starea psihica e un factor, nu lasa pe nimeni sa te supere si gandeste-te ca sanatatea Mayutei e mai presus de toate.

si mult curaj, in curand va fi totul mai usor

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

LA MULTI ANI sarbatoritzilor zilei: Timi cea blondutza, Maria bb mult dorit de Maya, Ariana care deja face la olitza, #913;#955;#949;#958;#940;#957;#948;#959;#962;-Vitamina, baietel fara nume de Bombonique! La multi ani si scoarpioancelor-mamici Ilinca si Magdyi

Fetelor, tre' sa ma laud: incap intr-o pereche de blugi! Cu talie joasa-joasa, ma strang, imi erau largutzi inainte de sarcina, dar e un inceput!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

la multi nai la toti bebeii si toate mamicile de luan asta, zilele astea, DUMITRELE si DUMITREII!!!

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata si La multi ani!, celor ce-si aniverseaza onomastica si ziua de nastere!
Petra multumim Michael Duglas al lui mami doarme (blond, ochi albastri, gropita in barba si fruntea inalta), prima data chiar sotul meu a zis ca seamna, apoi tati lui Bogdanel si inca doi cunoscuti au vazut asemanarea.
Am reusit sa mai descarc ceva poze din aparat si uite ce bine ne simtim la mamie si tataie.
http://family.webshots.com/album/575242420MeHPjE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neataaaaa
E ziua mea!!!! si dau de baut macar virtual. uf, ce vreme....daca era frumos dadeam pe bune de baut

recuperez si revim. gshca

25 martie 2009

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Citat:

asaaaa...am terminat

va multumesc mult tuturor pt urarile de ziua mea si de ziua piticului

ana-maria - pai virtual...orice iti doreste sufletelul. poate o tequila sau un mohito??? ce zici?

io mor de sooomn. nu stiu ce ati patit voi cu ora asta de iarna dar la mine a fost horror. piciul a adormit la 8 aseara si la 5.45 cine era in picioare???el ca eu nu vedeam nici macar unde sunt. afara era beznaaaa si el s-a trezit...frateee. acum doarme deja de juma de orace ma fac ce ma fac??? eu nu sunt matinala deloc. a fost prima noapte in car nu l-am mai luat cu mine in pat si uite ca nu a fost bine...dar nici in patul mare nu mai am curaj sa il iau

25 martie 2009

Si noi ne trezim acum la 6jumate dar si cu 2 treziri peste noapte ,este tare matinala iar eu rar pot dormi ziua

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

piticul meu este pe prima pagina pe un site de fotografie
http://badorgood.com/

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79Am reusit sa mai descarc ceva poze din aparat si uite ce bine ne simtim la mamie si tataie.
http://family.webshots.com/album/575242420MeHPjE

Ce scumpic este , motatul blond

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:

piticul meu este pe prima pagina pe un site de fotografie
http://badorgood.com/

25 martie 2009

Woe super, fotogenic bebe poate castiga

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor

Fetelor am facut azi branzica calcica din 500 ml lapte si 4 tablete de calciu lactic si mi-a iesit destul de multa. Am amestecat-o pe toata cu 2 mere coapte si era mai multa branza decat mere. Trebuia sa pun mai putina? Cam care e proportia de branza / fruct?

Noi suntem bine in general, ne chinuim cu mancarica, cu Bogdan mai mult decat cu Bianca.
Parca nu le place sa manance cu lingurita, tot vor sa suga.

Si copii mei ma trezesc din ora in ora noaptea, cand unul cand altul. Ziua nu sunt asa mancaciosi.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor

Fetelor am facut azi branzica calcica din 500 ml lapte si 4 tablete de calciu lactic si mi-a iesit destul de multa. Am amestecat-o pe toata cu 2 mere coapte si era mai multa branza decat mere. Trebuia sa pun mai putina? Cam care e proportia de branza / fruct?

Noi suntem bine in general, ne chinuim cu mancarica, cu Bogdan mai mult decat cu Bianca.
Parca nu le place sa manance cu lingurita, tot vor sa suga.

Si copii mei ma trezesc din ora in ora noaptea, cand unul cand altul. Ziua nu sunt asa mancaciosi.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

La un mar copt (potrivit), 3 lingurite branzica(restul pastrezi pentru maine)+2 lingurite cereale(fulgi de orez, sau daca nu folosesti fulgi o lingurita orez fiert)si pasezi.

Mergi la inceput