Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*
Raspunsuri - Pagina 17
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 neataaaaaE ziua mea!!!! si dau de baut macar virtual. uf, ce vreme....daca era frumos dadeam pe bune de baut gshca 25 martie 2009 |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
va servesc si eu cu o felie..de tort..cat mai este...
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
asaaaa...am terminat
va multumesc mult tuturor pt urarile de ziua mea si de ziua piticului
ana-maria - pai virtual...orice iti doreste sufletelul. poate o tequila sau un mohito??? ce zici?
io mor de sooomn. nu stiu ce ati patit voi cu ora asta de iarna dar la mine a fost horror. piciul a adormit la 8 aseara si la 5.45 cine era in picioare???el ca eu nu vedeam nici macar unde sunt. afara era beznaaaa si el s-a trezit...frateee
. acum doarme deja de juma de ora
ce ma fac ce ma fac??? eu nu sunt matinala deloc. a fost prima noapte in car nu l-am mai luat cu mine in pat si uite ca nu a fost bine...dar nici in patul mare nu mai am curaj sa il iau
25 martie 2009
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Aris 
LA MULTI ANI! Ilinca, Saby, Magdyi
Sa fiti sanatoase si sa va creasca bebelusii mari si frumosi! 
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
dannnah spune:
Neatza!
Aris - la multi ani si multa fericire!
Ayla - multumesc pentru ajutor cu link-ul!
Eu caut pe net idei despre cum sa decorez camera copilului...e facuta pe jumatate, e zugravita, am pus tapet cu Winnie, avem perdeluta cu floricele, lampa colorata...dar vreau niste idei de tablouri, sau colaje, sau ceva chestii atarnatoare pe la geam - ca sa se vada de afara ca e camera ei!![]()
...ce fac eu in loc sa calc stiva de rufe![]()
Si apropo de Craciun...si eu numai asta am in cap! Primul Craciun in trei, trebuie sa fie ceva deosebit! Vreau sa fie multe multe luminite. Inca ma gandesc daca sa-l imbracam pe cumnat in Mos sau nu are rost, Mara fiind prea mica...Merita pentru poze!![]()
...ce fac eu in loc sa calc stiva de rufe![]()
Mara se simte mai bine, azi dimineata a avut 38.1, inca nu da niciun semn de raceala. La pranz mergem la doctor.
Bebelusa Mara 23 martie 2009
saby spune:
LA MULTI ANI ARIS
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. In alta ordine de idei: este puseu de 6 luni? M-a terminat Phiphi de 3 nopti, de la 12 la 5 dimineatza ma trezeste pentru halit de 5 ori si apoi are chef de distractie!!! Culmea ca ziua pot trece pana la 5 ore fara sa dea semne de foame (cand se apropie 5 ore si vad ca tace o pun io la tzitzi sa-i amintesc ca-i e foame:))) dar noaptea zici ca e Flamanzila, nu pricep mecanismu' si pace!!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Da, e un puseu de 6 luni. Ianis m-a tampit 3 saptamani, timp in care se trezea de 4 ori pe noapte sa manance

Incepusem sa-mi fac griji ca de cand cu diversificarea legume+fructe+cereale nu se mai satura baiatul in timpul zilei si de aceea se trezeste noaptea
Chiar ii spuneam lui tac-su: un puseu tine cateva zile - o saptamana, da asa de o luna cat puseu sa aiba? Acum vad ca si-a revenit, papa seara cand ma duc eu la culcare pe la 12 si dimineata pe la 7. E adevarat ca s-a lungit, nu mai incape sa-l tin in brate cand eu stau jos, se propteste in picioare si n-are stare sa stea in brate, sa-l mai alint si eu...Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
pisigri spune:
La multi ani si de la noi Aris!
Abia astept sa ne povestesti ce cadouri ai primit
...cu poze, fireste ! ![]()
Si aici e urit, da nu-mi pasa, ca oricum cica tre sa stam in casa.
Eu cica tratez copila de infectie urinara (sustin ca NU ARE), ea mi-a trecut printr-o rubeola (asta explica febra de la inceputul saptaminii) acum a scapat si de eruptie in sfirsit, ca ea nu a avut bubite niciodata si mi se facea rau cind vedeam cum arata burtica... Mai avem 2 zile de antibiotic, o saptamina de biotics asociat (macar asta ii place...supa de bacterii, cum ii zice tas-su) si peste 2-3 zile putem scoate si noi nasul din casa.
Da sa ma ia mama naibii daca mai car copilul la policlinici si spitale numai pentru consult. Vorba pediatrului care mi-a scos-o din belea pina la urma, bine ca nu a adunat ceva mai grav decit rubeola asta, la cit am frecat-o pe la medici in ultima vreme.
Ma tot tineam sa o rog pe Florinela (daca o citi cind mai intra) sa imi aminteasca si mie ce are voie sa pape Victoras si ce nu, si de ce nu...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)