Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

AYLA, DANNAH vasi fug la somnic! Va pup pe toate!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

M-am linistit cand am vazut ca doarme bine si nu mai are febra. Din contra, e chiar rece! Sotul e fericit ca il primim cu noi in camera pana la urma!
Pai link-ul este: picasaweb.com/danadimara si as dori sa se numeasca "Album Mara".
Saru'mana!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Album Mara

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

AYLA, DANNAH vasi fug la somnic! Va pup pe toate!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Shasa

Tufetele, deja intru in panica.

ASTA este Biopsia placentara, CVS. Spuneti-mi ca sunt nebuna si sa-mi dau doua palme.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

dannnah ce frumosi sunteti!

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Ariana,Sophia Diana,Ana Katherina

Ariana Maria, Timeea Alexandra, Maria , Alexandros Luca, baietel, bebe de Bombonique

Ilinca ,Magdyi ,Aris26

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Mario-Andrei, Maria Casia,Sarah,Ana-Maria

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica DD sa va aiba in paza.Eu nu ma pricep la cifrele din analize...sper din tot sufletul ca totul sa fie ok.

dannnah ce ochii frumosi si nu numai.

Noi suntem tot mucoasa ...se mai ineaca cu eidimineata in special ,fara febra sau alte minuni.
Balim la greu ,,,din nou...au coborat destul de mult dintii de sus.

Dyana asa a facut si Isabella sambata spre duminica

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monica, in primul rind multa sanatate juniorilor si lui Alex!

In aldoilea rind, tu ai spus ca vrei sa pastrezi sarcina asta. Sau mai bine zis ca nu ti-ai pus problema sa o intrerupi.
De ce atunci sa faci biopsia?
Cunoscind detaliile pe care le-ai dat pe forum legate de tratamente etc in prima luna, eu nu as face nici amniocenteza nici biopsia de vilozitati corionice. Am citit si eu destule despre manoperele astea si nu mi se par asa benigne si inofensive cum se vede pe net. In plus, ambele se asociaza unui risc de avort destul de ridicat din punctul meu de vedere; poate 3% pentru medici este un procent (mic), pentru o mama (pentru mine) ar fi criminal sa stiu ca analiza asta pe care am vrut eu musai sa o fac a dus la intreruperea sarcinii. Asa privesc lucrurile azi, ca o am pe Ilinca; acum citiva ani am facut o intrerupere de sarcina fara sa clipesc si fara cel mai mic stress emotional; abia azi pling pt atunci.

Stiu ca esti patita, stiu ca e un moment prost si ca e o sarcina nplanificata, dar daca ai decis sa o lasi sa evolueze, las-o sa faca asta in liniste. Parerea mea, care nu e menita sa te supere...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza
La multi ani Aris, La multi ani Ilinca pentru ieri..si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, si celor ce-si serbeaza onomastica

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neataaaaa
E ziua mea!!!! si dau de baut macar virtual. uf, ce vreme....daca era frumos dadeam pe bune de baut

recuperez si revim. gshca

25 martie 2009

Mergi la inceput