Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Pisik, fa-i teste de alergie, se fac intre 0 si 4 ani teste de sange, si eu intentionez sa-i fac Luanei sa nu patesc vreo belea cu ea, mai bine sa stiu dinainte de ce anume sa o feresc.
Multumim
de urari, si ma bucur ca va place inca hipopotamul roz.
Luana e inca topita dupa Ruf al ei, si orice ii iau tot numai cu ala e peste tot.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Azi i-am dat Anei un biscuit in manuta si l-a faramitat pe tot. Sa faca soacra-mea infarct cand a vazut-o Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
PISIK ai mare grija cu biscuitii. Si eu m-as panica! Desi nu sunt soacra. Eu am patit una urata cu Iri cand avea un anisor. I-am dat o bucatica de paine si el a tot morfolit la ea pana a reusit sa rupa o bucatica mica. Si s-a inecat, nu mai putea respira se facuse la fata vinetiu si doar icnea cand incerca sa traga aer. Si cum eu nu mai stiam de nici o metoda de scos dumicatu' din gat iar de cea a lui DODO nu auzisem, l-am apucat de la susori si am inceput sa il zgaltai. Dar l-am scuturat biiiiine de tot. Si a sarit dumicatelul din gat si el a inceput sa planga cu urlete. Iar eu il pupam si plangeam de fericire spunandu-i plangi puiul lui mami, plangi! Niciodata nu m-am bucurat ca atunci sa il aud plangand. A fost o situatie ingrozitoare si desi nu vreau sa mi-o amintesc o fac fiindca poate va va fi de folos la un moment dat tie sau altor fete desi sper sa nu aveti nevoie

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
dannnah spune:
N-am somn!
Vreau sa va arat si eu poze cu Mara si mi-am facut cont pe picasaweb, am uploadat pozele. Buuuuunnn.... apoi mi-am prins urechile! Cum faceti voi sa apara linkul in postarile voastre pe forum? Si cum faceti ca sa le denumiti?![]()
![]()
![]()
Bebelusa Mara 23 martie 2009
shasa spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Banuiesc ca o sa fiu ca de obicei pe langa subiect Domnisoara A a facut angina si nu una banala ca s-a lasat cu vomitat toata masa de pranz (e prima oara cand vomita - mi-am facut norma pt 5 copii cu frati-su), 39,7 temperatura cu antibiotic. Ma rog , acum e nitel mai bine ca de joi ne distram asa, dar tot mai atinge cate un 38 intre dozele de paracetamol. Doctorul mi-a rec ca pana luni sa opresc total diversificarea si sa-i dau doar sa suga ca stomacelul e perturbat de antibiotice si risc sa-mi vomite iar daca-i dau mancare. Oricum are nevoie si de o buna hidratare, asa ca laptele ii pica la tanc....V-ati prins ca eu inca mai alaptez si o sa o fac atat cat se va putea(pe Alex l-am alaptat pana la 15 luni).Programul nostru: -dimineata pe la 6 sau 7 suge -pranzul:150g legume si 100 iaurt -gustarea:150g fructe si 200 ml de lapte de-al meu din biberon (cand nu e la cresa suge) -cina:150 g legume amestecate cu ceva cereale -inainte de somn iarasi suge Ca la un mom dat intrebati despre alaptarea pe termen lung ...Pt mine a fost un lucru care s-a reglat natural...Am procedat cu Alex, asa cum procedez cu Anastasia. Numai lapte de la mine pana la 10 luni cand am inceput sa-i dau dimineata pe langa supt si putin lapte de crestere cu cereale (e lapte de vaca adaptat copiilor intre 10 luni si 3 ani) sau sa-i dau putin lapte din asta din canuta cu cioc si asa el s-a obisnuit cu canuta.De atunci a suspt doar seara si dimineata pana la un an si 3 luni si productia s-a reglat ca n-am avut niciodata pb cu bluze patate sau mai stiu eu ce. Nu mi-o luati in nume de rau, dar mie mi se pare fff devreme pusul pe olita la varsta asta...Nu intru acum in "teorii" ca fiecare mamica decide ce e mai bine pentru copilul ei, dar ei abia se tin in fundulet, nici nu au un foarte bune echilibru ca sa nu mai vb ca habar nu au cand le vine sa faca...E doar parerea mea personala si experienta colegei mele de birou care a incercat sa faca asta cu copilul ei cel mare la 11 luni si rezultatul a fost un blocaj ca nu a mai vrut sa faca deloc si totul s-a sfarsit la spital... ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Daca ia antibiotic ai incercat sa ii dai si un probiotic? Stiu ca antibioticul distruge flora intestinala si de aici varsaturile, si poate face si diaree.
Cat despre pusul pe olita sunt total de acord cu tine. Este mult prea devreme. Eu pe ceilalti i-am pus abia pe la un an jumatate. Nu stiu daca a fost prea tarziu din punctul de vedere al altora dar eu atunci i-am simtit pregatiti.
Si parca se vorbea de spalatul pe dinti. Eu nu i-am spalat pe dinti asa de devreme
Sper sa nu ma considerati mare sfatoasa sau ca ma dau cocos cum ca as sti prea multe. V-am impartasit putin din experienta mea si fiecare extrage de aici ce vrea sau ma ignora
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui dannnah N-am somn! ![]() Vreau sa va arat si eu poze cu Mara si mi-am facut cont pe picasaweb, am uploadat pozele. Buuuuunnn.... apoi mi-am prins urechile! Cum faceti voi sa apara linkul in postarile voastre pe forum? Si cum faceti ca sa le denumiti? Bebelusa Mara 23 martie 2009 |
Ne intretinem amandoua? daca avem ghiocici cu febra? Pai copiezi adresa si o treci aici, spui ce vrei sa scrie si iti fac eu tot.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
shasa spune:
| citat din mesajul lui pisigri Imi amintesc ca acum vreo 3 ani scriam indirjita la un topic ca pe mine mama m-a pus pe olita incepind cu virsta de 6 luni si n-am murit din asta, si ca e chestie de comoditate a parintilor sa isi lase odrasla in pampersi pina la 4 ani....Na ca am citit mai multe si mai ales stiu pe pielea mea cam ce poate face un copil de 6-7 luni... Asa ca eu nu intentionez sa o pun pe olita decit cind va fi destul de mare sa se poata cere singura. Am citit si teoriile cu elimination communication dar nu cred ca ni se potrivesc, am citit si chestia cu pusul pe olita de pe acum in momentele in care stii sigur ca va face ceva (de ex la noi pipi la trezire) dar consider ca nici asta nu ni se potriveste. Desi costisitor (oricum nu cred ca daca pui bebe la 6 luni pe olita poti sa renunti la pampers in secunda 2), prefer sa astept sa "ne intelegem", sa stie ce e aia pipi si caca, sa fie cit de cit constienta de propriile senzatii si sa fie capabila sa le anticipeze cit de cit. Plus ca la noi mai e o chestie, daca o intrerup cind e pe cale sa creeze ceva (si asta inseamna absolut orice forma de distragere a atentiei), nu mai face. Si nu as vrea din prea mult zel sa dau in alte belele sau sa faca asociatii gresite intre olita si functia ei... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

Ai spus-o mult mai bine ca mine
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata! ![]() Noi suntem bolnaviori. Azi-noapte am mers cu Luana la urgenta, pt ca facuse febra 39.2, tusea incontinuu si nu respira. M-am speriat. Prima boala e mai cumplita decat speram cu un prematur. Am dormit tot in reprize mici, ca sa o supraveghez daca respira. Sunt terminata de oboseala, ca se aduna si starea mea de somnolenta in sarcina. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
dannnah spune:
M-am linistit cand am vazut ca doarme bine si nu mai are febra. Din contra, e chiar rece! Sotul e fericit ca il primim cu noi in camera pana la urma!![]()
Pai link-ul este: picasaweb.com/danadimara si as dori sa se numeasca "Album Mara".
Saru'mana!
Bebelusa Mara 23 martie 2009
shasa spune:
Urez si eu LA MULTI ANI ALEXANDROS SI LA MULTI ANI ARIS. Ha!! ca v-am prins la miez de noapte

sa va pot ura amandurora
Si la multi ani si tie ILINCA

Acum 5 min. am ajuns la urarile Georgianei ca mai uit si eu
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born