Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bravo Mariana pentru alaptat. Ma bucur ca nu te=ai suparat pe noi ca am sarit ca niste closti in capul tau. Dar te rog sa ne intelegi disperarea. (cel putin in dreptul meu). Acu ce sa zic, Raru cand avea colici (Multumesc lui Dumnezeu ca au tin doar pana la 3 luni) urla si cu nimic nu ii trecea adica nici cu tzatza nici cu bibe nici cu nika. Dar pt a il mai potoli il lasam sa suga sau mai b ine zis sa stea cu tzatza in gura a la long. Cel mai mult a stat cred ca 2 ore. Atunci a fost varful perioadei de colici , adica pe la 8 sapt. Apoi treptat pana la 3 luni a fost mai usor dar destul de groaznic, daca intelegi ce vreau sa spun. Ceea ce vroiam sa subliniez e faptul ca Maiuta cand incepe a plange , desi e sanul tau, poate plange de burta nu neaparat de foame. Ori daca tu ii dai imediat bibe cu laptic cald si o incalzeste la burtica se potoleste si adoarme linistita.
Asa cum a spus si Monica esti fortata de imprejurari sa incerci toate metodele dar cand le epuizezi te rogi ca perioada colicilor sa se sfarseasca mai repede.

Inca ceva, in Braila, pe la farmacii se gasesc preparate anticolici, sunt niste siropuri facute in farmacii si care au efect mai repede decat vestitele siropuri cunoscute pe piata. Ma gandesc ca poate ar fi bine sa incerci? Eu facusem colectie de toate preparatele )doar Espumisan si Infacol nu am avut) .

Mult succes si lapte din abundenta.

Petr, multumesc. Vom studia problema. Deocamdata nu avem dinti, dar sa ne pregatim, nu?
Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Am recuperat cu cititul din urma cat am putut, ma tot minunez cat de diferite sunt etapele de dezvoltare ale bebelusilor nascuti in aceeasi perioada! Am citit ca unii au peste 4 dintisori, unii merg in patru labe prin casa...wow! Eu nu vad apropiindu-se prea curand etapa asta...Mara nu sta inca bine nici in fundulet. Ma gandesc ca daca s-ar deplasa in 4 labe ar face-o intai prin patut.
Sunt ingrijorata, Mara are de 2 zile febra, noaptea a avut cel mai mult 39.1 in fundulet. Arde saracuta, are privirea tulbure, are somnolenta...dar tot mai gaseste loc pentru un zambet, draga de ea! Am vb cu pediatrul si mi-a spus sa-i dau paracetamol si un antibiotic, Ospexin, ca sa prevenim o infectie. Sunt ingrijorata pentru ca nu stiu ce are, de la ce a aparut febra asta. Si l-am simtit si pe pediatru destul de intrigat pentru ca nu are niciun alt simptom! Nu ii curge nasul, mananca cu pofta deci nu o doare gatul, nu tuseste, nu a intrat in contact cu alti copii bolnavi, de la dinti nu poate fi febra chiar asa de mare....au mai ramas urechile, dar ar trebui sa o doara daca o apas usor. Ma gandesc ca febra asta precede poate o raceala, dar cand se declanseaza atunci? Maine e a treia zi. Febra scade dupa ce ii dau paracetamol, dar reapare dupa cateva ore.
Maine merg la doctor cu ea, daca trebuie o sa mergem la urgente la noapte. Oricum de 2 nopti abia daca dorm, se foieste si scanceste in somn toata noaptea. Ii mai dau ceai dar niciodata nu prea i-a placut...Cred ca azi o iau cu mine in pat, il exilez pe sotul meu in sufragerie pe canapea!
Am vazut ca mai sunt bebei bolnaviori, o fi perioada cu timpul asta inselator? Saracutii de ei, cat de greu trebuie sa le fie..Cand avea Mara colici si imi era mila de ea, mi-a spus cineva cu copii:" asta nu e nimic, sa vezi cand e racit si nu-ti doarme toata noaptea!"...
Noapte buna si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Floric: NENEDENT-BABY - 26 lei, din Sensiblu. Este nemteasca.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Acum am vazut ce am scris. Ce sa fac, neuronul gravid, abia isi revenise si s-a prostit de tot.
Nenedent (nu Dentinox, ca ala e pt durerile de gingii) avem si noi, cu pasta de dinti. Dar nu o folosim prea des, in schimb periuta da.
Si ce am luat este cea din poza, de la primii pasi de la Remedia. Si set de periute tot primii pasi din remedia am luat la 5 lei. Cum este cea pt etapa 1 de ros, ca sa ajute dintisorii sa sparga gingia. Daca nu stiti caut poza.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

dannnah pt febra peste 39 se da alternativ la 4 ore, supozitor, o data paracetamol, o data novocalmin, pana scade febra, apoi la 6-8 ore novocalmin. Eu asa i-am dat azi la Luana. Sper sa nu mai faca febra la noapte.
O fi vreo viroza de sezon, ca a inceput sezonul.
Insanatosire grabnica Marei!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Dannah, multa sanatate! Nu stiu ce sa-ti spun, am tras si noi o raceala, i-am dat Osciloccocin (am dizolvat in apa 1/2 tub) si Paracetamol supozitor. La noi muculetii au fost problema.

Daca are pofta de mancare, e de bine

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Timeea Alexandra , Maria , Ariana Maria , Alexandros Luca
LA MULTI ANI ILINCA !!!!!
Noi in seara asta am ajuns acasa,nu puteam rata da urez LMA, am fost la socri la Dragasani suntem cam obositi pt. ca pisicuta mea nu ne prea lasa sa dormim noaptea, sper ca de la dinti si de la nasucul care tot infundat e de vreo saptamana, maine o sun pe doctora sa vedem poate ne da ceva sa treca mai repede mucisorii
Pupam fetele , ma bag la somn, poate reusesc sa dorm macar 2 ore legate .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu stiu ce sa ma fac, de cand am nascut sunt asa de impresionabila in legatura cu bebelusii incat trebuie sa evit orice stire neplacuta in legatura cu ei, altfel sunt varza; nu ma uit la stiri, fac tot posibilul sa ma tin departe de ele, dar uite ca tot ajung la mine, cum a fost cea cu caruciorul cu bebe de 6 luni peste care a trecut trenul (ati pus voi link). Stiam din start ca finalul e fericit si copilul scapa, dar cand am vazut filmuletul mi s-a facut rau, am izbucnit in plans, tot incercam sa ma pun in locul acelei mame si innebuneam. Acum ma bantuie asta cu copilasul mort la botez http://www.libertatea.ro/stire/botezul-l-a-ucis-261457.html , tot incerc sa nu ma mai gandesc, dar tot acolo-mi sta gandul, fara sa vreau ma imaginez in locul parintilor, imi fac singura rau...
Of, imediat are Sophiphi 6 luni, ar trebui sa ma gandesc numai la lucruri frumoase...Ca pana la urma imi va trebui psihoterapie daca ma las asa afectata de ceva ce nu pot controla si nu are legatura cu mine...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Bine zici "ceva ce nu pot controla si nu are legatura cu mine...
" Sa sti ca la fel patesc si eu si la varste mai avansate. Am vazut ieri sau parca alataieri o stire la tv despre un baietel de 13 ani ucis de un altul de 16. Si m-am pus in locul parintilor. Este infioratoare senzatia. M-am gandit involuntar....oare ce simt parintii? Baaaaar se increteste pielea pe mine. Sper ca la tine sa treaca, la mine s-a declansat acum 7 ani si inca nu mi-a trecut

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna fetele!

LA MULTI ANI! TIMEA ALEXANDRA, MARIA, ARIANA MARIA, VITAMINA al nostru iubit si simpatic si bb de Bombonique

LA MULTI ANI! ILINCA si MAGDY!!!!

PETRA, noi am renuntat la ideea cu Bucovina. Nu am gasit nimic la un pret decent si in plus ne-am gandit ca totusi e cam departe. Mi-am cam luat mainile de pe povestea asta, i-am lasat pe nasii nostri sa se ocupe. Parca vad ca pana la urma facem la noi in sufragerie
Eu astept sa vad ce vraji mai face sefa Novus

ADEE, ce draguta e jucaria voastra! Sa o stapaneasca sanatoasa Ariana

MONICA, multa multa sanatate Luanei si un mare pupic de la Ana. A, vreau demult sa iti spun ca Ana se linisteste din plans cand ii pun hipopotamul roz de la voi sa spuna "I love you" si sa rada

MARIANA, ce bine ca suge Mazarica. Chiar daca ii mai dai si bibe, e bine sa ii dai cat tzitzi poti. Spor mai departe! Ce dragute sunt pozele

Ce bine ca ati pus informatii documentate despre pusul la olita. Imi tot zambea din coltul camerei si nu am pus-o la olita mai mult de lene, dar acum chiar mai astept.

Eu sunt cam supi. Se pare ca Ana are alergie si chiar nu stiu la ce. I se inrosesc ochisorii, sub ei, se umfla si face si niste bubulite mici. Nu dureaza mult, e aleatoriu asa. Asta seara m-am intalnit cu un medic oftalmoglog (prietena de a noastra) si mi-a zis din prima ca e alergie, ceea ce mi-a spus si doctorita, dar atunci (acu vreo 3 saptamani), facuse si bubite pe fata si am zis ca sunt asociate. Acum nu mai are bubite. Va trebui sa urmaresc sa vad totusi de la ce. Noroc ca nu e f grav, sper sa nici nu devina.

Azi Ana a fost la prima petrecere de copii, la verisoara ei care a implinit 6 ani . A fost frumos, dar tare obositor pt ea. Multe fete noi, tipete de copii, am dat-o si in niste jucarii pe acolo, au luat-o multi in brate, s-a speriat rau cand s-a spart un balon mare, gen jumbo. Dar a fost tare sociabila si dulcica. O sa pun poze

Va pup ca fug la nani .

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karina26
Oli - nu ti-am luat-o inainte intentionat , este loc si pentru tine si pe oricare din fete.Va astept dragelor la o noua odisee.

Karina - mami de buburuza Bia

Nu pe mine, nu pe mine

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Hm... Shasa nu a aparut?!Sau vrei sa le faci maine surpriza fetelor pe zi?

Karina - mami de buburuza Bia

Am lipsit 2 zile din motive "tehnice" Nu am avut acces la pc

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput