Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Sa ne laudam si noi cu :Sedinta foto de azi fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mary, e adorabila papusica ta! Eu ma emotionez pana la lacrimi cand o vad!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florinela79
Poate nu sunt rinichii...ai nascut prin cezariana rahianestezie sau cu epidurala ?????????...poate fi si de la asta. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
da prin cezariana rahi-anestezie
dar parca nu ma doare coloana(oasele) ci sub coaste in partea de jos..off
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor
Sa-ti creasca mare (frumoasa sigur va fi, asa cum spuneai tu candva, "urata nu are cu cine sa semene" ) si sa invete de la voi tot ceea ce inseamna frumusete sufleteasca MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
Multumim mult pt urari si pt vorbele frumoase!Esti o drguta.
Ei, mi-au mai spus unii ca era frumoasa daca semana cu mine. Asa...daca seamana cu vecinu...ma consolez si eu.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui florinela79 http://family.webshots.com/album/575242420MeHPjE Victoras la plimbare prin parc. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Florinela, lesin, aveti moatze si par mai mare ca noi. Doamneeee, superb e! Dar nu zici ca nu-i fetita, si asa e el delicat si finut ca o fetita.
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Sotzu' tine minte ca ii placea olita asa de tare ca se plimba asezat pe ea prin casa (cam cum au copiii de azi masinutele alea de plastic fara motor de le imping cu picioarele). |
Noi avem olita tip scaunel (sau tron cui ii spune Clau ) dar cum zice Dodo, ii pica funduletul in ea.
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui novus dar deocamdata nu, pt ca se apuca sa o roada sigur Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Super!
Viata merge inainte...
Floric spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Din farmacie, eu din Remedia iau cele mai multe lucruri. Uite si cat costa. Asta ca sa nu va hazardati inutil la cine stie ce firme cu preturi... Mai avem la fel de la Dentinox, cu pasta de dinti inclusa in cutie. Pasta de dinti e pt bebelusi si nu trebuie clatita. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
Multumesc tare mult pentruf luminare. Pe principiul "altul moare si asa nu are|" voi cauta mai mult prin farmacii sa vad ce minunatii mai exista. Si vin la vb fiicei nasei mele care cand vede ceva pe la Rares (ea are 17 ani) o intreaba pe maica-sa Mama eu am avut asa ceva? Maine o sa o intreb daca ea a avut periuta d-asta smechera.
Sin in cave , pasta de dinti speciala banuiesc ca tot din farmacii se cumpara?
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
PetraTudor spune:
Florinela , chiar ma gandeam la voi zilele trecute. Victoras este ataaaaat de scump , i-am aratat si sotului pozele, ca tot gasise el asemanare intre pustiul vostru si hollywood
Ma rog pentru voi sa treceti peste tot greul de acum.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Floric
Multumesc tare mult pentruf luminare. Pe principiul "altul moare si asa nu are|" voi cauta mai mult prin farmacii sa vad ce minunatii mai exista. Si vin la vb fiicei nasei mele care cand vede ceva pe la Rares (ea are 17 ani) o intreaba pe maica-sa Mama eu am avut asa ceva? Maine o sa o intreb daca ea a avut periuta d-asta smechera. Si inca ceva, pasta de dinti speciala banuiesc ca tot din farmacii se cumpara? Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami |
Floric, pasta este in cutiuta alaturi de periuta, cel putin la ceea ce am luat eu. Ma uit pe cutie si revin sa-ti spun cum se cheama.
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Floric: NENEDENT-BABY - 26 lei, din Sensiblu. Este nemteasca.
(09.03.2009)