Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*
Raspunsuri - Pagina 12
florinela79 spune:
La multi ani! ILINCA si pe ntru ARIS, LA multi ani!, iti spun de astazi pentru ca nu pot intra zilnic...dupa noroc.
Sper ca veti sarbatori cu multa sampanie si bucurie!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Am uitat sa va arat noua achizitie a Arianei, de care este foarte incantata (mai apuc sa mai fac si eu ceva prin casa) http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/7Luni#5396286568907493858 Noapte buna. purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
Mami lui Alexandra (03.03.09)
florinela79 spune:
Petra si eu il pun pe Victoras pe olita...doar ca idee...cand ii vine il pun acolo dar cu pampesul pe el...deobicei ne vine de kk in timpul mesei si ridica funduletul ca nu poate face pe scaunel
Monnvas spune:
Ei, uite ca ma gasesc io Gica contra la faza cu olitza. Nu ai de unde sa stii ce vrea copilul daca nu incerci. Eu vreau sa il pun cat de curand ca sa se imprieteneasca cu obiectul. Face scandal? Bagam olita la naftalina si mai incercam peste o luna. Dar daca ii place si incepe sa faca, de ce sa nu-i dau sansa sa scape de Pampers mai devreme? Nu e o fericire sa stai toata ziua infofolit in plastice.
Sotzu' tine minte ca ii placea olita asa de tare ca se plimba asezat pe ea prin casa (cam cum au copiii de azi masinutele alea de plastic fara motor de le imping cu picioarele).
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ei, uite ca ma gasesc io Gica contra la faza cu olitza. Nu ai de unde sa stii ce vrea copilul daca nu incerci. Eu vreau sa il pun cat de curand ca sa se imprieteneasca cu obiectul. Face scandal? Bagam olita la naftalina si mai incercam peste o luna. Dar daca ii place si incepe sa faca, de ce sa nu-i dau sansa sa scape de Pampers mai devreme? Nu e o fericire sa stai toata ziua infofolit in plastice. Sotzu' tine minte ca ii placea olita asa de tare ca se plimba asezat pe ea prin casa (cam cum au copiii de azi masinutele alea de plastic fara motor de le imping cu picioarele). Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Monnvas, tare faza cu olita sotului !!!
si eu cred ca o sa i-o prezint mai devreme de 18 luni, dar deocamdata nu, pt ca se apuca sa o roada sigur
novus spune:
Timeea Alexandra , Maria , Ariana Maria , Alexandros Luca
Adee spune:
Timeea Alexandra , Maria , Ariana Maria , Alexandros Luca
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Ayla21 spune:
Timeea Alexandra bebe de Millie
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria, bebe de bebe_strumph
Alexandros Luca, bebe de Aris26
baietel, bebe de Bombonique
Ilinca M
Magdyi
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aris26 Simina - nu uita sa incerci FEONUL!!!! s-ar putea sa ai o surpriza placuta 25 martie 2009 |
Feonul ca si zgomot de fond face minuni.
Puiule, eu am luat azi din DM saculet cu samburi, se baga la microunde si se pune pe burtica. Eu am luat sa le pun pe piept la ai mei poate cedeaza tusea la noapte. Mi-e groaza ce urmeaza.
Clau a papat si el si eram mandri de burtica. Tocmai ce a vomitat tot. Dar a eliminat si mucozitati. Luana nu a vrut nimic la masa de seara doar putin laptic. Acum isi canta singura la buni in brate. Sper sa nu mai faca febra la noapte si sa nu mai faca pauze de respirat, ca ma sinucid.
Azi i-am luat o papusica din material, a fost tare incantata, are si suzeta, poate sa i-o bage in gurita. Suge si ea, apoi ii da si papusicii.
Intrebare: cine dintre voi a facut amniocenteza? Daca retin, din grupa noastra de ghiocei facuse cineva.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...