Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(90)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Sa ne laudam si noi cu :Sedinta foto de azi

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

OO Simina ce frumoasa este si este pletoasa ca Natalia.Colicii pe noi ne-au tinut pana la 4luni jumate iar singurul care ne-a ajutat a fost Infacol.Pt noi a fost foarte bun

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Sa ne laudam si noi cu :Sedinta foto de azi

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

OO Simina ce frumoasa este si este pletoasa ca Natalia.Colicii pe noi ne-au tinut pana la 4luni jumate iar singurul care ne-a ajutat a fost Infacol.Pt noi a fost foarte bun

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Vreau si eu sa-l iau.De unde???

fericita Maya Andreea

Mergi la inceput

Uite Simina:

http://www.infacol.go.ro/

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
SI INCA CEVA: GIGELICA, UNDE ESTI??????????????????? Nu ma provova sa fac si eu vreun desen, nu de alta da' nu stiu ce-mi iese

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Uite, PENTRU LUCIA!
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVE
LOVELOVELOVELOVELOV_LOVELOVELOVELOVELOV
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE_LOVE
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE_LOVE
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE_LOVE
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOV
LOVELOVE BONNE JOURNEE OVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVE .......LOVELOVELOVELOVELOVELLOVELOVELOVEL
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOV
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELO
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
_LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOV
LOVELOVELOVELOVELOVELOVEL
LOVELOVELOVELOVELOVE
_LOVELOVELOVEL
_LOVELOVEL
_LOVELO
LOVE

E bine Petra?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Multumesc, m-ai salvat de la a face vreo oribilitate

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

http://family.webshots.com/album/575242420MeHPjE
Victoras la plimbare prin parc.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Si inca ceva: cum procedam cu spalatul pe dinti? Ca am cumparat miraculoasa periuta cu pasta cu tot, dar inca nu am defacut cutia

Uite...asa
Desfa cutia (nu stiu ce cutie/periuta ai), vezi ce contine si testeaza impreuna cu Bogdanel. Macar seara spala-l pe dintisori.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mi-a placut ca ai inceput cu "desfa cutia"

Cat despre olita: e intr-adevar o chestie de noroc la inceput, dar incet-incet si cu rabdare eu zic ca va incepe sa asocieze "problema" cu olita, nu? Este clar ca va ramane in scutecele pentru pipi, dar este un prim pas spre ... maturizare . Eu vreau sa-l dau la scoala cand el va fi de gradinita, v-ati prins, nu?

Asadar, Monica, multumesc pentru link, esti atenta si saritoare ca de obicei!

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

[quote
Peste 3 zile avem 9 luni!!!

Sa-ti creasca mare (frumoasa sigur va fi, asa cum spuneai tu candva, "urata nu are cu cine sa semene" ) si sa invete de la voi tot ceea ce inseamna frumusete sufleteasca

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt cam suparata cred ca am ceva pb cu rinichii(nu sunt sigura pt ca nu am fost la dr). de ceva timp am o durere surda continua in spate unde se termina coastele in partea de jos.Efectiv nu pot sa dorm uneori,nu va mai zic ziua cum e ca o ridic si pe fetita
Stiu ca sunt off topic da ma plang si eu, cunoaste cineva un dr in domeniu bun?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Fetelor eu sunt cam suparata cred ca am ceva pb cu rinichii(nu sunt sigura pt ca nu am fost la dr). de ceva timp am o durere surda continua in spate unde se termina coastele in partea de jos.Efectiv nu pot sa dorm uneori,nu va mai zic ziua cum e ca o ridic si pe fetita
Stiu ca sunt off topic da ma plang si eu, cunoaste cineva un dr in domeniu bun?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Poate nu sunt rinichii...ai nascut prin cezariana rahianestezie sau cu epidurala ?????????...poate fi si de la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Fetelor, de cand incepem sa ne punem bebeii pe olita?

(09.03.2009)

PETRA, eu zic ca e prea devreme de olita ,atasez niste comentarii facute de un medic pediatru din Franta (ii citesc postarile si mi se par sfaturile fiarte pertinente )

Personal sunt anti-olita inainte de 18 luni. Abia in jurul varstei de un an jumate-doi, copilasii sunt capabili sa-si controleze sfincterele si sa inteleaga cum sta treaba cu olita si cam ce vrem de la ei. Pana atunci chiar daca stau pe olita sau fac pisi/caca pe olita nu inseamna mare lucru......evident parintii sunt mandri de "precocitatea" bebelasilor, dar copilul nu intelege absolut nimic din ce i se intampla.

Olita trebuie folosita de un copil capabil sa inteleaga de ce si cum......Facutul treburilor la olita este o etapa esentiala in ceea ce priveste autonomizarea copilului, independenta lui fata de mama......si ca orice etapa importanta din dezvoltare trebuie sa vina la timpul si momentul oportun.

Copilul pus la olita la varsta potrivita, cand e capabil sa-si controleze sfincterele si sa inteleaga, este mandru de realizarea lui, este un pas mare pentru el, un progres enorm (nu mai este bebelus, nu mai este dependent de mama pentru a urina si a defeca).

Pus inainte de vreme pe olita, face treburile reflex, dintr-o simpla coincidenta (adica odata in fundicul gol, e mai frigut si face pisi....sau cand da semne ca vrea caca, pus pe olita si.....face caca......dar el nu intelege nimic!)

In Romania din pacate este obiceiul asta de a pune copiii repede pe olita, mamicile sunt presate de mamele lor sau de "societate" (vecinele, colegele, chiar si de medici!!....).....Iar am io ce am cu Romania asta:))

Imi amintesc si acum ce zicea mama de cate un copil "din strainatate" venit la noi in vizita....."uite si handicapatii astia de copii din Germania inca la 2 ani si au scutec.....tu de la 6 luni faceai pe olita!":))

E ca si cand ai invata un copil de 2 ani sa repete ca pe o poezie ca 6 - 4 = 2, cand de fapt el nu intelege semnificatia cifrelor si operatiilor aritmetice!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput