parlament unicameral

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

Citat:
citat din mesajul lui dalia05

S-a spus aici ca UE va impune parlament bicameral in Romania. Asta intra in categoria zvonistica. Cum sa impuna UE organizarea statala a unei tari democrate membre?! Pai sa se impuna si renuntarea la monarhie atunci, nu? Toate statele membre sa fie republici sau mai stiu eu ce aberatie.

Nuuuu! Nici vorba ca va impune ceva U.E asta!!
Ei doar recomanda si taie fondurile daca are careva destul testosteron in el ca sa judece aplicabilitatea sau necesitatea de a adopta Romania anumite chestii recomandate de ei.

N'are rost sa te mai intreb ce inseamna in limba romana a recomanda. Vreau sa'mi spui insa in cazul in care o recomandare este in opinia ta obligatorie, ce mai este o Directiva UE.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ileana, ce bine ar fi.

in 2004 Basescu umbla peste tot cu Constitutia in mina... era foarte serios cind spunea ca o va tine sub perna

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12
Nuuuu! Nici vorba ca va impune ceva U.E asta!!
Ei doar recomanda si taie fondurile daca are careva destul testosteron in el ca sa judece aplicabilitatea sau necesitatea de a adopta Romania anumite chestii recomandate de ei.
De ce crezi tu ca se face acel parlament european? Ca sa ne mute pe noi de la umbra la soare? Nu-ti spune nimic cuvantul ”control”?
Nu ma refer neaparat la chestia cu bicameralul national desi zvonurile astea au o logica, daca luam in calcul intentia de a se regionaliza teritoriul Romaniei (pe care chiar Basescu a trambitat-o).
In plus, recomandarile U.E nu se adreseaza unor state precum cele monarhice, pentru ca maniera de comunicare cu acestea difera de tonul imperativ si atotstiutor cu care se adreseaza comunitatea europeana tarilor balcanice.

Repet pentru a nu-stiu-cata oara: radiatia antenelor dauneaza celulelor neuronale!
UE n-a recomandat niciodata, nimanui, cum sa-si organizeze legislativul!
UE n-a recomandat niciodata, nimanui, sa-si regionalizeze teritoriul.
UE n-are tonalitati imperative fata de balcani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Un articol despre numarul optim de parlamentari http://idei.fr/doc/wp/2008/representatives.pdf

Pentru Romania ies 349, scrie aici

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Marilena12, foarte urat din partea ta.
Nu stii sa pierzi. Arunci afirmatii nefondate, generezi un thread al discutiei, apoi vii si iti stergi toate postarile cand nu mai ai argumente. Asta se cheama lasitate. Urat, foarte urat.

Mergi la inceput