parlament unicameral
Raspunsuri - Pagina 18
sirimie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Eliza5
Sper ca nu incerci sa sugerezi ca parlamentarilor le-ar fi frica de Basescu. Nu de alta, dar o asemenea afirmatie ar intari ideea ca Basescu este despotic si egocentrist. Intr-o democratie autentica parlamentarilor NU ar trebui sa le fie frica de un presedinte, nu de alta, dar principiul separatiei puterilor in stat este unul care sta la BAZA oricarei democratii. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
nici nu le e frica, l-au suspendat o data
ca niste dusmani ai poporului ce se afla ca sint
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Guestus spune:
Da acum serios...voi aveti ceva de spus la sectia "de ce unicameral si de nu tricameral"? Da concret...ca de 18 pagini vad numai lozinci cu Basescu e chel si razbunator...om rau...ajungem ca in Togo...si alte baliverne de 2 bani. Cu ele nici tu nu ajungi departe si nu ajuta pe nimeni....
Un interlocutor inteligent te face si pe tine mai inteligent ceva ...se poate sau e prea mult?
Hai...curaj...putina logica cu minim de efort...ceva inteligent...nu iar comentarii infantile "jos ala.. sus ala"
Alizee spune:
Pai, Guestus, dovedeste-ti tu inteligenta si da o cautare pe gogu, apoi posteaza aici ce inseamna bi cameral si uni cameral.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Vedeti acum diferentele de anvergura intre Basescu si ceilalti? Unul stabileste agenda politica a Romaniei pe urmatorii zeci de ani ceilalti se mira ca'i calca istoria pe cap! |
Doamne, Xeno, cita naivitate si buna credinta poti sa ai, si cit de putin o merita el...
N-as vrea sa fiu in pielea ta cind te vei dezmetici.
Acum un an, la un topic similar, ai constatat, dezamagit, ca poza ta poate ilustra un anumit articol din Larousse. Ma tem ca acum nu faci decit sa "rezolvi" ilustratia unui altul, similar :(.
Mircea Dinescu (asa smucit cum e) catre Sever Voinescu (purtator de cuvint al candidatului Basescu), aseara, la "ora de foc", dupa ce amintisera de "Dilema", de relatia Basescu-Plesu, etc.: "Mi-am pierdut si eu stima de sine pentru ca l-am sustinut pe Basescu. Voinescule, si tu o sa treci prin asta!"
Triunghiul portocaliu *
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie inseamna ca referendumul este inutil dpdv al legilor, nu-i asa? |
Asa zic prietenii de la PSD...
http://www.romanialibera.ro/a168069/psd-ar-putea-accepta-ideea-unui-parlament-unicameral.html
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
loryi1974 spune:
Daca tto vorbiti de banii aruncati pe referendumul asta,ia sa ne gandim si la ala din 2007 ,parca ceva cu ssupendarea neconstitutionala
iileana spune:
Noi dam dovada de multa candoare incercind sa ne lamurim cu adevarat care fel de parlament ar fi mai potrivit. De parca ar interesa pe cineva o discutie serioasa. De parca de asta ar fi fost planuit referendumul. De parca referendumul asta chiar ar putea schimba ceva de pe o zi pe alta.
Reprezentantii organizatiilor non-guvernamentale spun ca doar presedintele poate convoca referendumul, insa in situatia actuala, Traian Basescu are un atu, in conditiile in care el, care a convocat referendumul, este si candidat la alegeri si, mai mult, el apare atat pe afisele de campanie pentru alegeri, cat si pe cele pentru referendum.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6378029-patru-ong-uri-cer-avocatului-poporului-sesizeze-curtea-constitutionala-legatura-organizarea-referendumului.htm
Eu incerc sa vad partea plina a paharului.
Cu cit e mai rau acum, cu atit va fi mai usor dupa.
Dl. Basescu are incontestabilul merit de a ne indica, precum hirtia de turnesol, punctele slabe ale Constitutiei. Ne arata unde ea scirtiie, unde e neclara, unde da posibilitatea derapajelor antidemocratice.
Dupa alegeri, (indiferent cine va cistiga!), se va deschide adunarea constituanta, si se va face o Constitutie cu cap si coada. Prin care Romania va deveni republica parlamentara, ca aproape toate tarile civilizate. Alta cale nu este. Ca doar nu sintem Uganda. :).
Triunghiul portocaliu *
dalia05 spune:
S-a spus aici ca UE va impune parlament bicameral in Romania. Asta intra in categoria zvonistica. Cum sa impuna UE organizarea statala a unei tari democrate membre?! Pai sa se impuna si renuntarea la monarhie atunci, nu? Toate statele membre sa fie republici sau mai stiu eu ce aberatie.