Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

AM ajuns si eu de la dr dupa stat 3 ore la usa pentru ca a avut 2 nasteri si fiind de garda nu putea lasa bietele mamici sa vina la mine.
Mai aveam un pic si plecam ca nu mai puteam sa stau locului atat.

Anca apropo de abia nasti, eu am patit-o cu o dra de pe acolo care m-a intrebat ce caut pe acolo, am venit sa ma internez sa nasc????

Mi-a dat dra sa iau asa:
- pentru fier Ferum Hausmann
- pentru carcei noapte - Magnasum ( eu asta inteleg pe reteta, ca nu l-am gasit)
- inca ceva nu stiu pentru ce - Oegestan (nu am gasit nimic scris de el pe net, normal ca nici pe asta nu l-am gasit)
- si in loc de Eleveit, Pregnavit (tot de negasit)

Acu eu ce fac??? Iau doar Fier? Azi nici nu am gasit foarte multe farmacii deschise, dar mai caut si daca nu gasesc o sun.

Is asa obosita dupa atata stat, si mai avem si invitatie la film la "Amintiri din epoca de aur", sper sa nu adorm acolo.

Oana 22+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Rebiana, ce surpriza
....sa ne spui daca te-ai gandit la un nume

Anca, la noi ramane fetita deocamdata, asa cum ne-a spus dr cand am facut 4D-ul pentru TT (Eva-Ioana). Spuneam ca-n general pot fi surprize. Cred ca dupa 20 de saptamani siguranta e de 100%.

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana pana la urma valorile analizelor de care te.ai speriat tu , se datorau lipsei de fier

ella, eu n.am avut chicco, cum am mai zis dar din ce.am vazut in jurul meu e un carucior bun, nu stiu pe nimeni sa fi avut probleme
oricum daca e sa cautam nod in papura, toate au ceva, la unele se blocheaza roata aiurea, la altele se uzeaza husa mai repede la altele nu se targe capota nu stiu cat....

babyangel, s.a schimbat caruciorul la rebiana? ma gandeam ca are baietel cum ziceai de surpriza:)

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana, da, de la lipsa de fier erau analizele proaste. Nu a zis ca sunt o problema foarte mare, doar ca trebuie sa le corectam.

Oana 22+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah ok rebiana, ma gandeam ca ai tot baietel:)

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

La mine saptamana aceasta a luat burtica amploare... se vede ca e mama pe la mine si-mi gateste . Luni, cand am mers sa-mi fac cerclajul, ma striga o infirmiera sa-mi dea fisa de internare si sa merg sa ma schimb si, dupa ce se uita banuitor la mine, imi spune: "Nu, nu pe dvs v-am chemat, ci o gravidutza!" (?!?!) Am zambit si i-am spus ca-s insarcinata in sapt 18 si m-a crezut dupa ce mi-a atins burtica si a simtit ca era tare si i-am spus pt ce venisem. Acu' sa merg la spital... mi-e teama ca m-ar opri sa nasc, vorba Oanei

Mami de Luca si18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Kossir,imi pare rau sa aud despre intimplarea cu catelusa! Ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine! Si eu as fi urmat sfatul medicului.

Briza marii si eu as opta pentru apartament de trei camere pentru ca spatiul este foarte important.

Vladimirescu felicitari pentru rezultatul la testul rapid!

La multi ani GabiHyla sa ai parte de un bebelus sanatos si frumos si sa fii mereu fericita alturi de el/ea si intreaga familie!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ah ok rebiana, ma gandeam ca ai tot baietel:)

Cine stie, Roxi! Stii ca intre timp am mai facut eco, ce-i drept 2D (ma rodea problema mea cu colul) si ambii doctori mi-au spus ca e fetita in proportie mare... dar nu cu siguranta doctoritei de la eco de TT. Asa ca... parca vezi ca-i cresc "margele"

Mami de Luca si18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Roxana, da, de la lipsa de fier erau analizele proaste. Nu a zis ca sunt o problema foarte mare, doar ca trebuie sa le corectam.

Oana 22+ Erick Nicholas

Bebe mic

La sarcina cu Luca si eu am avut probleme mari cu fierul... asa reiesea din analizele efectuate. Am luat supliment de fier si totul a fost ok... Urmeaza tratamentul si vei vedea ca va fi bine!

Mami de Luca si18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Denayra ai dreptate in legatura nodul in papoura la Chicco. Dacv e sa o luam asa la al Dariei s-au decolorat foarte putin husele de pe brate dar in rest e perfect!

Oanaiacovita si eu am fierul un pic la limita de jos. Luni repet analizele sa vedem daca s-a corectat din alimetatie. Cite picaturi de fier Haussman ti-au fost recomandate?

Delia, reduceri la piata...super dragut!

S-a discutat despre pretul diferit al ecografiilor morfofetale. La clinicile din Bucuresti am vazut ca este o diferentiere in functie de titlul medicului. Pentru conferentiar un pret, pentru profesor altul...

Merg si eu sa trimit un link cu poze recente pe adresa comuna a sclipiciosilor.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput