Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Uitasem.... Carmen bine ca ai facut vaccinul, in fond. Ai fi stat cu grija mai mare daca nu-l faceai, plus ca nu cred ca ti l-ar fi facut dr-ul daca era vreun risc! tie si lui Mihai, sa-i treaca supararea!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanaiacovita, nu-ti bate capul prea tare zic eu cu reteta aia - intreaba la farmacie ce au ei similar. De exemplu, la multivitamine poti lua cam orice, Centrum Materna, Elevit - tot aia e :)) Iar Fierul e bine sa-l iei pe linga vitamina C - ai sa vezi ca scrie si in prospect. By the way, sa papi cereale din alea integrale (cu coji cu tot, tip boabe intregi) dimineata, daca poti, in amestec cu bucatele de fructe proaspete (prune, pere, sau stafide... din astea), ca de la Fier se cam face constipatie. Iti zic din proprie experienta, e singurul lucru care a reusit vreodata sa ma constipe pe mine :)) Si sa nu te sperii cind vezi ca o sa ai kk aproape negru :)) e de la fier, asa e normal!
Sa-mi zici cum ti s-a parut fimul "amintiri din epoca de aur" - banuiesc ca mergi la partea a 2-a, ca daca ai invitatie inseamna ca e premiera :) Eu am vazut ambele parti si mie mi-a placut... ok, eu sint alta generatie decit tine, dar ai sa vezi ca totusi nu ai sa adormi :))

Kossir: daca toti doctorii au zis ca vaccinul e safe, atunci e safe! Sa fii sanatoasa, si ai tai la fel, sa papati bine, cu vitamine si de toate si sa nu fiti stresati, ca alimentatia si starea psiica buna fac mai mult decit orice vaccin si medicament la sanatate - stii si tu doar :)) Si vorbeste cu Mihai, sa nu fie prea trist sau sa se simta vinovat , saracutul de el... Zi-i ca o sa aiba un catel, poate nu chiar acum, dar o sa aiba...

Ma duc acum intr-o scurta vizita la o doamna genoveza, sotie de diplomat ceva, care are casa la 2 minut ede apartamentul in care stau acum... n-o sa credeti, dar am cunoscut-o in bazar in Istanbul in primavara, ea e f vorbareata, ne-am descoperit aceeasi pasiune pt faiantele pictate manual din jurul Mediteranei, mi-a luat adresa de mail si , fix 2 saptamini inainte sa vin eu la Geneva mi-a scris ca ar veni in Bucuresti ca are sotul o treaba acolo, iar eu i-am raspuns ca din pacate fix atunci vin eu la Geneva :)) Ce coincidenta, nu? Ca atare doamna si-a anulat Bucurestiul ca a zis ca daca nu-s eu nu prea are ce face acolo, si m-a asteptat pe mine la Geneva... Cool, nu? Si cind i-am mai zis ca aparatmentul pe care l-am inchiriat e la o strada distanta de ea... Ce mica e lumea ...

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

distractie placuta vladimirescu, faci tu ce faci si nu te plictisesti :)) asta imi place

eu mor aici de plictis, toata lumea e plecata, o poza cu vreo pijama ceva orice, ca innebunesc si iar incep sa vad pete in chiloti

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Oanaiacovita si eu am fierul un pic la limita de jos. Luni repet analizele sa vedem daca s-a corectat din alimetatie. Cite picaturi de fier Haussman ti-au fost recomandate?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina mi-a dat sa iau 30 de mil/zi in primele 2 saptamani si apoi cate 10 ml.

Vladi de constipatie mi-e si mie teama, dar o sa imi iau cereale cum zici tu. O sa merg acum inainte de film si la farmacia din mall si caut ceva inlocuitoare.
Cu filmul, da, e a doua parte, sper ca nu are legatura mare cu prima, pentru ca invitatiile le-am castigat, deci nu le puteam refuza. Eu desi eram un copil in epoca de aur , ma fascineaza totusi ce s-a intamplat si abia astept filmul. O sa caut si prima parte ca vreau sa o vad.

Oana 22+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana da cerealele sunt foarte bune , cele cu fibra, iti spun din experienta de cand mananc nu mai am probleme cu constipatia, si mai vin si in forma de baton, dar neaparat cu fibra

vizionare placuta

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Clar, eu am o perioada foarte proasta.

De o ora ma apucasera contractiile . Am inlemnit, gandindu-ma la situatia absurda ca vaccinul ar fi influentat. Este imposibil, pentru ca problemele ar fi la copil, adica ceva malformatii Doamne fereste si nu pierderea sarcinii.
Mentionez ca dupa hemoragia groaznica de la inceput, luna a doua, nu am mai avut absolut nici o problema.
Doar ca, ultima saptamana, atata m-am preumblat sa caut catel, sa tratez catelusa, apoi cand s-a intamplat nenorocirea stres, azi am umblat toata dimineata dupa hartiile de la institutul Pasteur, apoi ne-au trimis in alta parte sa facem vaccinul, ma rog agitatie mare de tot.
Consecintele se vad acum. Asa ca, speriata, am luat un nospa si am inceput sa cronometrez contractiile.
Doar ca.... s-au oprit. Doamne ajuta.
Merg sa stau in pat si promit solemn ca saptamana asta, care este saptamana 22, cea fatidica de data trecuta, sa nu ma misc. Aproape deloc.

Va pup!!!!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Carmen, ai mare mare grija de tine.
Va trece cu bine si saptamana asta si toate care vor urma.

Oana 22+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

vladimir daca ai sti cat ma bucur ca ti-a iesit rezultatul asa bun. nici nu se putea altfel si sigur si cel pe care il mai ai de asteptat va fi la fel de bun. felicitari si doamne ajuta cu sarcina inainte

kossir o imbratisare puternica pt tine caci ai nevoie. fara stres si cu optimism vei afla ca e totul bine

delia13 petrecere frumoasa la nunta si sa fii mamica cea mai daguta de acolo . sa nu te zbantui prea tare la dansul pinguinului ca ai si un bebe ce trebuie intrebat mai intai daca vrea sa danseze

gabyHila la multi si fericiti ani draga noastra . iti urez cu multa caldura sanatate multa, prosperitate, tot ce ai in gand sa se implineasca si toate relele sa te ocoloeasca. sarcina usoara si nastere la termen. flori iti pot darui aici si asteptam tortulet

Ioanact am citit ca ai baut dimineata laptic cu cacao. marturisesc ca de vreo cateva zile beau lapte cu cacao si miere in prostie. termin 2-3 litri de lapte pe zi incat nici apa nu am mai baut de cateva zile.e asa bunut caldut ca le termin stocul celor de la magazin
babyangel felicitari pt acrobatiile puiului tau si sa fii mandra de marimea burticii tale. primeste un poop gigant de la mine

oanaiacovita imi pare rau ca ai asteptat mult la spital, dar sa fii increzatoare ca ve gasi toate medicamentele. ia fierul pe care l-ai gasit si de maine le iei pe celelalte si la urmatoarele analize vei fi cu un mare zambet pe chip pt cat de bine vor arata. am luat si eu magneziu vreo luna si incepusem sa iau in greutate caci nu se punea nimic pe mine. imediat cum am luat 3 kg mi-a zis dr sa opresc si sa fac analizele care iesira bine la magneziu si fier, dar tot cu anemie. trece si perioada slabicunii noastre trupesti si ne refacem dupa nastere. multa multa sanatate si vizionare placuta la film

eu ma retrag in patut caci am avut treaba multa prin casa toata ziua si simt ca ma taie spatele si picioarele s-au umflat putin.
o seara placuta tuturor burticilor

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut!
Gaby LA MULTI ANI sa fii sanatoasa impreuna cu bebe-ul si restul familiei, sa va iubiti!
Vladi felicitari, oricum tu stiai ca va fi bine
kossir tinem pumnii
Briza_marii eu zic ca e un pic dificil etaj superior, dar nu imposibil. Eu stau la 6 (dar avand parter inalt cu magazine sunt, de fapt, 8 etaje) si atunci cand nu merge liftul e naspa. Despre caldura si apa calda, daca va puneti centrala e ok, daca nu, depinde de bloc. Vecinii mei de la ultimele etaje se cam plangeau ca aveau 16 grade in casa si apa calda vine greu, asta in conditiile in care avem centrala de bloc. Eu nu ma plang, ca tot e mai bine decat etajul 10, dar sunt cateva inconveniente. Pe de alta parte e liniste, nu auzi tot ce se vorbeste pe strada sau masinile cum trec. Intr-adevar, 3 camere inseamna spatiu mai mare si cand ai copii inseamna foarte mult. Mai vizitati inca o data apartamentele si apoi sigur unul din ele va v-a inspira. Eu cand am luat apartamentul in care stau acum, cand m-am dus a doua oara sa-l vad, am intrat si am avut un sentiment de genul „sunt acasa” si asta m-a convins sa-l iau.
O seara faina sa aveti

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Intru si eu sa dau raport.Am facut analize si au iesit chiar bine:calciu mai am,fier la fel,magneziul e la limita inferioara,urina este curata,heemoleucograma a iesit ok deci sunt linistita.M-a enervat o verisoara care s-a luat de mine ca sa schimb dr ca e prost ca nu mi-a dat vitamine pana acum si am fugarit-o putin.La ce bun sa-mi dea daca rezervele mele in luna 5 sunt ok?Dr mi-a zis ca din luna 6-7 imi va da ceva.
Kossir stai linistita si va fi bine.
Vladi super treaba ai facut tu acolo.
Babyangel felicitari pt dansator.
Si bebelinul nostru se simte din ce in ce mai tare si ma distrez cu taticul lui in timp ce ne uitam la burtica cum zvacneste in diferite locuri.Astazi a dat vreo 2 reprezentatii de toata frumusetea.Acum vreo 2-3 zile cand mi-a fost rau si am avut durerea aia crunta de cap si el a fost cumintel si am fost trista ca nu l-am simtit insa a scos el dragalashul parleala.
Oana nu mai sta ingrijorata in legatura cu analizele.Daca iei ce a dat dr va fi super.Intr-adevar asa cum ti s-a spus stiam si eu.Fierul, ca sa se absoarba trebuie luat cu vit C.Oare de-asta stau eu asa bine cu fierul?Eu beau zilnic 250 ml de suc proaspat de citrice.
Samaria
Despre dansul pinguinului....am auzit si eu insa prefer sa ma abtin nefiind o adepta a genului.A propos de muzica.Fecior'miu este meloman.Ii pune tati muzica de la Secret Garden,Yanni si bebelinului ii place la nebunie.Am verificat si am pus alt cd insa nimic.Cum am pus Secret Garden s-a trezit si a inceput baletul.Aaa!Ieri i-am zis poezia aceea cu piticul care a facut baie si a alunecat pe sapun.I-am zis-o cu intonatie si el a copanit in burtica.I-am zis si o parte din "Capra cu trei iezi" dar mi s-a facut mie somn ca el cred ca dormea demult.Am citit undeva ca ce melodie il multumeste inca din faza intrauterina il multumeste si cand vine pe lume si la fel e si cu povestile.Plec ca bebe da cu sutul ca il inghesui aici pe fotoliu.
Pup celelalte fete.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput