Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza si eu as opta pt cel cu 3 camere, dupa ce vine bebe o sa vezi ce bine iti prinde cat mai mult spatiu, iar de aranjat ti.l aranjezi tu cum vrei, oricat de aranjat ar fi celalalt de 2 camere, tot nu poate fi pe gustul tau sau al altuia

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi si frumosi ani, Gabi!. Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!

kossir imi pare rau sa aud una ca asta. e delicata situatia in care te afli . cat despre moartea catelusei, imi pare asa rau, ca stiu ca te-ai atasat de ea, eu ma atasez tare si de un animalut cu care ma joc 1 min pe strada.

briza marii eu daca as fi in locul tau, as opta pt 3 camere. imbunatatirile le puteti face cu timpul, ca banuiesc ca asa cum este acum se poate locui, nu, ca doar au stat tot oameni, ma gandesc eu iar referior la etaj, nu este nici ultimul etaj sa iti bata soarele asa rau vara, vio parca sta la ultimul, nu? oricum un dormitor in plus face diferenta, daca acum cand sunteti doar voi doi ar fi ok si cel de 2 camere, in cateva luni sa mareste familia si vei avea nevoie de spatiu.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Briza_marii eu categoric as opta pentru cel cu 3 camere!! Cand ne-am cumparat apartamentul era imbunatatit si nou, abia il construisera (gresie, faianta, parchet de lemn, termopane etc.) si totusi noi am mai investit ff multi bani sa-l transformam din apartament de doua camere in apartament cu un mic etaj deasupra unei camere (intr-o camera am ridicat un perete si deasupra uneia dintre cele doua camere care au reiesit am amenajat si-un mic dormitor), plus ca am schimbat parchetul peste tot (am aplicat de babmbus si stejar) am izolat apartamentul si ne-am pus tavane false. Apartamentul are 101 m patrati si era inalt de aproape 4 metri.
Intr-un apartament fiecare spatiu conteaza, mai ales o camera in plus; siiii mai ales ca vine si-un copil. Daca ai dubii in privinta caldurii si a apei intreaba unul sau doi vecini de palier despre asta. sa luati decizia potrivita!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burticute,

Gata, am facut vaccinul. A fost greu, m-am gandit si razgandit pana in momentul cand a bagat nenea seringa. Acum nu stiu daca e bine sau nu.
Citesc de ieri de la pranz tot ce gasec pe net, am dat telefoane o gramada, toti spun sau scriu ca vaccinurile inactive nu afecteaza nicicum, dar.............. Doctorul meu mi-a zis sa-l fac fara probleme, dar dupa ce prima oara cand am vorbit a zis ca nu stie nimic despre vaccinul antirabic, nus tiu ce incredere as mai avea in el.
Apoi, am citit si prospectul vaccinului, se numeste VERORAB, acelasi lucru.

Dar, pe de alta parte m-am gandit, daca nu-l fac, o sa ma gandesc mereu daca...........
Apoi vaccinul cu virusi activi afecteaza 5% din bebelusii aflati in burtica la mama lor. Deci nici chiar aici nu este 100%. Zau ca mi-a fost greu, apoi l-am facut.
Va multumesc foarte mult tuturor pentru sustinere .

Mihai a fost foarte afectat initial, a plans, apoi, cand am aflat de rabie, am mai uitat de catelusa saracuta din cauza problemelor survenite. Acum nu prea mai zice nimic, dar daca vorbeste de un catel, orice, ii dau lacrimile. E greu, mai ales ca nu prea ne mai gandim sa luam acum alt catel.

GabyHila [size=3][red][b]LA MULTI ANI? SA FITI FERICITI SI SA VA TRAIASCA BEBELASUL, SA VA BUCURATI CU TOTII ANI MULTI.

Va pupic pe toate si sa aveti un weekend placut

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

SAMARIA, as pune poze cu mare drag, dar sa stii ca am mai incercat si nu am reusit.M-a dus la contul meu si de acolo sa creez album. Tot imi zicea ca poza e pare ca tre pana in 100 nu stiu ce.Intr-un final am vazut ca imi apare poza la galerie foto in dreapta unde scrie meniu. Tin sa spun ca eu nici nu prea ma pricep la lucrurile astea si le-am chemat pe barbati-miu si tot a micsorat poza aia ca deja se plictisise si tot ii aparea mesaj ca e prea mare asa ca am lasat-o balta.BRIZA MARII, eu nici nu as sta pe ganduri dk as fi in situatia ta si as opta pt cel de 3 camere.Eu stau la et 4 din 4 cu 2 camere ca atat ne-am permis ,dar dk mi se oferea sansa ta alegeam 3. In timp va amnajati voi. Noi ne-am amenajat treptat am cumparat acum 3 ani jum. si de abia acum 1 luna putem spune ca am derminat tot de facut in el si e tare frumusel.Indiferent ce faci nu te mai stresa ca faci rau la bebe, cunosc pe cineva care era gravida in 6 luni si a avut o perioada mai grea cu suparari si stres si cand s-a dus la control bebe avea prob. cu inimioara ii batea fff tare si i s-a dat nu stiu ce tratament si acum e bine i-a trecut.Deci bebe simte tot nu trebuie sa stam stresate si suparate. la toate fetele

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salut toate fetele,

Am avut ceva de recuperat, nu gluma!

Vladi, sa te bucuri de "putzulica" si felicitari si de la mine pentru rezultatele extra!

Kossir, cat un pupic tie si lui Mihai, si o ca sa va inveeleasca...Tine-ne la curent!

Atb, pana la urma tot nu stim daca e fetita sau baiat, ca asa cum ma asteptam, nu mi-a zis dr. nimika...Asta e! dar macar si Lucas si sotu l-au vazut pe bebe jucaus, care isi impleticea manutele, si dadea usor din picioruse de parca calca pe apa
Era cu capu in zona buricului si piciorusele in jos...asa am inteles de ce simt miscarile mai mult jos sub burta....

Totul e ok, dimensiunile uterului perfect normale, asa ca sa mai zica cineva ca am burta mare ca vin cu batu'
Chiar m-a enervat mamica unei fetite de la mine de la dansuri, ca m-a intrebat daca mai am mult pana nasc..si va dati seama ce fata a facut cand i-am zis ca sunt doar in luna a 5-a

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GABYSA FII FERICITA SI IUBITA SI AI GRIJA SA NU IL IMBETI PE BEBE, TOTUL CU MASURA!

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Tot zic ca inchid laptopu ca am treaba si plec peste o ora si apoi iar mai citesc ce ati scris.Vroiam sa zic si eu despre" burtile mari" pe mine m-a intrebat una aseara dk am gemeni ca cica e mare burta, deci..... cu asa intrebari si pe zi ce trece parca o vad tot mai mare de la o zi la alta sunt asa haioasa cu un burtoi tuguiat azi am facut si piata si am primit si reduceri ca de.... sunt gravida.Ba n-am platit un ardei, ba la branza mai putin si ii ziceam sotului ce se intampla azi si el de colo: pai te-au vazut gravida sa tot fac piata asa.Acum chiar ca inchid pe maine burticute.Scuze dk mai sar litere, dar am unghii ff lungi si tastez mai greu

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Felicit toate fetele cu carucioare noi! Sa va bucurati de bebei, orice-ar fi

Rebiana, ce surpriza
....sa ne spui daca te-ai gandit la un nume

Samaria, asa cu scrisesem mai devreme, pentru noi ramane surpriza bebe...deocamdata..dar voi afla cu siguranta peste 2 saptamani , cand ma duc la ginecolog

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gaby te felicit si aici si iti trimit un maaare pup de ziua ta.La multi ani!

Briza_marii categoric sunt de acord cu fetele.Noi stam la etajul 4 din 4 si avem 2 camere.Desteapta(si modesta evident) cum sunt am facut niste aranjamente si am transofrmat bucataria care e maricica in camera de zi si de gatit am amenajat un spatiu din 2 debarale unite.In definitiv nu imi trebuie sa fac hora in bucatarie(mi-ar fi placut mai mare dar camera obtinuta a fost mai importanta).Intr-adevar apa calda urca nitelus mai greu la etajele superioare dar nu e asta cea mai importanta chestie de luat in considerare.Trebuie intr-adevar cum zicea cineva sa fie lift.Cat despre imbunatatiri sa iti zic ceva.Aici unde stam noi socrii mei au facut normal diverse in el insa noi acum facem cum ne place noua asa ca mai bine ca nu are cine stie ce gresii/faiante/parchet.Daca e curat,nu are mucegai(pe care il rezolvi si pe ala cu o solutie super tare ...iti scriu daca e nevoie),are cat de cat un geam termopan si nu are probleme cu scurgerile sau cu infiltratiile....go and get it.La un apart trebuie multe luate in vedere (dupa mine) :daca sunt vecinii rai(daca plange beb si bate vecinul in tzeava sa stii pe cine arunci pe scari), daca sunt peretii mai grosi(sa nu auzi ca noi cand vine vecinul cu cate una si....ooo!!!aaa!! uuu!!! ),daca este cat de cat izolat si nu curge de pe la vecini, daca sunt tevile de apa si caldura recent schimbate (daca nu sa stiti cum actionati)...Oooff!Sunt multe dar luati-l pe cel de 3 camere.In timp il faceti dar pe ala de 2 nu il veti face niciodata de 3 camere.

Deci ramane definitv:Chicco trio la carucior.Sa vedem acum ce culoare.
Va pup.Merg la un targ de decoratiuni ca incepe circul la noi in casa.deja canapeaua si fotoliile am gasit sa le fac pe comanda(cu culorile pe care le vreau eu si din piele),perdele stiu de care,mobila o am desenata(trebuie sa vina desgnerul sa ia masurile si sa mai dea o idee,culorile de var sunt stabilite codurile...muncitorii ii avem...banii trebuie sa intre in cont...Trai neneaca.Mi-e groaza mai ales ca nu voi putea face nimic si mie nu imi place asta.Va tzuc dulce pe toate!

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput