Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
Va trimit eu un banc, pana ne mai trimite Ellanik.
Pestisorul de aur
Un tip sta la pescuit si prinde pestisorul de aur.Pestisorul ii spune ca de il va arunca inapoi in apa ii va indeplini o dorinta.Zis si facut pescarul e de acord.Atunci pescarul ii cere pestisorului sa ii construiasca un pod pana in America ca isi doreste sa ajunga acolo da ii e frica cu avionul sau cu vaporul.Pestisorul spune ca e prea greu sa faca podul , sunt multe calcule de facut , si nu ii va putea indeplini dorinta si ii spune sa se gandeasca la altceva.Atunci pescarul ii spune pestisorului sa il ajute sa inteleaga femeile , la care pestisorul il intreaba: Si cu cate benzi ziceai sa fie podul??![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
samaria
.
Am verificat ultimile 7 capitole (incepand cu cap. 30 pana acum) si am gasit o reteta :supa crema brocoli, si cea cu fursecuri si branza de burduf cu mamaliga, le-am cautat pe net..dar am vazut ca s-a vb., si le-am trecut la google docs.
Daca mai gasiti alte retete sa spuneti sa le trecem in docs.
Eu merg sa ma intind un pic, pana nu se trezeste Ioana.
O zi placuta va doresc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nibi_niki spune:
buna fetelor...incerc sa recuperez si eu ce am pierdut cat am lipsit...,dar nu mai reusesc..la mine nimic nou..bebelusa face acrobatii toata ziua,numai ca atunci cand pune si tata mana sa o simta se opreste...e ceva de groaza..
19+ 
briza_marii spune:
Salutare burticute!
Fetelor, stiu ca o sa fiu offtopic rau, dar am nevoie de un sfat si consider ca cineva care nu e implicat emotional (de ex familia noastra) m-ar putea sfatuii mai bine. Sunt f f agitata (am "reusit" performanta de a vomita pt prima data de cand sunt gravida
) si nu reusesc sa gandesc prea clar): problema mea e urmatoarea: de o luna de zile ne cautam un apartament de 2 camere (atat ne permitem) prin programul prima casa. Ideea este, ca am gasit in blocul unde stam acum, unul cu 3 camere. Partea buna este ca diferenta intre apartamentele de 2 camere pe care le-am vazut pana acum (etaj jos si cu imbunatatiri elementare) si acesta este de doar 3000E, partea proasta este ca apartamentul nu e imbunatatit deloc si este si la etajul 9. Sotul insista f mult sa il luam, cu ideea ca o sa reusim noi cu timpul sa il amenajam , si ca el nu vede un inconvenient prea mare faptul ca este la etajul 9/10.
In concluzie: sunt pusa sa aleg intre un spatiu mai mare (implicit bebe va avea camera lui
) dar la etajul 9, intr-un apartament care va mai papa niste bani, sau unul de 2 camere, dar la un etaj mai jos, si aranjat cat de cat.
Sta cineva la etajul asa sus? Sunt probleme legate de apa, de gaze..?
15+
bordeancavio spune:
denisa, super tare bancul cu maicutele. am ras cu lacrimi!!! si felicitari pt rezultatele la test.
eu nu am facut dublu test. nu mi-a recomandat ginecologul meu. ma duc la TT direct. desi cam costa, peste 400 lei, si nici eu nu prea ii vad rostul. oricum, da doamne sa iasa bine. peste 2 sapt trebuie sa ma duc.
vai, kossir, ce rau imi pare. ff naspa situatie pt tine. io sincer, nus ce sa zic, nu ma pricep ca n-am animale, nimic. totusi cred ca e cam riscant sa faci vaccinul. mai ales ca nu te-a muscat sau ceva. eu nu cred ca as face, mi-ar fi frica de ce ar putea face vaccinul. mai bine intrebi 10 doctori ca sa iei decizia corecta.
ce idiot cine ti-a vandut catelul. plus ca pentru mihai trebuie sa fie super naspa. pupici.
vladi felicitari!!! pt rezultatele bune. super! bine ca te-ai linistit.
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
bordeancavio spune:
briza marii, eu stau la etajul 10, de mica. avem 4 camere si e destul de ok. adica, probleme ar fi ca vara e cam cald. tre aer conditionat cand e ff cald. iarna e ok. nu e mai frig sau ceva. si la noi in bloc, fiind mai vechi (din 1980) e mai greu cu apa calda, in sensul ca "urca" mai greu, adica tre sa o lasi sa curga ceva pana se incalzeste. in rest n-am avut probl cu cutremurele sau ceva. mie personal mi se pare muuult mai bine 3 camere decat 2. clar. mai mult loc si mai ales ca vine si bebe. nu sunt asa multe inconveniente la etaje mai sus. oricum blocul e tot bloc, nu e curte. daca vrei mai multe info, da-mi un pm sa nu le plictisim pe fete. pupici.
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
ioanaa28 spune:
GabiHila,LA MULTI ANI!!!

Sa ai parte de fericire si sanatate, si de toate cate iti doresti !!!

te-a felicitat bebe?? un acrobatie, o mangaiere, ceva?
Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
ioanaa28 spune:
BRIZA MARII,dupa parerea mea, spatiul conteaza cel mai mult. Amenajari se pot face pe parcurs, important e sa ai unde. Nu ne-ai spus daca exista lift..ar fi un inconvenient, desi o prietena de-a mea are bebe de 4 luni, sta la etajul 7 si nu are lift. Se descurca dar nu e usor.
Daca va descurcati financiar eu nu as sta pe ganduri, as opta pt 3 camere.
Va doresc sa luati o decizie inteleapta, voi stiti toate datele problemei...si incearca sa nu te stresezi..![]()
![]()
![]()
Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
andra_s spune:
vladi felicitari pt rezultatele bune! cu siguranta si cele finale vor fi ok 
mami07 citit, amuzat, dar tras invatatura: scoatem cheile din usi si le punem undeva unde nu va ajunge copilasul. poate o sa uit unde le pun bine![]()
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
20+