Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DAYANARA - Si era o problema cu laptopul ca se incalzea? Ca si al meu se incalzeste si de cand cu bebele si cu teama sa nu-i fac rau ma tot gandesc ca l-am tinut pe burta la inceput cand nu stiam...

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

KOSSIR - Eu nu cred ca ai luat ceva. Fireste, ca nu conteaza ce cred eu, dar ideea e ca daca nu te-ai atins cu vreo rana de saliva ei nu ai de ce te teme.

Parca DAYANARA intreba cum sau cand se manifesta de la contaminare. Rabia da simptomatologie cam intre 2-8 saptamani de la contaminare, asa ca, e cam greu sa o depistezi precoce avand o perioada de incubatie cam mare.
Mare belea, sper din suflet sa vina cineva sa te linisteasca prin vreo explicatie sau vaccin, ca eu ma vad pe mine cat de panicoasa sunt cu unele chestii legate de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria, nu stiu, dar la sarcina asta sunt paranoica, si asta nu pt ca l.am tinut pe burta ca nu pot mi.e incomod, stau pe canapea si.l tin pe picioare dar de cate ori se incingea (asa mi s.a pàrut) mi se parea ca bebe se misca mai des :))) ma gandeam sa nu.l supar ce stiu eu
acum sa gandim la rece, nici nu arde foarte rau ca in primul cand nu l.am suporta noi pana sa ajunga caldura la bebe, dar nah te pui cu nebuna

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

DAYANARA - Ee, eu nu ma gandeam la caldura propriu-zisa, ci la vreo radiatie ceva. Sotul zice ca-s paranoica, dar ma rog...temerile mele!

Nu stiu de ce, dar mi-e tot teama, ca daca bebe nu-i sanatos? Si imi fac temeri din orice. Tare as vrea sa ma pot linisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

La multi ani, Gaby Hila!

La mine Triplul Test costa 140 lei, iar rezultatul este gata de dimineata pana dupa-amiaza, deci in aceeasi zi, ca am dat azi telefon sa intreb. Eu il voi face pe 2 noiembrie, apoi pe 5 merg la dr. si fac si eco (nu mi-a zis ca trebuie eco, dar vreau eu sa mai vad cum e colul si ce mai face bebe si poate aflam si sexul, voi avea 17 sapt atunci.)

15+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- E posibil sa te trezesti cu tanga. eu am vazut cu ochii mei putza si cele doua ''bijuterii''. Nu pot sa inteleg cum au disparut, sau ce altceva putea fi.
La urmatoarea eco ar trebui sa ma duc in decembrie, in prima sapt cand fac morfo fetala. Ma gandesc sa-mi fac programare pt eco cand ma duc sa iau rezultatul de la TT in 2 sapt.
Macar sa stiu daca dau iama in hainute de fetite.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata si de la mine!
Draga Gabyhila,sa iti dea Dumnezeu sanatate,sarcina si nastere usoara,bebe sanatos si voios!Si multa putere si rabdare!La multi ani!

Si fiindca maine nu voi intra,vreau sa ii urez si Andirei multa sanatate si sarcina si nastere usoare,de asemenea si rabdare pentru piscotel,bebe strumf si bb 3,ai grija de tine si de ele si poate mai ramane ceva si sotului...(glumeam)La multi ani!

Draga mea Kossir,imi pare tare rau sa aflu ca nu mai e catelusa,cred ca Mihai e devastat,imi si inchipui cat de bulversat si frustrat e,mai ales ca stiu cum e cand isi doreste un copil sa aiba un prieten necuvantator.Daca o sa mai gasesti puterea,incearca sa il consolezi si promite-i ca ii vei gasi un alt prieten, poate se simte saracutul vinovat ca s-a intamplat asa,explica-i ca nu e vina lui(al meu mereu era bantuit de remuscari daca Roxia era bolnavioara sau patea ceva,isi reprosa ca nu a avut grija de ea destul...).Totusi,Mihai e mare si sper sa aiba o alta perceptie asupra faptului.Cat priveste vaccinarea,eu nu stiu ce as face in locul tau, fa asa cum crezi ca e mai bine,ma rog sa nu ajung vreodata sa fiu muscata de vreun animal turbat...Si mai presus de toate,ai grija cu stressul!]

Mami 07:ce nazdravan ai,sa iti traiasca!Auzi,ce idee!Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si el , si bebe-doi si voi, parintii,ca astea sunt cele mai faine amintiri...atata timp cat totul se termina cu bine...

Delia:distractie placuta la nunta,poate pui niste poze!

Alina:

Denisa: bine zici ca l-ai strange de gat pe cel de la care cumperi catei infectati!Sunt total de acord!

Vladi:te pup si tine-o tot asa!Sa dea DD sa iti treaca raceala repede!

Babyangel:te pup, deci pana la urma treaba ramane in suspans, nu stiti ce va fi?Sa fie sanatos si va fi un prilej de bucurie pentru toti! Asta e tot ce conteaza!

Castelana:mai da un semn!

Ella:mai hai cu un banc!Te pup!

Se anunta o zi frumoasa de toamna,destul de calda si de insorita,ce bine ar fi sa nu ma apuce iar raul, as profita sa fac o plimbare usoara, peisajul e superb si aerul curat...

la toate burticile,astept vesti de la voi,cu drag si interes!

Maria 18+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
aa...si pe tine Rebiana te-am adaugat..(sper sa nu va suparati).

Nici vorba de suparare!! Ma bucur!!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Gaby_hila!!! Sarcina usoara in continuare, bebe sanatos si voi bucurosi de el o viata!!!

Roxana cred ca la varstele de sarcina la care am aflat noi sexul copiilor erau posibile greseli... asa ca cine stie la ce surprize ne mai asteptam!
Cristina avem acelasi tip de paranoia eu am zis ca nu mai tin laptop-ul pe burtica din cauza temerilor mele (poate nefondate!).
Carmen sa vii cu vesti bune, ok?

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

GABYHILLAMulta sanatate si bebe sanatos si la termen iti doresc si eu!

Neata si la restul burticutelor,
Kossir, imi pare rau pt intamplarea cu catelusa, chiar nu iti lipsea acum, dar lasa, o sa vezi ca totul va fi bine, n-are cum sa fie altfel.

Vladi, felicitari pt vestile bune, chiar ca sunt rapizi domnii de acolo.

La noi DD costat 120 Ron, iar TT 140 Ron. Ma uluiesc si pe mine unele scoruri pe care le puneti fetelor, chiar asa diferente mari intre diferite orase?
Va pupacesc deocamdata pe toate sa aveti o zi frumoasa,

Ramona, 19+

Mergi la inceput