Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
mami25_7 spune:
ELLANIK,CE m-ai distrat cu puta mare!!!Eu am renuntat la elevit tocmai din aceasta cauza,satari de rau,cu stare de lesiuiala.Acum iau doar Biomarin plus,face bine la creierasul lui bb,si mai iau magneziu forte cu b6,pt carcei.
poop toata lumea
mami de David Andrei 02.10.07 si
22 sapt
anca_iary spune:
ellanik si eu iau Elevit din luna a2-a si nu am avut nimik. probabil depinde de organism
anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
anca_iary spune:
aaa si am inteles ca multe femei nu suporta Elevit din cauza concentratiei mai mare de fier pe care o contin fatza de alte vitamine. Cumnata mea de ex. nu a suportat Elevit si a trecut pe Centrum Materna care se pare ca-i priesc mai bine. ![]()
anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
kossir spune:
Buna dimineata tuturor,
Asa de pranz
.
Am intrat sa va spun ca sunt bine azi, ieri dupa ce am scris am mai avut dureri, desi eu aveam impresia ca au trecut. Dar nu contractii. E o diferenta. Simteam burta intarita, dureri din cand in cand, spate. Si cum ma ridicam se revolta burtica. Asa ca am stat cuminte, fara sa ma mai ridic.
Azi e bine, dar o sa stau in continuare in pat, desi aveam programate activitati cu Mihai, se pare ca va trebuie sa-l las sa se mai descurce singur, sau cu tatal lui, iar eu sa-mi bag mintile in cap.
Ellanik, felicitari pentru analizele in grafic. Si eu il simt din ce in ce mai mult pe bebel, ca si voi. A inceput sa se vada burtica mascand, e drept, iar ieri, atata s-a agitat cand eu aveam contractii, ca m-a speriat. Aveam senzatia ca ceva il forteaza sa iasa, iar el refuza si se lupta. Nebuna. Asa am avut impresia si data trecuta 
.
Vladimirescu
, Da, ai dreptate. Eu in general sunt optimista si cam asta fac si acum. Gata a trecut, au trecut si durerile, bebe e bine acum. Promit sa nu ma mai misc asa mult, iar filmele de genul acela sunt preferatele mele, mai ales in asemenea situatii.
TU ce faci? Te-ai intalnit cu doamna aceea? Cum a fost? Cand vii acasa?
Rebiana 
. Tu cum te simti?
Dayanara, hai capul sus, nu mai fi suparatica. De dormit vad ca toate dormim in salturi. Eu, de exemplu, dorm foarte bine seara devreme, iar pe la 4.30, 5.15 ma trezesc si sunt fresh. Apoi, pe la 6, 6.30 mai adorm o jumataze de ora.
Marsy Baby
LA MULTI ANI!!sa fiti fericiti inca 100 de ani si sa fiti sanatosi ca e mai important decat orice.
Andira
LA MULTI ANI!! sa fii fericita si sa te bucuri de sarcina pana la 40 de saptamani si apoi de bebelul sanatos si frumos 

Denisa, fierul da greata si constipatie 

Jeni
, merci!!
Roxana, da, ar trebui sa mergi la dr. Presiunea pe care o simti este o incordare a uterului, care poate fi data de reducerea utrogestanului. Eu zic sa pastrezi doza pe care o luai inainte, pana ajungi la dr. Si stai in repaus. Sanatate multa 

Mami25 7,
felicitari, sa va traiasca baietelul n°2 si sa va bucurati impreuna dupa cele 40 de saptamani trecute cu bine
. Ai 5 luni de sarcina, la 23 intrii in luna 6.
Fetelor, stiu ca toate ati avut un cuvand bun de spus pentru mine, (uite de aia imi palce mie odiseea), de aceea va ofer cate 

fiecareia si imi cer scuze ca nu pot sa raspund la toate, sa va nominalizez. Va multumesc!!!
O duminica placuta

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
marsy_baby spune:
Gabyhila si Andira - LA MULTI ANI !Sa aveti parte de tot ce va doriti , sa fiti mamici fericite!
Ioanaact, Dayanara, Ioana28, Lindal, Kossir - multumesc mult pt urarile voastre!
DARIA 21+
honeybaby spune:
Roxanika - eu am luat progesteron cate 400 pe zi. doctora a spus sa-l reduc ''treptat '' la 200 apoi sa-l intrerup. La mine nu a mers, cand am scazut doza pateam ca tine , simteam uterul tare( cand stateam pe vine simteam o mare presiune) si senzatia de dus des la baie. La care s-a mai adaugat, dupa 2 zile si o scurgere bej deschis deschis, dar care pe mine m-a bagat in sperieti.
Asa ca am inceput sa scad doar cu 100 progesteronul. 100 din doza de seara o sapt, dupa inca o sapt am scos doza de seara si am ramas doar cu 200 dimineata, dupa o sapt am mai scos 100 din doza de dim si asa mai departe pana am terminat cu progesteronul.
Doctora a spus ca e exagerat ce fac, ca nu nevoie, ca organismul se obisnuieste, bla b,al bla.
Eu nu am avut curajul sa risc. Am scazut cate 100 si a fost super bine, nu am mai avut senzatia aia ca am o piatra in uter care sta peste vezica.
Despre ''galma'' . O simteam doar dimineata cand aveam vezica plina plina. Era un pic mai la stanga de buric. Daca ma miscam, pe o parte de ex, disparea. Dupa ce ma duceam la baie adio ''galma''.
Daca tu simti galma toata ziua nu cred ca e bine. Mai bine faci o vizita la doctor.
Snatatate si bebe la termen
.
Denisa,
17 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Oana- eu aveam carcei cand lucram de noapte ca barman si ziua eram la facultate.
Nu aveam nici o carenta, am luat Magne B6 - 0 efect. Imi treceau doar in concediu. De tot mi-au trecut dupa 2ani jumate cand am renuntat la job din cauza sanatatii. Si acum mi-e dor de jobul ala
.
Incearca sa te odihnesti mai mult, poate te ajuta.
Kossir- nu iau fier, iau Centrum materna, si astea contin fier dar in doza mica. greata e posibil sa fie si de la niste icre care am mancat cu o poftaaaa ( tot ce e interzis e al naibi de bun
). Le-am mancat si aseara si azi dimineata.
Mami- fericitari pt flacaul din burtica. Sa fiti sanatosi
. David e incantat de fratior ?
Scuze daca nu raspund la toata lumea. Ma innebuneste greata asta, ma dezobisnuisem de senzatie.
Denisa,
17 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
La multi ani, Andira!!! Sa ai parte de un bebe sanatos si de ani fericiti!
La multi ani, tie si sotului, marsy_baby!! Casnicie fericita!!
Citesc si revin!!
Mami de Luca si
18+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanik09 Buna, fetelor ! Nu stiu daca ma mai tineti minte, am facut parte si eu putin din odiseea voastra, asta pana s-a format odiseea de mai-iunie. Eu am DPN-ul pe 4 mai iar acum sunt in 12 saptamani si 6 zile, deci aproape 13 saptamani si as avea si eu o problema, daca sunteti dragute sa ma ajutati.. voi ati trecut deja de perioada asta si poate va sunt mai cunoscute senzatiile ciudate din burtica.. Problema mea e in felul urmator : simt o presiune in partea de jos a abdomenului, chiar deasupra osului pubian, iar pe partea stanga este o mica umflatura, un ghemotoc mic pe care eu il consider a fi bebe ( ghemotocul il simt de ieri, dar presiunea asta ciudata de cateva zile ) Mi se pare foarte ciudata senzatia, mi-e cam greu sa o descriu.. ca si cum as avea nevoie mereu la baie, sau ca si cum uterul meu "atarna", sta sa cada.. Nu stiu daca e normal... ![]() As avea mare nevoie de parerile voastre.. mai am si o scurgere vaginala galbui-maronie, am avut o sangerare acum vreo 3 saptamani si de atunci am luat 4 utrogestan/zi, acum sunt la faza de reducere treptata a dozei petru ca apoi sa renunt complet. Va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati cu un sfat ceva.. Este normal ceea ce simt ? Ar trebui sa ma ingrijorez si sa ma duc la doctor ? Daca da, ma pot duce chiar maine, ultima eco am facut-o la 11 saptamani si 3 zile si totul era perfect, iar la dublu test mi-a iesit 1:5400, rezultat care mi se pare foarte ok (pe atunci nu aveam astfel de senzatii, altfel as fi intrebat doctorita atunci). De aceea va intreb pe voi, care ati trecut deja prin aceasta perioada, sa ma ajutati cu o parere, ceva. Va multumesc mult si va pup pe toate ! Roxana zmeurica din burtica are 12+zmeurica din burtica |
Roxi, mergi la dr si roaga-l sa-ti verifice colul. Presiunea asta am simtit-o si eu si nu a fost ok pt ca-mi scurta colul (eu am simtit dupa un timp si dureri si intepaturi si contractii!)... E posibil sa se mareasca uterul si de aceea sa simti ceea ce simti insa un control ginecologic iti elimina din temeri.
si da-ne de stire ca esti bine!Mami de Luca si
18+ cu 
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Rebiana ![]() . Tu cum te simti? |
Iubita, si eu am avut ieri, pe seara, ceva contractii care s-au calmat cu No-Spa. Astazi am stat mai multicel pe scaun si chiar in picioare si am obosit tare rau plus ca incepuse si burtica sa ma doara! Acu's bine, acasica la caldurica! Ma bucur sa citesc ca si tu esti mai bine si am speranta ca asa va fi pana la finalul odiseei noastre!

Mami25_7 felicitari pentru baietel!!

Ella eu am luat Elevit in sarcina trecuta si nu am avut nicio neplacere. Ba chiar am mai luat si fier extra. In afara de constipatie nu m-am plans de nimic. Acum dr mi-a recomandat Centrum Materna dar mai aman sa iau acest complex. Daca din analize va reiesi vreo carenta ceva, le iau, daca nu... fie aman fie nu iau deloc.
Mami de Luca si
18+ cu