Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Roxanica, parca Denisa a patit ceva de genul asta. Poate intra ea si ne zice, dar si eu sunt de parere ca e bine sa mergi la dr daca persista.
Gaby plimbare placuta.
Mami25 sapt 22 e ultima din luna a5a. Din sapt 23 intram in luna 6. Sunt pe prima pagina saptamanile si lunile de sarcina.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
anca_iary spune:
[quote]citat din mesajul lui vladimirescu
. De exemplu, la multivitamine poti lua cam orice, Centrum Materna, Elevit - tot aia e :))
vladimirescu Centrum Materna nu este deloc acelasi lucru cu Elevit. Personal le-am comparat si pot sa spun ca Elevit au concentratii mai mari la majoritatea vitaminelor iar fierul din Elevit e in cantitate semnificativ mai mare decat la Centrum. 
anca
16+
si
de
Karla Maria20.08.2003
dayanara spune:
Andira
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toata familia ta
acid folic si eu stiam ca trebuie luat inaintea conceptiei, eu mereu am luat cu 1 luna doua inainte de a ramane ...am continuat 3 luni dupa, mai iau si acum, rau nu face si intr.adevar si mie mi s.a spus ca se elimina prin urina
roxanica, si eu stiam de denisa ca a patit ceva asemanator, totusi e bine sa te duci la doctor, presiunea, fluxul sunt normale in sarcina
mami felicitari pt carucior! sa aveti un baietel sanatos si la termen
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
marsy multi ani inainte, sa va iubiti si sa fiti fericiti
oana, pt carcei sunt bune bananele, cum iei si fier insa....cu banane dai intr.o constipatie de toata frumusetea , asa ca trebuie ceva neaparat si pt asta
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
andira, LA MULTI ANI !!!...cu sanatate, fericire si iubire, alaturi de toti cei dragi ai tai !!! Sa fii mamica vesnic tanara si fericita !!!

marsy baby, LA MULTI ANI !!!, sa aveti perte de multi ani fericiti si binecuvantati impreuna !!! ce frumos cadou aveti acum...bebe mic...din partea noastra multe flori !!!

ate, LA MULTI ANI !!!...aniversare fericita si voua...si cumnateilor vostrii !!!, aniversarile in familie sunt foarte frumoase, va doresc sa aveti parte de cat mai multe, si cu cat mai multi participanti...bebe deocamdata sta cuminte in cuibusor, da la anu'...??

Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
Lindal spune:
La multi ani, Andira!
Multi ani fericiti si tie, Marsy!
Roxanika, cred ca cel mai bine este sa mergi la dr., e posibil sa fie contractii (din cate inteleg eu descrierea ta), insa ca sfat, la orice simptom suspect, cel mai bine mergi la dr. Nici cu scurgerea maronie nu e de glumit.
Mami25_7, felicitari pt baietel! La nume v-ati gandit?
15+
Pictura pe sticla
Poze
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanik09 Buna, fetelor ! Nu stiu daca ma mai tineti minte, am facut parte si eu putin din odiseea voastra, asta pana s-a format odiseea de mai-iunie. Eu am DPN-ul pe 4 mai iar acum sunt in 12 saptamani si 6 zile, deci aproape 13 saptamani si as avea si eu o problema, daca sunteti dragute sa ma ajutati.. voi ati trecut deja de perioada asta si poate va sunt mai cunoscute senzatiile ciudate din burtica.. Problema mea e in felul urmator : simt o presiune in partea de jos a abdomenului, chiar deasupra osului pubian, iar pe partea stanga este o mica umflatura, un ghemotoc mic pe care eu il consider a fi bebe ( ghemotocul il simt de ieri, dar presiunea asta ciudata de cateva zile ) Mi se pare foarte ciudata senzatia, mi-e cam greu sa o descriu.. ca si cum as avea nevoie mereu la baie, sau ca si cum uterul meu "atarna", sta sa cada.. Nu stiu daca e normal... ![]() As avea mare nevoie de parerile voastre.. mai am si o scurgere vaginala galbui-maronie, am avut o sangerare acum vreo 3 saptamani si de atunci am luat 4 utrogestan/zi, acum sunt la faza de reducere treptata a dozei petru ca apoi sa renunt complet. Va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati cu un sfat ceva.. Este normal ceea ce simt ? Ar trebui sa ma ingrijorez si sa ma duc la doctor ? Daca da, ma pot duce chiar maine, ultima eco am facut-o la 11 saptamani si 3 zile si totul era perfect, iar la dublu test mi-a iesit 1:5400, rezultat care mi se pare foarte ok (pe atunci nu aveam astfel de senzatii, altfel as fi intrebat doctorita atunci). De aceea va intreb pe voi, care ati trecut deja prin aceasta perioada, sa ma ajutati cu o parere, ceva. Va multumesc mult si va pup pe toate ! Roxana zmeurica din burtica are 12+zmeurica din burtica |
Buna Roxana
Ghemotocul mic am inceput si eu sa-l simt de cateva zile tot pe partea stanga, mai ales dimineata cand ma trezesc. sunt convinsa ca e bebelul dar nu cred ca e o problema. Asa am simtit si la prima sarcina. In ceea ce priveste presiunea pe care o simti cred ca ar tgrebui sa consulti medicul. Mai bine intrebi decat sa stai cu stres, ca nu-i face bine la bebe stresul.
Iti doresc multa sanatate si o sarcina cat mai usoara
. Si nu in utimul rand

Andiraun calduros 

multa sanatate si tie si lui bebe

anca
16+
si
de
Karla Maria20.08.2003
ellanik spune:
Mami felicitari pt flacautz!Sa va traisca si sa aiba putza mare sa faca fericite toate fetele.
Roxanika, presiunea s-ar putea sa fie si din cauza vezicii.Sangerare am avut si eu si vreo 3 sapt s-a tot scurs pic cu pic.Sangele strans in uter se elimina greu.Bine ar fi sa mergi la eco ca sa stai linistita.Ghemotocul il simti mereu strans sau din cand in cand?Si mie mi se strangea burtica asa cum zici tu cand ma dadea jos din pat ,cand ma aplecam.Eu zic ca nu e nimic grav.Poate lui bebe nu ii place inghesuiala si de aceea.
Am si eu o intrebare.Am mai multe prietene care au luat Elevit si au acuzat senzatii de ameteala, lesin...la fel vi s-a intamplat si voua?Just curious!
20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
oanaiacovita spune:
Ella, eu de la Elevit nu ama vut nimic, dar acum de la fier exact asa ma simt cum zici tu. Sunt asa de moale, nu am nici o vlaga.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!